Alle nieuws

Wat hadden de podiumfinishers bij de AMA Pro Motocross op Pala Raceway te zeggen

Hoor van Chase Sexton, Eli Tomac, Adam Ciancianrulo, Dylan Ferrandis, Jeremy Martin en Jett Lawrence hoe hun dag is verlopen op Pala Raceway

zondag 11 oktober 2020 17:47 | Lees verder »

Van de Ven, Ebben, Vant Ende, De Lange, Croon en Woldendorp Open Nederlands Kampioen

Op het zware zandcircuit van Westerbork werd vandaag de laatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap verreden. Het was spannend want in alle klassen was de strijd nog niet beslist.

zondag 11 oktober 2020 17:17 | Lees verder »

Dubbelslag voor Jorge Prado in thuis Grand Prix in Spanje, Coldenhoff vierde

Jorge Prado heeft beide manches van de Grand Prix van Spanje weten te winnen. Prado reed net als in de eerste manche een foutloze wedstrijd maar stond in de eerste helft van de manche wel onder druk van Tim Gajser.

zondag 11 oktober 2020 16:48 | Lees verder »

Geerts wint tweede manche MX2 in Spanje, van de Moosdijk derde

Jago Geerts heeft de tweede manche van de Grand Prix MX2 in Spanje weten te winnen. Tom Vialle leek de manche te gaan winnen maar met nog twee ronden te gaan remde hij zijn motor stil waardoor Geerts het gat kon dichten en de koppositie over wist te nemen.

zondag 11 oktober 2020 15:50 | Lees verder »

Overtuigende zege voor Jorge Prado in eerste manche MXGP Spanje

Jorge Prado heeft op overtuigende wijze de eerste manche van het wereldkampioenschap MXGP in Spanje weten te winnen. Prado nam kopstart en werkte een gecontroleerde wedstrijd af.

zondag 11 oktober 2020 13:53 | Lees verder »

Vialle wint spannend duel met Olsen en Beaton in eerste manche MX2 Spanje

Tom Vialle heeft de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Spanje weten te winnen. Vialle nam gelijk de leiding in handen maar stond de hele wedstrijd flink onder druk van Jed Beaton en Thomas Kjer Olsen.

zondag 11 oktober 2020 12:55 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff mist nipt pole position in MXGP Spanje

Glenn Coldenhoff van Standing Construct GASGAS Factory Racing heeft in de tijdtraining van de Grand Prix van Spanje nipt de pole position gemist.

zondag 11 oktober 2020 11:14 | Lees verder »

Wisselend succes voor Camden McLellan in EMX250 in Spanje

Camden McLellan van Jumbo No Fear BT Racing heeft tijdens de achtste wedstrijd van het EMX250 Kampioenschap in het Spaanse Arroyomolinos wisselend succes geboekt.

zondag 11 oktober 2020 10:25 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk tweede in kwalificatie Grand Prix MX2 in Spanje

Roan van de Moosdijk van F&H Racing heeft zich bij de Grand Prix MX2 in Spanje als tweede weten te kwalificeren voor de wedstrijd. Van de Moosdijk stond op pole position totdat zijn tijd werd verbeterd door Conrad Mewse.

zondag 11 oktober 2020 10:10 | Lees verder »

A9 smeermiddel & reinigers superkoopje bij 24MX! Houd je motor in topconditie!

Reinig, smeer en laat het blinken. Het is tijd om een nieuwe voorraad A9 smeermiddel en reinigers in te slaan. Vind alles wat je nodig hebt voor het onderhoud tegen een onverslaanbare prijs!

zondag 11 oktober 2020 09:44 | Lees verder »

Zie hoe Ferrandis en Osborne de Amerikaanse outdoortitels pakten

Dylan Ferrandis en Zach Osborne zijn de nieuwe Amerikaanse outdoor kampioenen. Bekijk nu de hoogtepunten van de laatste wedstrijd op Pala Raceway!

zondag 11 oktober 2020 08:04 | Lees verder »

Amerikaanse outdoortitels voor Ferrandis en Osborne

Dylan Ferrandis en Zach Osborne hebben op het circuit van Pala Raceway de Amerikaanse outdoortitels in de wacht weten te slepen.

zondag 11 oktober 2020 07:28 | Lees verder »

Alex Martin en Hunter Lawrence geblesseerd

Alex Martin en Hunter Lawrence zijn vandaag in de kwalificatie van de AMA Pro Motocross op Pala Raceway geblesseerd geraakt. Martin brak zijn onderbeen en bij Lawrence schoot zijn schouder opnieuw uit de kom.

zaterdag 10 oktober 2020 22:31 | Lees verder »

Zie hoe Jayson van Drunen het ONK 65 in Varsseveld

Jayson van Drunen wist vorige week zaterdag de laatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen in Varsseveld te winnen.

zaterdag 10 oktober 2020 22:08 | Lees verder »

Tim Edberg terug op een vijfde plaats in het EMX250 Kampioenschap

Tim Edberg van Riley Racing Yamaha is terug op een vijfde plaats in het EMX250 Kampioenschap. Tijdens de achtste wedstrijd van het kampioenschap in het Spaanse Arroyomolino scoorde Edberg constant en werd met een vijfde en een tiende plaats in de manches achtste in de daguitslag.

zaterdag 10 oktober 2020 20:39 | Lees verder »

Kevin Benavides wint Andalucia Rally

Kevin Benavides heeft de Andalucia Rally gewonnen. Vandaag nam de Monster Energy Honda-rijder geen grote risico’s in de laatste etappe en kwam als achtste binnen.

zaterdag 10 oktober 2020 20:29 | Lees verder »