Alle nieuws

ONK Enduro in Enter uitgesteld

De EMC Enter heeft besloten om de ONK Enduro welke gepland stond voor zaterdag 20 maart a.s. tot nader te bepalen datum uit te stellen.

maandag 11 januari 2021 18:50 | Lees verder »

Paul Spierings houdt zich staande in achtste etappe Dakar Rally ondanks pijnlijke schouder

Paul Spierings van Dakarteam Spierings was vandaag in de achtste etappe van de Dakar Rally netjes in de top veertig te vinden. Het was de tweede dag van de marathon etappe en deze verliep voor Spierings zonder problemen.

maandag 11 januari 2021 18:44 | Lees verder »

Film: Hoe gaan de ervaren Anderson, Barcia, Musquin, Osborne en Wilson het doen in AMA Supercross

RacerX blikt vooruit op het AMA Supercross Kampioenschap en geeft haar visie over Jason Anderson, Justin Barcia, Marvin Musquin, Zach Osborne en Dean Wilson. Bekijk de video hieronder!

maandag 11 januari 2021 18:40 | Lees verder »

Te gekke deal bij 24MX op crossliftstandaards in 6 kleuren!

Bespaar groots! Of je nu onderdelen, accessoires of persoonlijke uitrusting nodig hebt - we hebben nu fantastische aanbiedingen! Mis onze grote Winter Sale niet!

maandag 11 januari 2021 17:36 | Lees verder »

Olaf Harmsen houdt zijn gemak in achtste etappe

De achtste etappe van de Dakar 2021 was niet de moeilijkste wat Olaf Harmsen betreft. En dat was nou net wat er zo verraderlijk aan was. Omdat het niet zo moeilijk was, was het verleidelijk om harder te gaan rijden en minder goed op te letten.

maandag 11 januari 2021 17:26 | Lees verder »

Zie hoe Daniel Sanders en Sunderland elkaar helpen om problemen op te lossen

In de eerste etappe van de marathon etappe had Daniel Sanders schade opgelopen aan zijn motor en een snee in zijn kin opgelopen. In het bivak schoot Sam Sunderland te hulp zodat ze vandaag weer met frisse moed op pad konden voor de volgende etappe.

maandag 11 januari 2021 15:49 | Lees verder »

Nick Schmidt wint Pre Supercross Race in Elsinore

Afgelopen weekend was het weekend dat normaal gesproken het AMA Supercross Kampioenschap van start zou zijn gegaan in Anaheim.

maandag 11 januari 2021 13:03 | Lees verder »

Cornejo wint achtste etappe Dakar Rally, Spierings in de top 40

Jose Ignacio Cornejo heeft de achtste etappe van de Dakar Rally gewonnen. Cornejo, die gisteren de leiding in het klassement in handen kreeg, heeft hiermee zijn voorsprong op Toby Price uit weten te bouwen naar 1 minuut en zes seconden.

maandag 11 januari 2021 11:50 | Lees verder »

Franco Caimi moet opgeven in de Dakar Rally

De Argentijnse Yamaha fabrieksrijder Franco Caimi heeft de Dakar Rally verlaten. Caimi heeft na 282 kilometer in de achtste etappe te kampen gekregen met een mechanisch probleem en is niet in staat om dit te repareren.

maandag 11 januari 2021 11:18 | Lees verder »

Xavier de Soultrait komt zwaar ten val en is uit de Dakar Rally

De Fransman Xavier de Soultrait van het HT Rally Raid team van Henk Hellegers is in de achtste etappe zwaar ten val gekomen en ligt uit de rally.

maandag 11 januari 2021 10:30 | Lees verder »

Ruim baan voor komst wereldsterren van de motorcross naar Oss

Het moet in sportieve zin het absolute hoogtepunt van het jaar worden, het wereldkampioenschap motorcross in de topklasse MXGP op 23 mei. Gastheer MCO Oss is al druk in de weer om het fundament voor het evenement te leggen.

maandag 11 januari 2021 09:33 | Lees verder »

Onboard met Malcolm Stewart op de Yamaha testtrack

Malcolm Stewart heeft een goede voorbereiding gekend op het AMA Supercross Kampioenschap. Bekijk hieronder een mooie onboard video op de Yamaha testtrack.

zondag 10 januari 2021 21:39 | Lees verder »

Video hoogtepunten zevende etappe Dakar Rally

Bekijk nu de mooiste momenten van de zevende etappe van de Dakar Rally

zondag 10 januari 2021 20:50 | Lees verder »

Uitgebreide fotogallery training Berghem met veel toprijders

Fotograaf Eric Laurijssen was vandaag aanwezig bij een training op het circuit van Berghem en trof hier vele toprijders aan. Bekijk hieronder de mooie gallery!

zondag 10 januari 2021 20:39 | Lees verder »

Paul Spierings komt zonder problemen aan in het marathon bivak

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft de zevende etappe van de Dakar Rally op een zesendertigste plaats af weten te sluiten.

zondag 10 januari 2021 18:55 | Lees verder »

Arnaud Tonus loopt blessure op tijdens training

De technische Zwitser Arnaud Tonus heeft op zaterdag tijdens een training een polsblessure opgelopen. Tonus heeft een breuk opgelopen in zijn scaphoid en zal hier morgen aan geopereerd worden.

zondag 10 januari 2021 18:23 | Lees verder »

Olaf Harmsen blij met bereiken finish etappe 7

De opluchting was groot bij Olaf Harmsen toen hij de finish van de zevende etappe van Dakar 2021 bereikte. Nog net bij daglicht bovendien. Tijdens de rit van 453 km naar Sakaka was Harmsen hard van zijn motor gestuiterd.

zondag 10 januari 2021 18:18 | Lees verder »

Christophe Charlier niet in het WK MXGP maar in enduro

De afgelopen weken gingen de geruchten dat de Fransman Christophe Charlier voor het nieuwe Beta team uit zou komen in het wereldkampioenschap MXGP.

zondag 10 januari 2021 15:38 | Lees verder »