Alle nieuws

Film: Monster Energy/Pro Circuit Kawasaki stoomt zich klaar voor AMA Supercross

Met nog een week te gaan tot aan de eerste wedstrijd van het AMA Supercross Kampioenschap in Houston begint de vorm erin te komen bij de rijders.

zaterdag 9 januari 2021 22:36 | Lees verder »

Miro Sihvonen vertelt over zijn deal met JWR Honda en het WK MXGP

Miro Sihvonen heeft onlangs een overeenkomst gesloten met het JWR Honda team en zal starten in het wereldkampioenschap MXGP. Bekijk nu zijn eerste vlog waarin hij van alles vertelt over zijn nieuwe deal.

zaterdag 9 januari 2021 21:35 | Lees verder »

Wie staan er aan de start bij de AMA Supercross in Houston?

Volgend weekend barst het geweld van het AMA Supercross Kampioenschap los in Houston. Niet alleen de 450 klasse zal spannend worden maar ook zit er veel talent in het East Coast Lites Supercross Kampioenschap.

zaterdag 9 januari 2021 19:16 | Lees verder »

Zie hoe Team HRC Honda uitkijkt naar de tweede Dakarweek

Vandaag is er de rustdag bij de Dakar Rally. Team HRC Honda heeft alles op punt gezet om morgen sterk aan de marathonetappe te beginnen. Hoor van de rijders hoe ze naar de tweede week uitkijken!

zaterdag 9 januari 2021 19:08 | Lees verder »

UMX Nieuws

De UMX kalender met klassenindeling voor 2021 is bekend (alles onder voorbehoud van coronaregels). De vooraanmelding van deelnemers aan de UMX-competitie is geopend tot en met 31 januari 2021.

zaterdag 9 januari 2021 19:01 | Lees verder »

Mis de 24MX grote Winter Sale niet!

We brengen je... een grote winter sale met duizenden producten voor jou en je motor! Schiet op en bespaar 30-80 procent op geselecteerde items!

zaterdag 9 januari 2021 18:08 | Lees verder »

DVC Watergroep BV wenst Dakarteam Spierings veel succes toe in tweede Dakarweek

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is momenteel aan het genieten van zijn welverdiende rustdag in de Dakar Rally. Na zes etappes staat de rijder uit St. Michielsgestel op een 33ste plaats in het klassement.

zaterdag 9 januari 2021 16:46 | Lees verder »

Factory riders on tour op de Landsard in Eindhoven

In deze video waren we in Eindhoven! We hebben kunnen overnachten, en de volgende dag werden we goed ontvangen door de club! Een mooie baan maar helaas had het veel geregend waardoor hij heel gauw "inkakte" (volgens Robertjan :)

zaterdag 9 januari 2021 15:52 | Lees verder »

Zie de weg van Milko Potisek naar Le Touquet

Deze week kwam het slechte nieuws dat Le Touquet dit jaar niet door gaat. Voor de rijders natuurlijk een flinke domper omdat zij al veel werk hadden verzet om fit aan de start te komen.

zaterdag 9 januari 2021 15:38 | Lees verder »

Joep Teunesen reageert op wildcrossen in de Gelderlander

Na weken van slecht nieuws wat wordt verspreid op social media en kranten vond Joep Teunesen van JTX Racing het eens tijd om zelf te reageren.

zaterdag 9 januari 2021 10:35 | Lees verder »

Jago Geerts wordt ambassadeur van Innerme biologische sportvoeding

Enkele uren geleden bracht ik een bezoek aan INNERME, mijn nieuwe partner in biologische sportvoeding. Het gebruik van natuurlijke, plantaardige en biologische sportvoeding heeft mij altijd al geboeid.

vrijdag 8 januari 2021 21:47 | Lees verder »

Video hoogtepunten zesde etappe Dakar Rally

Bekijk nu de mooiste momenten van de zesde etappe van de Dakar Rally

vrijdag 8 januari 2021 21:32 | Lees verder »

Vooruitblik op het AMA Supercross Kampioenschap met onder de aandacht Tomac, Webb en Roczen

Volgend weekend staat de eerste wedstrijd van het AMA Supercross kampioenschap op het programma in Houston. RacerX heeft een mooie Videopreview gemaakt waarin de topfavorieten Eli Tomac, Cooper Webb en Ken Roczen het middelpunt zijn.

vrijdag 8 januari 2021 21:15 | Lees verder »

Nieuw jaar - korting op kleding & meer bij 24MX!

Kickstart het jaar met aanbiedingen! Vind je favorieten in onze grote winteruitverkoop met veel aanbiedingen op motorcrossonderdelen, kleding, accessoires, streetwear en meer!

vrijdag 8 januari 2021 19:26 | Lees verder »

Groeiend vertrouwen bij Olaf Harmsen

De zesde etappe zit erop, morgen is de rustdag in Ha’il en dus mag Olaf Harmsen de eerste week van de Dakar 2021 afvinken. “Dat is echt een heel lekker gevoel”, vindt de motorrijder uit Den Bosch.

vrijdag 8 januari 2021 18:35 | Lees verder »

De lach op het gezicht van Paul Spierings is weer terug in de Dakar Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft het plezier in het rijden van de Dakar Rally weer terug gevonden. Na twee moeilijke etappes waarin hij behoorlijk wat voor zijn kiezen heeft gehad, ging het vandaag tijdens de zesde etappe weer lekker en wist hij op een 26ste plaats over de finish te komen.

vrijdag 8 januari 2021 18:31 | Lees verder »

Mitchel van den Essenburg in 2021 voor het WPconstruction/WPsecurity mx team

Mitchel van den Essenburg zal in seizoen 2021 uit gaan komen voor het WPconstruction/WPsecurity mx team. Binnen dit team zal hij begeleid worden door Jacob Barth, die in de jaren negentig zelf in de top van Nederland reed.

vrijdag 8 januari 2021 16:16 | Lees verder »

Zie hoe technisch het supercross circuit op de Bakers Factory is

Dean Wilson laat zien hoe technisch het supercross circuit van de Bakers Factory er momenteel bij ligt. Nog een week te gaan en dat is tijd voor de eerste wedstrijd van het AMA Supercross Kampioenschap in Houston!

vrijdag 8 januari 2021 14:51 | Lees verder »

Wijziging in de line up van het RFME MX Junior team

Er heeft zich een wijziging voorgedaan in het RFME MX Junior team (Spaanse bond) voor dit seizoen. In eerste instantie zou David Beltran voor het team gaan rijden in het EMX125 Kampioenschap.

vrijdag 8 januari 2021 14:40 | Lees verder »

KMP Honda Racing ook actief in het EMX250 Kampioenschap in 2021

Het KMP Honda Racing team zal naast haar deelname in het wereldkampioenschap MXGP met Petar Petrov ook uitkomen in de EMX250 klasse.

vrijdag 8 januari 2021 14:24 | Lees verder »