Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Herlings en Strijbos pakken de pole positions in Valence

Jeffrey Herlings en Kevin Strijbos gingen vanochtend in Valence het snelste rond over het circuit. Herlings pakte de pole position in de MX2 klasse voor Benoit Paturel en Thomas Covington.

zondag 14 februari 2016 11:37 | Lees verder »

Bekijk de finale van het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano live 13:40

Op het zandcircuit van Ottobiano wordt vandaag de laatste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap verreden. Het wordt spannend want Evgeny Bobryshev en Jeremy van Horebeek staan beiden op scherp om de titel te pakken.

zondag 14 februari 2016 10:34 | Lees verder »

Film: Dubbelslag voor Jacob Hayes in de US Arenacross Series

Jacob Hayes van het Monster Energy Babbitt's Kawasaki Team heeft in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap in Birmingham goede zaken gedaan.

zondag 14 februari 2016 10:22 | Lees verder »

Thomas Ramette wins the British Arenacross in Sheffield

Thomas Ramette heeft in de voorlaatste wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Sheffield goede zaken gedaan. Ramette wist de finale te winnen en hield hiermee zijn titelkansen in leven.

zondag 14 februari 2016 08:09 | Lees verder »

Dungey en Savatgy de sterksten in AMA Supercross in San Diego

Ryan Dungey en Joey Savatgy hebben de zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in San Diego weten te winnen. Dungey won de finale in de 450 klasse voor Cole Seely en Ken Roczen.

zondag 14 februari 2016 07:43 | Lees verder »

Jeffrey Herlings het snelste in Valence op zaterdag

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft in de vrije training van de internationale wedstrijd in het Franse Valence laten zien dat hij en zijn Red Bull KTM ook op de harde circuits goed uit de voeten kunnen.

zaterdag 13 februari 2016 15:33 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in San Diego live

De zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vannacht verreden in San Diego. De kwalificaties zijn vanaf 21:30 uur live te volgen!

zaterdag 13 februari 2016 14:38 | Lees verder »

Christian Craig maakt lites carriere af bij Geico Honda

De Amerikaan Christian Craig heeft in een interview tijdens de persdag voor de AMA supercross in San Diego bevestigd dat hij zijn lites carriere uit zal rijden voor het Geico Honda team.

zaterdag 13 februari 2016 14:18 | Lees verder »

De mooiste onboard acties van de AMA Supercross in Phoenix

Davi Millsaps, Cole Seely en Mitchell Oldenburg namen vorig weekend tijdens de vijfde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Phoenix mooie onboard beelden op. De mooiste momenten zijn in drie filmpjes gezet die je hieronder kunt bekijken.

zaterdag 13 februari 2016 13:57 | Lees verder »

Keert Josh Grant terug in de competitie?

Josh Grant heeft vandaag een foto op instagram geplaatst waarbij hij mensen bedankt en een foto van een gelikte Suzuki heeft gepost.

vrijdag 12 februari 2016 23:39 | Lees verder »

Nick Wey voor Team Tedder terug aan de start in het AMA SX Kampioenschap

Vlak voor de start van het Amerikaans Supercross Kampioenschap maakte Nick Wey bekend dat hij dit jaar niet deel zou gaan nemen omdat hij de sponsoring niet rond kon krijgen.

vrijdag 12 februari 2016 23:19 | Lees verder »

Jordi Tixier mist de start van het WK seizoen

De Fransman Jordi Tixier zal de eerste twee wedstrijden om het wereldkampioenschap MXGP in Qatar en Thailand moeten missen.

vrijdag 12 februari 2016 09:11 | Lees verder »

Stefan Everts: Mijn switch naar Suzuki heeft mijn leven veranderd

Stefan Everts verteld over zijn nieuwe functie als Team Suzuki World MXGP General Manager. Het team zit nu volop in de voorbereidingswedstrijden en over twee weken zal het starthek van het WK voor de eerste keer vallen in Qatar.

donderdag 11 februari 2016 23:13 | Lees verder »

Marcel Conijn werkt twee leerzame KNMV stages af in Spanje

Marcel Conijn van het Pol Motors Husqvarna Team heeft twee leerzame KNMV stages afgewerkt in Spanje. De eerste periode liep van 11 t/m 18 januari en de tweede periode was afgelopen week van 26 januari t/m 6 februari.

donderdag 11 februari 2016 17:37 | Lees verder »

Antonio Cairoli t/m 2018 voor KTM

Antonio Cairoli heeft zojuist bekend gemaakt dat hij zijn contract met KTM met twee jaar heeft verlengd. Het huidige contract van de achtvoudig wereldkampioen zou dit jaar aflopen maar al voordat het seizoen is begonnen, heeft hij bijgetekend.

donderdag 11 februari 2016 11:15 | Lees verder »

Wereldkampioenschap Motorcross 27 en 28 augustus 2016 opnieuw in Assen

Uniek motorsportevenement in Drenthe krijgt vervolg. TT Circuit Assen met motorcrossbaan langs tribunes en paddock ook in 2016 enige circuit ter wereld met dubbele ´WK-status’.

woensdag 10 februari 2016 18:13 | Lees verder »

Goeie voorbereidingswedstrijden voor Guillod en Paturel

De langverwachte start van het nieuwe seizoen is eindelijk aangebroken! Na een moeizame start twee weken terug in Alghero kwam Valentin Guillod afgelopen zondag voor de tweede maal aan de start op zijn KEMEA YZ450F voor de tweede wedstrijd van het Italiaans kampioenschap in Lamezia Terme.

woensdag 10 februari 2016 17:42 | Lees verder »

Freek en Shana van der Vlist beiden van start in GP van Qatar

De laatste voorbereidingen van het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Shana en Freek hebben niet stil gezeten deze winter om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het seizoen 2016, wat van start zal gaan in Qatar.

woensdag 10 februari 2016 11:59 | Lees verder »

VE Racing op Van de Laar Yamaha’s in 2016

Een drastische beslissing, dat is het minste wat je kunt zeggen over de keuze van het VE Racing team om een kleine maand voor de start van het seizoen over te stappen naar Van de Laar Yamaha.

dinsdag 9 februari 2016 20:38 | Lees verder »

Wow! Travis Pastrana landt eerste Aussie Roll ooit

Travis heeft een wereldrecord op zijn naam geschreven met een sicke trick op een mountainbike.

dinsdag 9 februari 2016 19:46 | Lees verder »