Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Julien Lieber mist start van het WK seizoen

Julien Lieber van het Wilvo Standing Construct Yamaha team zal de start van het wereldkampioenschap MX2 moeten missen. De fanatieke Belg heeft meer tijd nodig om te herstellen van een dubbele heupoperatie van vorig jaar.

donderdag 18 februari 2016 17:14 | Lees verder »

Toch overzeese Grand Prix's voor Ben Watson

Ben Watson van het Hitachi Husqvarna team zou in eerste instantie dit jaar geen overzeese Grand Prix wedstrijden rijden. Echter door de ondersteuning van de Furniture Group heeft Watson het budget zodanig kloppend dat hij toch een aantal overzeese GP's gaat doen.

donderdag 18 februari 2016 10:27 | Lees verder »

Jeffrey Dewulf terug op KTM in de Dutch Masters of Motocross

In eerste instantie zou de Belg Jeffrey Dewulf dit jaar voor het KMP Honda team in de ADAC Masters competitie rijden. Dit is echter niet meer het geval want Dewulf heeft per direct de overstap gemaakt naar KTM.

woensdag 17 februari 2016 23:24 | Lees verder »

Onboardactie met Seely, Millsaps en Oldenburg in San Diego 2

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team wist tijdens de zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in San Diego zijn vierde zege van het seizoen te pakken.

woensdag 17 februari 2016 23:06 | Lees verder »

BeTeMo: Als het moet leggen we Lommel droog volgende week

Motorcross blijft afhankelijk van het weer, zeker in het voorjaar. Omwille van een verzopen rennerskwartier moet de VLM openingscross van Houthalen annuleren.

woensdag 17 februari 2016 15:44 | Lees verder »

BK Motorcross: Herlings en De Dycker komen naar Moerbeke Waas

De openingswedstrijd van het Belgisch kampioenschap motorcross wordt verreden op zondag 20 maart 2016 in Moerbeke-Waas. Organisator is MC Scheldeland.

woensdag 17 februari 2016 11:26 | Lees verder »

Film: James Stewart blessure update

We hebben dit jaar helaas nog maar weinig gezien van James Stewart die door een hersenschudding nu pas terug zal keren wanneer hij helemaal hersteld is. We hebben een blessure update van de Yoshimura Suzuki-rijder die u hieronder kunt bekijken.

dinsdag 16 februari 2016 21:08 | Lees verder »

Animatielap AMA Supercross circuit Arlington

De zevende ronde om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt aankomend weekend verreden in Arlington. Het is de eerste wedstrijd van dit seizoen die aan de east Coast wordt verreden.

dinsdag 16 februari 2016 20:56 | Lees verder »

Film: De val van Ben Townley in Valence waarbij hij zijn knie blesseerde

Ben Townley liep in de superfinale van de internationale wedstrijd in Valence een knieblessure op. Op dit moment is niet duidelijk hoe ernstig deze blessure is en of Townley wel of niet kan starten in Qatar.

dinsdag 16 februari 2016 15:46 | Lees verder »

Austin Stroupe maakt seizoen af met Rockstar Energy Husqvarna

De Amerikaan Austin Stroupe heeft een contract getekend met het Rockstar Energy Husqvarna team om de rest van het Amerikaans Arenacross Kampioenschap te rijden.

dinsdag 16 februari 2016 15:35 | Lees verder »

Film: Carlsbad GP winnaar Gerrit Wolsink geeerd in San Diego

Het was een druk weekend voor de vijfvoudig winnaar van de Grand Prix in Carlsbad.

dinsdag 16 februari 2016 10:12 | Lees verder »

Clement Desalle blessure update

Clement Desalle van het Monster Energy Kawasaki Team was op zondag op weg om voor de vijfde keer oprij de internationale wedstrijd in Valence te winnen. Echter in de superfinale ging het mis bij een inhaalmanoeuvre op Shaun Simpson.

maandag 15 februari 2016 22:44 | Lees verder »

Film: Herlings, Strijbos, Townley e.a. aan het woord in Valence

Tijdens de internationale wedstrijd in Valence zocht de TV zender Sporza een aantal Laaglanders op met de vraag of ze klaar zijn voor het naderende WK seizoen. Jeffrey Herlings, Kevin Strijbos, Ben Townley, Stefan Everts en Joel Smets komen aan het woord.

maandag 15 februari 2016 20:15 | Lees verder »

Omwonenden nieuwe locatie motorcross Kester starten petitie

Zo’n 35 omwonenden van de nieuwe site waar de motorcross van Kester zal georganiseerd worden, zijn een petitie gestart. Ze willen dat AMC De Toekomst uit Dworp een nieuwe locatie zoekt.

maandag 15 februari 2016 16:25 | Lees verder »

Clement Desalle mist de start van het wereldkampioenschap

Clement Desalle van het Monster Energy Kawasaki Team heeft zondag in de superfinale van de internationale wedstrijd in het Franse Valence de ellepijp van zijn linkerarm gebroken.

maandag 15 februari 2016 11:34 | Lees verder »

Herlings wint superfinale Valence, armbreuk voor Desalle?

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft de bij de internationale wedstrijd in het Franse Valence de superfinale weten te winnen.

zondag 14 februari 2016 18:41 | Lees verder »

Cervellin, van Horebeek en Bobryshev pakken Italiaanse titels

Michele Cervellin (MX2), Jeremy van Horebeek (MX1) en Evgeny Bobryshev (Elite) zijn vandaag in Ottobiano Italiaans Kampioen geworden.

zondag 14 februari 2016 17:11 | Lees verder »

Herlings en Desalle winnen ook tweede manche in Valence

Na hun zeges van in de eerste manche hebben Jeffrey Herlings en Clement Desalle ook de tweede manche van de internationale wedstrijd in Valence weten te winnen.

zondag 14 februari 2016 15:59 | Lees verder »

Clement Desalle wint eerste manche MX1 in Valence

De Belg Clement Desalle heeft de eerste manche van de internationale wedstrijd in het Franse Valence weten te winnen. De Monster Energy Kawasaki-rijder wist in deze manche Kevin Strijbos, Shaun Simpson en Ben Townley voor te blijven.

zondag 14 februari 2016 14:23 | Lees verder »

Jeffrey Helings zegeviert in eerste manche MX2 Valence

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft de eerste manche van de internationale wedstrijd in het Franse Valence weten te winnen. Herlings won de manche met een voorsprong van 16 seconden op Jeremy Seewer.

zondag 14 februari 2016 13:45 | Lees verder »