Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Trey Canard mist AMA Supercross in Phoenix door handblessure

Trey Canard van het HRC Honda team zal aankomend weekend niet van start gaan in de vijfde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Phoenix. Canard blijft last houden van een handblessure die hij tijdens Anaheim 2 heeft opgelopen.

vrijdag 5 februari 2016 15:18 | Lees verder »

Datumwijziging motorcross Kester

Het Belgisch Kampioenschap Motorcross Inters ondergaat een belangrijke kalenderwijziging. AMC Dworp kon van de terreineigenaar geen toelating bekomen om op 17 juli op haar nieuwe locatie, vlakbij de Kesterheide, te organiseren.

vrijdag 5 februari 2016 15:08 | Lees verder »

Film: Gavin Faith wint eerste avond US Arenacross Series in Colorado Springs

In Colorado Springs werd op donderdagavond de eerste avond van een triple header georganiseerd in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap. Het is spannend in dit kampioenschap want er is een heel groepje van rijders aan elkaar gewaagd waardoor we wisselende uitslagen zien.

vrijdag 5 februari 2016 11:00 | Lees verder »

Stewart en Baggett beiden out voor AMA Supercross in Phoenix

Het Yoshimura Suzuki Team zal dit weekend niet afreizen naar de vijfde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Phoenix. James Stewart en Blake Baggett moeten beiden vanwege blessures afzien van deelname.

donderdag 4 februari 2016 15:53 | Lees verder »

Verklaring van James Stewart over het stoppen in Oakland

James Stewart heeft het geluk nog niet echt aan zijn zijde gehad na zijn schorsing. De Yoshimura Suzuki-rijder won de Red Bull Straight Rhythm maar liep vervolgens in de Monster Energy Cup en de supercrossen van Lille en Anaheim 1 blessures op.

woensdag 3 februari 2016 14:41 | Lees verder »

Nick Kouwenberg keert eerder terug vanuit Amerika naar Europa

Nick Kouwenberg van het Jtech Honda team is terug in Europa en zal de laatste paar wedstrijden om het West Coast Lites Supercross kampioenschap niet meer rijden.

woensdag 3 februari 2016 13:10 | Lees verder »

Arvid Lüning tekent bij Team GRY MX

Het vorige week voorgestelde Team GRY MX zal dit jaar toch gaan bestaan uit vier rijders! Gisterenavond heeft Arvid Lüning een contact getekend met het team onderleiding van Stijn Vanlangenaker.

woensdag 3 februari 2016 00:48 | Lees verder »

BMB Motorcross kalender 2016 breidt verder uit

Het wedstrijdprogramma voor de BMB motorcross vergunninghouders breidt verder uit met de toevoeging van een Belgian National wedstrijd in Genk op zondag 19 juni (datum onder voorbehoud) georganiseerd door AMC Evergem.

dinsdag 2 februari 2016 09:14 | Lees verder »

Achtergrond video: wie is de man achter het nieuw opgezette Go Fast Grizzly Resa Yamaha team

Afgelopen vrijdag werd het recent opgerichte Go Fast Grizzly Resa Yamaha team aan het publiek gepresenteerd.

maandag 1 februari 2016 15:30 | Lees verder »

Mooie actiebeelden HSF Logistics Motorsport team in Spanje

Het HSF Logistics Motorsport team heeft er een zinvolle trainingsstage onder leiding van John van den Berk op zitten. We ontvingen nog een mooi filmpje waarin verschillende drone beelden zijn verwerkt.

maandag 1 februari 2016 15:16 | Lees verder »

Zie hoe Jeffrey Herlings won in het Italiaaanse Alghero

Op zondag werd in Alghero de eerste wedstrijd om het Italiaans kampioenschap verreden. Jeffrey Herlings maakte hier zijn comeback en wist op overtuigende wijze de MX2 klasse te winnen.

maandag 1 februari 2016 14:46 | Lees verder »

Dubbelslag voor Cedric Soubeyras in New Castle

Cedric Soubeyras heeft in het Brits Arenacross Kampioenschap in New Castle een belangrijke slag geslagen. Nadat hij gisteravond al zegevierde in de finale wist hij ook vandaag te winnen. Hij deed dit voor Thomas Ramette en Adam Chatfield.

zondag 31 januari 2016 22:42 | Lees verder »

Bobryshev wint superfinale in Alghero, Herlings vierde

De ijzersterk rijdende Evgeny Bobryshev heeft de superfinale van het Italiaans Kampioenschap in Alghero weten te winnen. De Honda fabrieksrijder had een spannend gevecht met Romain Febvre die ronde na ronde duurde.

zondag 31 januari 2016 16:51 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk wint 2e manche in het Italiaans Kampioenschap 125cc

Roan van de Moosdijk van het DP Racing 19 Yamaha Team heeft de tweede manche van het Italiaans Kampioenschap 125cc in Alghero gewonnen. Van de Moosdijk nam in het midden van de wedstrijd de leiding in handen en bouwde vervolgens een veilige voorsprong op.

zondag 31 januari 2016 15:54 | Lees verder »

Adrien van Beveren wint Le Touquet, Klein Kromhof beste Nederlander op 18

Yamaha heeft de 2016 editie van Le Touquet gedomineerd. Adrien van Beveren won de wedstrijd voor Axel van de Sande en Camille Chapeliere.

zondag 31 januari 2016 15:20 | Lees verder »

Sterke overwinning van Febvre in 1e manche Italiaans Kampioenschap

Romain Febvre heeft een sterke indruk achter gelaten in de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap MX1 in Alghero. De regerend wereldkampioen MXGP startte buiten de top vijf maar bouwde zijn wedstrijd rustig op en kwam gedurende de wedstrijd steeds verder terug naar voren.

zondag 31 januari 2016 15:10 | Lees verder »

Jeffrey Herlings domineert eerste manche Italiaans Kampioenschap MX2

Jeffrey Herlings is terug, en hoe! In de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap MX2 in Alghero domineerde hij de wedstrijd en wist tot aan de zesde man op een ronde te zetten.

zondag 31 januari 2016 14:28 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk derde in eerste manche Italiaans Kampioenschap in Alghero

Roan van de Moosdijk van het DP19 Yamaha team heeft in de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap 125cc in Alghero een goede prestatie neer weten te zetten.

zondag 31 januari 2016 13:37 | Lees verder »

Gebroken bovenbeen voor Luke Clout

De Australier Luke Clout heeft in de vierde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Oakland zijn bovenbeen gebroken.

zondag 31 januari 2016 13:24 | Lees verder »

Bekijk Le Touquet en het Italiaans Kampioenschap in Alghero live

Le Touquet met o.a. Marc de Reuver en het Italiaans Kampioenschap in Alghero met o.a. Jeffrey Herlings, Davy Pootjes, Glenn Coldenhoff en Roan van de Moosdijk zijn vandaag live te zien op internet.

zondag 31 januari 2016 09:13 | Lees verder »