Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Videoclip: Husqvarna Factory Racing in de voorbereiding op het WK seizoen 2016

De Rockstar Energy Husqvarna Factory teams staan dit weekend aan de start bij de eerste Grand Prix van het seizoen in Qatar. Om goed voorbereid aan de start te komen is er een hele voorbereiding aan voorafgegaan waar we mooie beelden van hebben.

woensdag 24 februari 2016 15:53 | Lees verder »

GP-seizoen op punt van beginnen

Nog enkele dagen en de motorcrossers beginnen aan hun strijd om de wereldtitels. De openingswedstrijd van het seizoen 2016 is komende zaterdag 27 februari op de crossbaan naast het wegracecircuit van Losail, nabij de hoofdstad Doha van Qatar.

woensdag 24 februari 2016 13:59 | Lees verder »

Van de Ven zit aan vooravond WK-seizoen goed in haar vel

Nancy van de Ven begint zaterdag in Qatar aan haar vierde WK-seizoen. "Ik ben superfit", vertelde de Vlissingse motorcrossster dinsdag, vlak voordat ze naar het Midden-Oosten vloog.

woensdag 24 februari 2016 11:20 | Lees verder »

Deelnemersveld Dutch Masters Axel wordt sterker en sterker

Het deelnemersveld voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op 13 maart in Axel wordt sterker en sterker. Vooral de MX2 klasse is bijna net zo sterk als een Grand Prix.

woensdag 24 februari 2016 08:18 | Lees verder »

Clement Desalle gaat het toch proberen in Qatar

Het deelnemersveld voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op 13 maart in Axel wordt sterker en sterker. Vooral de MX2 klasse is bijna net zo sterk als een Grand Prix.

woensdag 24 februari 2016 08:03 | Lees verder »

Lianne Muilwijk ziet af van deelname WK Dames in Qatar

Aankomend weekend 27 februari gaat de eerste wedstrijd voor het Wereld kampioenschap dames van start in Qatar. Lianne heeft met de mensen om haar heen besloten om niet van start te gaan op de overzeese GP in Qatar.

dinsdag 23 februari 2016 19:56 | Lees verder »

Matiss Karro blessure update (2 tot 3 maanden out)

24MX Lucas Oil Honda rijder Matiss Karro, 24, zal er komend weekend voor de start van het FIM MXGP Wereldkampioenschap in Qatar niet bij zijn. De voormalige junior wereldkampioen liep afgelopen zondag een knieblessure op in Lacapelle-Marival.

dinsdag 23 februari 2016 13:42 | Lees verder »

Film: Daniel Willemsen wil de schouders er nog een keer onder zetten

Daniel Willemsen is al 40 jaar oud maar als je hem rond ziet gaan op een zijspan dan denk je dat er een kerel van 20 aan het rond vlammen is.

maandag 22 februari 2016 23:37 | Lees verder »

Ook Matiss Karro valt geblesseerd uit voor Qatar

Het 24MX Lucas Oil Honda team zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Eerst was het Ken de Dycker die vorige week tijdens een training op Royal Hills zijn bovenbeen brak.

maandag 22 februari 2016 19:48 | Lees verder »

Justs en Butron pakken de winst in het Spaans Kampioenschap

De tweede wedstrijd om het Spaans Kampioenschap in San Lucar is gewonnen door Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team en Jose Butron.

zondag 21 februari 2016 23:01 | Lees verder »

Valentin Teillet zegeviert in de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival

De internationale wedstrijd in het Franse Lacapelle Marival is gewonnen door Valentin Teillet. De Honda-rijder won de eerste manche en had verder aan een tweede en een vijfde plaats voldoende om de eindzege te pakken.

zondag 21 februari 2016 21:58 | Lees verder »

Ricky Carmichael laat melanoom verwijderen: "Smeer zonnecrème, kids"

Ricky Carmichael, een van 's werelds beste motorcrossers, is op zijn 36e onder het mes gegaan voor huidkanker.

zondag 21 februari 2016 14:36 | Lees verder »

Film: Faith nieuwe leider in US Arenacross Kampioenschap na blessure Hayes

Gavin Faith is de nieuwe leider geworden in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap. Faith maakte optimaal gebruik van de afwezigheid van Jacob Hayes en wist beide finales winnend af te sluiten.

zondag 21 februari 2016 09:37 | Lees verder »

Roczen verslaat Dungey in rechtstreeks duel in Arlington

Ken Roczen heeft de AMA Supercross in Arlington weten te winnen. In de finale stond hij flink onder druk van Ryan Dungey maar hij wist de gaten goed dicht te houden en pakte zijn tweede zege van het seizoen.

zondag 21 februari 2016 07:51 | Lees verder »

Update blessure Ken De Dycker

24MX Lucas Oil Honda rijder Ken De Dycker brak tijdens een val op training in Royal Hills (Frankrijk) gisteren zijn dijbeen. De voormalige MXoN winnaar werd vandaag geopereerd in een hospitaal in het nabijgelegen Albi.

zaterdag 20 februari 2016 23:03 | Lees verder »

Justs en Butron op pole in het Spaans Kampioenschap in San Lucar

De tweede ronde om het Spaans Kampioenschap wordt dit weekend verreden in San Lucar. In de kwalificaties van vandaag wisten Roberts Justs en José Butron de pole positions te pakken.

zaterdag 20 februari 2016 18:33 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties AMA Supercross Arlington live 19:30 uur

Het Amerikaans Supercross Kampioenschap gaat vanavond verder in Arlington. De kwalificaties zijn live via internet te bekijken maar deze beginnen vanavond al wel om 19:30 uur.

zaterdag 20 februari 2016 16:26 | Lees verder »

Gebroken bovenbeen voor Ken de Dycker

Ken de Dycker van het 24MX Honda team is vandaag tijdens een training ten val gekomen en heeft hierbij zijn bovenbeen gebroken.

vrijdag 19 februari 2016 18:48 | Lees verder »

Ben Townley fit genoeg voor deelname eerste GP in Qatar

Ben Townley is fit genoeg om volgend weekend van start te gaan in de eerste Grand Prix in Qatar. Townley verdraaide zondag in de superfinale van de Int.wedstrijd in Valence zijn knie maar gelukkig is er na verschillende testen geen schade in zijn knie geconstateerd.

vrijdag 19 februari 2016 15:48 | Lees verder »

Steven Frossard: Als ik naar de dokters had geluisterd, was ik nu niet zover geweest

Vorig jaar kwam de Fransman Steven Frossard tijdens de Grand Prix van Lombardije in Mantova ten val. Aangekomen in het ziekenhuis kreeg hij van de dokter te horen dat hij nooit meer zou kunnen lopen.

donderdag 18 februari 2016 23:08 | Lees verder »