Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Olsen en Febvre snelste in tijdtraining GP Argentinie

Romain Febvre en Thomas Kjer Olsen hebben in de tijdtraining van de Grand Prix van Argentinië de snelste tijd neer weten te zetten.

zaterdag 2 maart 2019 18:16 | Lees verder »

Jeffrey Herlings spreekt over zijn blessure

Het wereldkampioenschap gaat dit weekend van start zonder Jeffrey Herlings. Voor de regerend kampioen is het natuurlijk heel moeilijk dat hij geblesseerd thuis zit terwijl de concurrentie achter het starthek staat.

zaterdag 2 maart 2019 16:55 | Lees verder »

Olsen en Gajser snelste in vrije training GP Argentinie

Thomas Kjer Olsen en Tim Gajser hebben in de vrije training van de Grand Prix van Argentinië de snelste tijden neergezet.

zaterdag 2 maart 2019 16:38 | Lees verder »

Live beelden, livetiming en uitslagen Grand Prix Argentinie

Dit weekend wordt de eerste Grand Prix van het seizoen verreden in Argentinie. Het hele weekend kunt u goed op de hoogte blijven door middel van de livestream, livetiming en de uitslagen pagina!

zaterdag 2 maart 2019 10:31 | Lees verder »

Teenamputatie voor Stefan Everts

Stefan Everts (46), die sinds vorige week met een botinfectie in zijn rechtervoet in het Universitair Ziekenhuis in Leuven ligt, zal komende dinsdag een operatie ondergaan. Bij die ingreep zal de kleine teen van zijn voet geamputeerd worden.

vrijdag 1 maart 2019 11:57 | Lees verder »

Smets: "Door blessure Herlings is Cairoli klaar voor 10e wereldtitel"

In Argentinië wordt zondag het startschot gegeven van het WK motorcross. De kans dat de wereldkampioen uit het KTM-kamp komt is groot, ook al is uittredend kampioen Herlings geblesseerd.

vrijdag 1 maart 2019 11:51 | Lees verder »

Kevin Strijbos nog vier weken naast de motor

Kevin Strijbos van het JWR Yamaha team zal voor de eerste keer in 19 jaar tijd de eerste Grand Prix van het seizoen missen.

vrijdag 1 maart 2019 11:12 | Lees verder »

ANSWER – Elite Force 2019

Het in 1976 gecreëerde merk deze zomer opnieuw in Europa gelanceerd.Het Amerikaanse merk ANSWER maakt deze zomer zijn grote comeback in Europa met de presentatie van de spiksplinternieuwe collectie 2019 begin augustus tijdens de MXGP in Lommel, in aanwezigheid van Antonio Cairoli, Jorge Prado en Benoît Paturel, en in het tweede semester door Bihr gedistribueerd in maar liefst 12 landen* tegelijk.

vrijdag 1 maart 2019 10:58 | Lees verder »

De finish vlag valt voor Finlandcircuit Westdorpe

Na een lange winterstop, zijn we als bestuur en vrijwilligers weer druk bezig geweest om alles voor het nieuwe seizoen in gereedheid te brengen.

donderdag 28 februari 2019 12:14 | Lees verder »

Justin Barcia mist AMA Supercross in Atlanta

Justin Barcia van het Monster Energy Yamaha team zal de negende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Atlanta missen.

donderdag 28 februari 2019 09:06 | Lees verder »

Motorcrosser Jago Geerts gaat in zee met 3Action Sports Nutrition

3Action Sports Nutrition en het Belgische motorcrosstalent Jago Geerts gaan met onmiddellijke ingang een samenwerking/partnership aan met een lange termijn visie.

woensdag 27 februari 2019 16:36 | Lees verder »

Vooruitblik eerste Grand prix motorcross 2019

Komend weekend wordt in het Argentijnse Neuquen afgetrapt voor het GP-seizoen 2019 van de motorcrossers. Aan de start komen de klassen MXGP en MX2.

woensdag 27 februari 2019 13:07 | Lees verder »

Van der Vegt Motors vanaf heden Oakley Dealer

Oakley, het welbekende crossbrillenmerk waarmee diverse GP/AMA toppers rijden is vanaf heden leverbaar bij van der Vegt Motors in Oudleusen.

woensdag 27 februari 2019 12:56 | Lees verder »

Jeremy Seewer sluit exclusief brillencontract met Fox

Fox Racing is er trots op dat ze Jeremy Seewer als haar nieuwste atleet kunnen voorstellen. Seewer is de eerste rijder die een exclusief brillen contract heeft met FOX en zal met de innovatieve VUE bril aan de start komen in het wereldkampioenschap.

woensdag 27 februari 2019 09:37 | Lees verder »

Jeffrey Herlings blessure update

De eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinie zal aankomend weekend zonder Jeffrey Herlings van start gaan.

dinsdag 26 februari 2019 15:39 | Lees verder »

Mogelijke terugkeer van Cole Seely in Atlanta

Cole Seely van het HRC Honda team werd het afgelopen weekend tijdens de achtste wedstrijd van het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Detroit getroffen door pech.

dinsdag 26 februari 2019 11:00 | Lees verder »

Voorbereiding van Tom Koch op het WK motorcross loopt flinke deuk op

Na de finale van de ADAC Supercross Series in Dortmund was het zeer rustig rondom Tom Koch van het Sarholz KTM team. Dit kwam omdat de gevolgen van zijn valpartijen in Dortmund erger waren dan in eerste instantie gedacht.

dinsdag 26 februari 2019 10:34 | Lees verder »

Valentin Teillet stapt over op Suzuki

De Fransman Valentin Teillet zal na jaren voor het VHR KTM team te hebben gereden, de overstap maken naar Suzuki. Teillet heeft een overeenkomst gesloten met het JPM Suzuki team en zal uitkomen in het Franse elite kampioenschap en het Frans Supercross kampioenschap.

dinsdag 26 februari 2019 09:27 | Lees verder »

Zie hoe Yentel Martens tweede werd in de Enduro de Verano

Yentel Martens kwam het afgelopen weekend op een tweede plaats over de finish in de Enduro de Verano in Argentinië. Van deze wedstrijd is een mooie aftermovie gemaakt waarin te zien is hoe Martens tweede werd!

dinsdag 26 februari 2019 09:14 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff aan de start in GP van Argentinie

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team heeft de knoop doorgehakt dat hij aankomend weekend aan de start zal komen in de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinië.

maandag 25 februari 2019 18:56 | Lees verder »