Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Film: Austin Forkner pakt eerste zege in AMA Arenacross in Greensboro

Het jonge Amerikaanse talent Austin Forkner heeft in zijn tweede AMA Arenacross in zijn carriere beide finales weten te winnen.

zondag 31 januari 2016 08:41 | Lees verder »

Film: Drie oprij voor Dungey in Oakland, Savatgy pakt eerste zege in Lites

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory Team is in een bloedvorm op dit moment. Tijdens de vierde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Oakland wist hij zijn KTM machine opnieuw als winnaar over de finish te sturen.

zondag 31 januari 2016 08:06 | Lees verder »

Cedric Soubeyras wint eerste avond in New Castle

De Fransman Cedric Soubeyras heeft de eerste avond van de achtste wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in New Castle weten te winnen.

zondag 31 januari 2016 00:15 | Lees verder »

Assink MX wintercamp 2016

Ook in 2016 zal Assink Mx training & service weer een wintercamp organiseren voor de fanatieke rijders onder ons. De perfecte training op zware zand circuits om je goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

zondag 31 januari 2016 00:11 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties en de wedstrijden AMA Supercross Oakland live

De fans van supercross kunnen vanavond en vannacht hun lol op. De vierde wedstrijd om het AMA Supercross Kampioenschap in Oakland wordt live uitgezonden.

zaterdag 30 januari 2016 14:19 | Lees verder »

Opnieuw zware knieblessure voor Dean Wilson

In de training van de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim liep Dean Wilson een knieblessure op. Het was vervolgens deze week angstvallig stil rondom de Red Bull KTM Factory-rijder.

zaterdag 30 januari 2016 00:27 | Lees verder »

Go Fast Grizzly Resa Yamaha team gepresenteerd in Lommel

In de kantine van het circuit van Lommel werd op vrijdagavond het Go Fast Grizzly Resa Yamaha team gepresenteerd.

zaterdag 30 januari 2016 00:19 | Lees verder »

Duim blessure voor Pauls Jonass

Red Bull KTM-rijder Pauls Jonass zal aankomende zondag niet van start gaan in de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Alghero. Jonass is tijdens een training in Sardinië ten val gekomen en hierbij is zijn duim achterover geklapt.

vrijdag 29 januari 2016 14:00 | Lees verder »

Mini Grand Prix bij int.wedstrijd in Valence

Op 13 en 14 februari wordt na Hawkstone Park de tweede grote internationale wedstrijd van het seizoen verreden in het Franse Valence. De club heeft er deze winter alles aan gedaan om een zo sterk mogelijk deelnemersveld te creeeren.

donderdag 28 januari 2016 14:18 | Lees verder »

Doe mee aan het IMBA EK voor jeugd in 2016

Heb jij een MON-startbewijs en lijkt het je leuk om EK-wedstrijden te rijden in Denemarken, Italië, Duitsland en Nederland in de klasse 85cc Grote wielen of MX 2 Jeugd? Lees dan gauw verder!

woensdag 27 januari 2016 19:00 | Lees verder »

Clement Desalle: Ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt

Kawasaki heeft voor dit jaar 1 van de snelste, meest stijlvolle maar ook mysterieuze rijders aangetrokken om op jacht te gaan naar de wereldtitel in de MXGP klasse. Clement Desalle heeft verschillende jaren een gooi naar de wereldtitel gedaan.

woensdag 27 januari 2016 17:06 | Lees verder »

Alleen maar tegenslag voor Nick Kouwenberg in supercross in Anaheim

De derde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Anaheim is voor Honda-rijder Nick Kouwenberg uitgelopen op een teleurstelling.

woensdag 27 januari 2016 09:58 | Lees verder »

Luke Clout tekent voor twee jaar in Amerika

Na zijn positieve optreden tijdens de derde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Anaheim heeft de Australier Luke Clout een 2-jarige overeenkomst gesloten met het MAD Racing Dirt Candy Suzuki Team powered by Yoshimura.

woensdag 27 januari 2016 09:17 | Lees verder »

Twee gebroken ribben voor Antonio Cairoli

Antonio Cairoli van het Red Bull KTM Factory Team heeft vanavond op facebook een bericht geplaatst over zijn valpartij, die hij eerder deze week maakte in Sardinie.

dinsdag 26 januari 2016 22:37 | Lees verder »

Valpartij voor Antonio Cairoli tijdens training in Sardinie

Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli is gisteren tijdens een training in Sardinie ten val gekomen. Na de valpartij had hij pijn in zijn arm en elleboog en besloot om de training te beeindigen

dinsdag 26 januari 2016 15:51 | Lees verder »

24MX en het Honda 150 Europees Kampioenschap bundelen krachten

Het Honda Europees Kampioenschap 150cc bundelt dit jaar haar krachten met 24MX, de grootste Europese online webshop die er is. 24MX is al een bekend gezicht in de WK paddock, aangezien ze ook een eigen team hebben met als rijders Ken de Dycker en Matiss Karro.

dinsdag 26 januari 2016 15:24 | Lees verder »

Film: James Stewart hoopt terug te zijn in Oakland

James Stewart van het Yoshimura Suzuki team had zich de start van het Amerikaans Supercross Kampioenschap heel anders voorgesteld. Stewart kwam in Anaheim 1 in aanraking met Ryan Dungey en kwam ten val.

dinsdag 26 januari 2016 08:21 | Lees verder »

Jake Weimer naar RCH Suzuki Factory Racing

Jake Weimer heeft dit jaar een sterke start gemaakt in het Amerikaans Supercross Kampioenschap. Na drie wedstrijden staat de rijder van het Monster Energy Tedder Kawasaki Team op een negende plaats in de tussenstand.

maandag 25 januari 2016 23:29 | Lees verder »

Amerikaanse SX avontuur voorbij voor Maxime Desprey (gebroken bovenbeen)

Voor de Fransman Maxime Desprey is het Amerikaanse supercross avontuur voorbij. Tijdens de derde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Anaheim kwam hij ten val en liep hierbij een breuk op in zijn bovenbeen.

maandag 25 januari 2016 22:01 | Lees verder »

Amerikaanse SX avontuur voorbij voor Maxime Desprey (bovenbeen)

Voor de Fransman Maxime Desprey is het Amerikaanse supercross avontuur voorbij. Tijdens de derde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Anaheim kwam hij ten val en liep hierbij een breuk op in zijn bovenbeen.

maandag 25 januari 2016 22:01 | Lees verder »