Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Zie het belang van een goede kleding in Supercross

In de nieuwste aflevering van Science of Supercross legt meervoudig Supercross kampioen Jeremy McGrath uit hoe belangrijk het is om goed zittende kleding te dragen in Supercross.

dinsdag 19 mei 2020 09:38 | Lees verder »

Team Pol Motors Training Emmen Ft. David Herbreteau | Alex vd Veen | Mike Visser

Afgelopen zondag trainde het Pol Motors team op het zandcircuit van Emmercompascuum. Michel Benjamins heeft een mooie video gemaakt van hoe David Herbreteau, Alex van der Veen en Mike Visser over het circuit gingen!

dinsdag 19 mei 2020 09:26 | Lees verder »

Paddock Milieu Mat, verkrijgebaar in 4 kleuren

Accessori Italy Premium Milieu Mat Tapijt Race / Cross & Enduro gebruik. Deze milieumat heeft een dikke rubberen rugzijde en een hoog-absorberend polyestermateriaal bedrukt met een mooi logo.

dinsdag 19 mei 2020 09:16 | Lees verder »

Datumwijziging wedstrijd BMB E-bike challenge in Bergen (Mons)

RAMC Mons is erin geslaagd een nieuwe datum te vinden voor de organisatie van haar E-bike wedstrijd oorspronkelijk voorzien op 26 juli.

dinsdag 19 mei 2020 09:01 | Lees verder »

Film: Het dreamteam voor de MX of Nations dat er nooit kwam

In 2018 zou Porto Rico met een dreamteam aan de start komen in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud. Het team zou bestaan uit Travis Pastrana, Kevin Windham en Ronnie Mac. De legende Ricky Johnson was de teammanager!

maandag 18 mei 2020 22:51 | Lees verder »

Sven van der Mierden terug op de motor (GasGas)

Sven van der Mierden, die midden vorig jaar zijn rug brak tijdens een training in Arnhem, zit terug op de motor. Van der Mierden moet nog een operatie ondergaan om de plaat uit zijn rug te halen maar zal tot die tijd alvast wat met de motor gaan trainen.

maandag 18 mei 2020 19:24 | Lees verder »

Monday motivation met Pauls Jonass

Mocht u nog motivatie nodig hebben om goed aan uw week te kunnen beginnen, bekijk dan de mooie gallery van Pauls Jonass die gemaakt is in Letland

maandag 18 mei 2020 18:44 | Lees verder »

Nieuw bij Resa-racing, Sur-ron Light Bee × road legal en off-road version!!

De Sur-Ron Light Bee is de sensatie van 2020. Naast een straatlegale versie bestaat er ook een Off-road versie! Daarmee wordt elk terrein een feest!

maandag 18 mei 2020 16:22 | Lees verder »

Nicholas Lapucci sluit overeenkomst met KTM Beddini

Na de breuk met het Steels Dr Jack team moest Nicholas Lapucci opzoek naar een nieuw team. Hij heeft deze gevonden en hij zal gaan rijden voor het KTM Beddini team. Binne. Dit team wordt hij de teammaat van Joakin Furbetta.

maandag 18 mei 2020 15:42 | Lees verder »

Interessante aanbieding op de Arai MX-V Barcia bij JTX Racing

Arai MX-V Barcia eind mei leverbaar. Bij een voororder 100% bril naar keuze voor 35% korting !!

maandag 18 mei 2020 15:16 | Lees verder »

RTC trainingen weer opgestart bij M.C. Deurne

Op zaterdag 16 mei is de eerste RTC training bij MC Deurne weer opgepakt. Het is emotioneel, zoeken en wennen om de training te starten na het overlijden van onze hoofdtrainer Erwin Robins.

maandag 18 mei 2020 14:42 | Lees verder »

1300 mensen toegestaan bij AMA Supercross in Amerika

Op 31 mei gaat het AMA Supercross kampioenschap terug van start in Salt Lake City. Dit zal niet onder normale omstandigheden gebeuren en er zullen strenge regels gelden om de laatste zeven wedstrijden van het kampioenschap te kunnen laten doorgaan.

maandag 18 mei 2020 11:46 | Lees verder »

Motorgazet NR.21 nu online te lezen

Nummer 8 in de digitale serie. Verschillende Grand Prix toppers konden afgelopen week hun eerste meters weer doen op de crossmotor. We gingen een kijkje nemen in Lille en zagen dat het goed was. We konden er spreken met verschillende rijders en daarnaast kregen we ook nog een interview met Jacky Martens in onze mailbox. Stof genoeg dus voor weer een mooi gratis digitaal nummer.

maandag 18 mei 2020 11:41 | Lees verder »

Motorgazet NR.21 nu online te lezen

Nummer 8 in de digitale serie. Verschillende Grand Prix toppers konden afgelopen week hun eerste meters weer doen op de crossmotor. We gingen een kijkje nemen in Lille en zagen dat het goed was. We konden er spreken met verschillende rijders en daarnaast kregen we ook nog een interview met Jacky Martens in onze mailbox. Stof genoeg dus voor weer een mooi gratis digitaal nummer.

maandag 18 mei 2020 11:28 | Lees verder »

Schrijf je nu in voor de MX week De Landsard van 20 t/m 24 juli 2020!

Kom jij ook naar de MX week De Landsard onder leiding van George Strik en Arwald Nijland? Ook deze zomer organiseren we een trainingsweek op motorcrosscircuit “De Landsard” in Eindhoven.

maandag 18 mei 2020 08:37 | Lees verder »

Carlos Hulsen debuteert als Cup trainer

Op zaterdag 16 mei konden we opnieuw aan de slag met een Cup training. Dit keer mochten ook 18-plussers deelnemen. Onze vaste trainer Carlo Hulsen kondigde met gepaste trots aan dat zijn zoon Carlos als trainer op zou treden.

zondag 17 mei 2020 23:16 | Lees verder »

Videopresentatie Friezenkamp Supermoto team

Ondanks dat het onzeker of er dit jaar nog supermoto wedstrijden georganiseerd gaan worden in Nederland heeft het Friezenkamp Supermoto team een mooie videopresentatie gemaakt.

zondag 17 mei 2020 21:23 | Lees verder »

Lente-opruiming 40-70 procent KORTING bij 24MX! Extra aanbieding: Spanbanden Tie-Downs/Pull-ups!

Grote deals - lage prijzen. Tijd om veel te besparen op talrijke items! We organiseren een grote LENTE-OPRUIMING en daarbovenop komen speciale deals op geselecteerde producten. Ga vandaag op jacht naar je koopjes - veel geluk!

zondag 17 mei 2020 21:10 | Lees verder »