Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Dubbelslag voor Gajser in MXGP Azie, Coldenhoff zevende

Tim Gajser heeft op dominante wijze de tweede manche van de MXGP in Azie weten te winnen. Gajser nam gelijk de leiding in handen en controleerde de wedstrijd van start tot finish.

Dubbelslag voor Gajser in MXGP Azie, Coldenhoff zevende

Achter Gajser streden Jeremy Seewer, Pauls Jonass en Arnaud Tonus om de tweede plaats. Lange tijd was het Seewer die deze positie in handen had maar kon het net niet volhouden waardoor Jonass tweede werd voor Tonus en Seewer. Door de tweede en derde plaats van Tonus en Seewer stonden er naast Gajser twee Zwitsers op het podium.

Glenn Coldenhoff kwam matig weg bij de start en kon net binnen de top tien aan de wedstrijd beginnen. De crosser uit Heesch kwam gedurende de wedstrijd terug naar voren en wist op een zevende plaats over de finish te komen.

Brian Bogers reed lang op een elfde plaats maar werd in de slotfase nog door Tanel Leok gepasseerd en eindigde als twaalfde. Jordi van Nobelen sloot de wedstrijd af als achttiende en pakte opnieuw drie punten.

Jeremy van Horebeek streed in de beginfase net buiten de top vijf totdat hij in de waves ten val kwam en genoegen moest nemen met een tiende plaats.

 

Lees verder op MotocrossPlanet.nl

Terug naar nieuws overzicht