Alle nieuws

GasGas presenteert E-bikes

Na KTM en Husqvarna komt nu ook GasGas met de E-bikes. Er zijn in totaal vier verschillende modellen: Enduro Cross, Trail Cross, Cross Country en Dual Cross.

woensdag 7 april 2021 14:18 | Lees verder »

Kevin Benavides naar Red Bull Factory KTM Rally team

Het Red Bull KTM Factory Rally team heeft een overeenkomst gesloten met Kevin Benavides. De Argentijn wist dit jaar met Honda de Dakar Rally te winnen en zal volgend jaar zijn titel samen met KTM gaan verdedigen.

woensdag 7 april 2021 14:12 | Lees verder »

Verstappen, Guadagnini en Guyon van start in het Spaans Kampioenschap in Catalayud

Volgend weekend wordt de derde wedstrijd van het Spaans Kampioenschap verreden in Catalayud. Jorge Prado maakte gisteren bekend dat hij hier aan de start zal komen in de MX1 klasse maar hij is niet de enige rijder die voor deze wedstrijd kiest.

woensdag 7 april 2021 11:45 | Lees verder »

Tim Gajser start in het Italiaans Kampioenschap in Maggiora

Regerend wereldkampioen, Tim Gajser, heeft zijn deelname aan het Italiaans Kampioenschap in Maggiora aangekondigd. Deze wedstrijd wordt aanstaande zondag verreden!

woensdag 7 april 2021 10:54 | Lees verder »

Al driekwart eeuw is het zandcircuit van Makkinga het toneel van motorcross bij MSV De Prikkedam

Veel Friese motorcrossers geven gas bij MSV De Prikkedam. Op een mooi stukje heide nabij Makkinga werd driekwart eeuw geleden het inmiddels beroemde zandcircuit aangelegd. De ‘bewoner’ viert vandaag zijn 75e verjaardag.

dinsdag 6 april 2021 19:52 | Lees verder »

Deelnemerslijsten Dutch Cross Country Competition bekend

Hieronder staan de genoemde lijsten. Graag controleren of de rijnummers en de transpondernummers kloppen.

dinsdag 6 april 2021 18:50 | Lees verder »

Film: Ronnie Mac vervult hoofdrol in Two Stroke World Championship op Glen Helen

Ronnie Mac is terug en hoe! Mac vervulde een hoofdrol tijdens het Two Stroke World Championship in Glen Helen. Geniet van de onderstaande beelden en zie dat hij naast zijn gekkigheid ook zeker een stukje sturen kan met een motor!

dinsdag 6 april 2021 16:25 | Lees verder »

Jorge Prado aan de start in derde ronde Spaans Kampioenschap

Jorge Prado van het Red Bull KTM Factory team zoekt opnieuw de competitie op. Nadat hij eerder dit jaar al aan twee wedstrijden van het Italiaans Kampioenschap heeft deelgenomen, zal hij volgend weekend van start gaan in de derde wedstrijd van het Spaans Kampioenschap in Catalayud.

dinsdag 6 april 2021 16:20 | Lees verder »

Wat kunnen we van het supercross circuit van Atlanta verwachten?

Aankomend weekend wordt de dertiende wedstrijd van het AMA Supercross Kampioenschap verreden in Atlanta. Dit is net als Daytona in een Nascar Stadion. Bekijk hieronder de lay out van het circuit!

dinsdag 6 april 2021 16:09 | Lees verder »

Tweede aflevering MX World nu online - Antonio Cairoli vecht tegen de jongere generatie

Antonio Cairoli heeft al negen wereldtitels achter zijn naam staan en heeft nog steeds de snelheid om mee te strijden voor een mogelijke tiende wereldtitel. Bekijk hieronder de tweede aflevering van MX World waarin er uitgebreid aandacht wordt besteedt aan het succes van Cairoli!

dinsdag 6 april 2021 16:01 | Lees verder »

Paul Spierings verruilt motor voor buggy in Dakar 2022

Als er zwaargewonden tot doden vallen, moet je keuzes maken. Na drie keer de zwaarste rally ter wereld te hebben uitgereden op de motor, gooit Paul Spierings voor de Dakar in 2022 het roer volledig om.

maandag 5 april 2021 23:22 | Lees verder »

Ondanks een klaplong, gebroken en gekneusde ribben gaat het niet slecht met motorcrosser Boot

Mark Boot lag behoorlijk in de kreukels nadat hij met zijn motor was gevallen tijdens een trainingsrondje in Vlissingen.

maandag 5 april 2021 19:35 | Lees verder »

Timing Gates het hulpmiddel om je starts te verbeteren

Train je starts! Waar en wanneer je maar wilt. Makkelijk te gebruiken, sterk gebouwd en een licht design. Bestel hem nu!

maandag 5 april 2021 19:03 | Lees verder »

Film: Jeffrey Herlings komt op stoom voor seizoen 2021

Ondanks dat het nog even duurt voordat het seizoen van start gaat heeft Jeffrey Herlings zijn draai al goed te pakken. Afgelopen zaterdag trainde hij op het circuit van Boekel waarvan u hieronder beelden kunt bekijken!

maandag 5 april 2021 18:54 | Lees verder »

Onboard met Tim Gajser over TigaLand

Tim Gajser heeft onlangs zijn eigen circuit gelanceerd in Slovenie. We hebben op Motocrossplanet al een aantal videos van deze baan laten zien maar nu heeft Gajser een mooie onboard video op zijn social media geplaatst zodat u een goed beeld heeft van hoe mooi het circuit is!

maandag 5 april 2021 18:50 | Lees verder »

Paul Spierings om 18:10 uur in Hart van Nederland

Paul Spierings, die dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer de Dakar Rally uit wist te rijden, is vanavond te zien in Hart van Nederland. Het programma begint om 18:10 uur en hierin is het nieuwe avontuur van Spierings te zien. Zeker kijken dus!

maandag 5 april 2021 17:09 | Lees verder »

Uitgebreide fotogallery training Arnhem

Fotograaf Leon van der Spank trok op woensdag naar Arnhem om hier zijn passie uit te voeren. Bekijk hieronder zijn mooie fotogallery van de middag!

maandag 5 april 2021 11:08 | Lees verder »

Jorgen Matthias Talviku terug op de motor

Jorgen Matthias Talviku van Jumbo Husqvarna BT Racing heeft de motortraining hervat. Talviku brak tijdens een winterstage in Spanje een middenhandsbeentje en moest daardoor even rust nemen.

maandag 5 april 2021 11:05 | Lees verder »

Film: Factory riders on tour - MC de Bougie Arkel

Eindelijk zijn we weer On Tour!! Na de winterstop zochten we de baan in Arkel op. Het was weer een dagje genieten!

maandag 5 april 2021 10:42 | Lees verder »