Alle nieuws

Galvin mx team aan de start bij NK KNMV in Varsseveld

Afgelopen weekend waren Dennis en Rick afgereisd naar Varsseveld voor de laatste Cup wedstrijd van het seizoen.

dinsdag 6 oktober 2020 16:42 | Lees verder »

Wie staan er aan de start in de Grand Prix van Spanje dit weekend

Het wereldkampioenschap MXGP gaat in een hoog tempo achter elkaar door nu! Na de triple header in Mantova gaat het kampioenschap aankomend weekend verder in het Spaanse Madrid.

dinsdag 6 oktober 2020 16:04 | Lees verder »

Zie hoe Bax/Musset een podiumplaats behaalde in het ONK Zijspancross in Varsseveld

De zijspancombinatie Bax/Musset wist zondag in de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Varsseveld tweede te worden in de daguitslag.

dinsdag 6 oktober 2020 13:59 | Lees verder »

Sohft Sell jassen bij No Escape Racing!!

Bij No Escape Racing hebben ze nu sublimatie sohft sell jassen in hun assortiment. Deze jassen zijn stevig, warm en met een goeie binnenvoering. De ritsen zijn verzonken, zodat er geen zand tussen de ritsen komt. Ze zijn leverbaar met hoody en zonder hoody.

dinsdag 6 oktober 2020 12:34 | Lees verder »

Garrett Marchbanks wordt privé-rijder voor ClubMX

Garrett Marchbanks, die dit jaar een ronde om het East Coast Lites Supercross Kampioenschap in Daytona wist te winnen, zal in 2021 geen deel meer uit maken van het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team.

dinsdag 6 oktober 2020 10:03 | Lees verder »

Seizoen voorbij voor Yentel Martens

Yentel Martens heeft zondag in de internationale wedstrijd op Loon Plage een zware knieblessure opgelopen waardoor zijn winterseizoen nu al ten einde is!

dinsdag 6 oktober 2020 09:06 | Lees verder »

Collega MXGP-rijders wensen Arminas Jasikonis sterkte

Arminas Jasikonis kwam vorige week zondag tijdens de Grand Prix van Mantova hard ten val en werd met de traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

dinsdag 6 oktober 2020 08:47 | Lees verder »

Vanluchene/van den Bogaart niet samen verder in 2021

De zijspancombinatie Vanluchene/van den Bogaart heeft aangegeven niet samen verder te zullen gaan in 2021. Samen wisten ze in 2018 de wereldtitel zijspancross binnen te halen en in 2019 werden ze tweede achter Bax/Stupelis.

maandag 5 oktober 2020 23:27 | Lees verder »

Frans zandkampioenschap krimpt naar vier wedstrijden

Het corona virus gooit momenteel flink roet in het eten van het Franse zandkampioenschap. Het kampioenschap gaat op 24 en 25 oktober van start in Loon Plage maar helaas zijn er momenteel al drie organisaties die hun wedstrijd noodgedwongen terug hebben moeten geven.

maandag 5 oktober 2020 22:07 | Lees verder »

Uitgebreid videoverslag ONK Zijspancross Varsseveld

Bekijk nu een uitgebreid videoverslag van de derde wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Varsseveld

maandag 5 oktober 2020 21:29 | Lees verder »

Succes en tegenslag voor Dani Hoffard in het NK Quads in Varsseveld

Dani Hoffard heeft tijdens de tweede wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Quads in Varsseveld succes en tegenslag gekend.

maandag 5 oktober 2020 21:20 | Lees verder »

Roan Tolsma zesde in eindstand ONK 85cc grote wielen

Roan Tolsma van het Hofstede MX team is in de eindstand van het Open Nederlands Kampioenschap 85cc grote wielen op een zesde plaats geëindigd.

maandag 5 oktober 2020 18:38 | Lees verder »

Karlis Alberts Reisulis zevende in EMX125 Mantova

Karlis Alberts Reisulis is in de vijfde wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Italiaanse Mantova op een zevende plaats geëindigd.

maandag 5 oktober 2020 18:33 | Lees verder »

Ricardo Phoelich pakt de dagzege in het ONK Quads in Varsseveld

Ricardo Phoelich heeft zondag in het Gelderse Varsseveld de derde wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Quads weten te winnen.

maandag 5 oktober 2020 18:08 | Lees verder »

Onboard met Cianciarulo, Craig en Martin in Thunder Valley

Adam Cianciarulo, Christian Craig en Alex Martin hebben zaterdag tijdens de voorlaatste wedstrijd van het AMA Pro Motocross Kampioenschap in Thunder Valley mooie onboard beelden opgenomen. Bekijk de videos hieronder!

maandag 5 oktober 2020 17:54 | Lees verder »

Team Willemsen wint ONK Zijspancross in Varsseveld

Team Willemsen heeft met een overwinning in de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Varsseveld een belangrijke stap gezet naar de titel.

maandag 5 oktober 2020 16:16 | Lees verder »

Lars Griekspoor komt sterk voor de dag in int.wedstrijd op Loon Plage

Lars Griekspoor van Team Griekspoor is in de internationale wedstrijd in Duinkerken in alle drie de manches in de top tien geëindigd. Griekspoor werd negende en zesde in de manches en sloot de superfinale af als achtste!

maandag 5 oktober 2020 16:15 | Lees verder »

Kom alles te weten over het Monster Energy Yamaha Factory MXGP team

Het Monster Energy Yamaha Factory MXGP team met Jeremy Seewer, Gautier Paulin en Arnaud Tonus staat onder leiding van Louis Vosters. Bekijk hieronder een mooi teamprofiel waarin je meer komt te weten over dit professionele team!

maandag 5 oktober 2020 15:54 | Lees verder »