Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Herstelperiode Karro korter dan verwacht

24MX Lucas Oil Honda rijder Matiss Karro moest in Qatar noodgedwongen aan de kant blijven met een kwetsuur aan de linkerknie. De 24-jarige Let onderging gisteren een succesvolle operatie en kan spoedig aan zijn revalidatie beginnen.

woensdag 2 maart 2016 22:04 | Lees verder »

Onboard met Freek van der Vlist in Qatar

Één ronde aan boord bij HNR GPR PROMO MX Team rijder Freek van der Vlist.

woensdag 2 maart 2016 21:56 | Lees verder »

Inschrijving Saint Sauveur vandaag geopend op 7 en 8 mei

Op zaterdag 7 Mei staat er een FPCNA wedstrijd op het programma die telt voor het championnat de Wallonie. In het nevenprogramma rijden 2 reeksen vrijetijds en streekrijders en pitbikes.

woensdag 2 maart 2016 20:42 | Lees verder »

Ook oldtimers op de Molenbergen

AMC Wuustwezel organiseert op zondag 3 april de 46e editie van de Internationale Motorcross van de Molenbergen. Op de affiche prijken al de namen van ondermeer Kevin Strijbos, Shaun Simpson, Max Nagl, Pauls Jonass, Max Anstie en Thomas Covington.

woensdag 2 maart 2016 20:36 | Lees verder »

Gooik ongerust over “kaalslag” op Kesterheide

Het gemeentebestuur is ongerust over de plannen van Natuurpunt om op de Kesterheide bomen te kappen.

woensdag 2 maart 2016 16:37 | Lees verder »

Kevin Strijbos maakt MX1 klasse nog sterker in Axel

Na de aanmeldingen van o.a. Evgeny Bobryshev, Ben Townley en Harri Kullas voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op 13 maart in Axel, komt daar ook nog de naam van Kevin Strijbos bij.

woensdag 2 maart 2016 10:41 | Lees verder »

Ook een gebroken schouderblad en een gescheurd kapsel voor Wil Hahn

Wil Hahn kwam tijdens de achtste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Atlanta samen met Andrew Short en Phil Nicoletti ten val. Gelijk was duidelijk dat hij zijn sleutelbeen gebroken had.

woensdag 2 maart 2016 00:20 | Lees verder »

Roberts Justs vervangt de geblesseerde Calvin Vlaanderen in Thailand

Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport team zal aankomend weekend tijdens de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Thailand de geblesseerde Calvin Vlaanderen vervangen.

dinsdag 1 maart 2016 15:43 | Lees verder »

Sleutelbeenbreuk voor Wil Hahn, blessures voor Nicoletti en Short

Tijdens de achtste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap zijn Wil Hahn, Andrew Short en Phil Nicoletti in de tweede heat hard ten val gekomen.

maandag 29 februari 2016 23:56 | Lees verder »

Drie Nederlanders op het podium bij de VLM in Lommel

Tijdens de VLM-wedstrijd in Lommel hebben drie Nederlanders het tot op het podium weten te schoppen. Michael Hool wist met een 2-4 tweede te worden in de MX1 klasse, net een positie voor Patrick die met een 7-2 in de manches derde werd.

maandag 29 februari 2016 13:47 | Lees verder »

Michael Hool pakt podiumplaats bij de VLM in Lommel

Michael Hool van MX Shop Venray is het seizoen sterk begonnen door in de VLM-wedstrijd in Lommel op het podium te eindigen. In de gecombineerde MX1/MX2 klasse wist hij op een tweede en vierde plaats over de finish te komen en pakte hiermee de tweede plaats in de MX1 klasse.

maandag 29 februari 2016 13:37 | Lees verder »

Nijenhuis en Wiemann in de top tien in wintercross Dolle

Luca Nijenhuis van het Pfeil Kawasaki team is het seizoen sterk begonnen tijdens de wintercross in het Duitse Dolle. Nijenhuis wist in de gecombineerde MX1/MX2 klasse zevende te worden in het dagklassement met een 6-8-10 in de manches.

maandag 29 februari 2016 12:01 | Lees verder »

Gebroken pols voor Adam Sterry

Adam Sterry van het Wilvo Virus Performance KTM Team heeft tijdens de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Losail, Qatar zijn pols gebroken. Sterry kwam in de tijdtraining op een schans hard ten val en blesseerde hierbij zijn pols.

zondag 28 februari 2016 21:23 | Lees verder »

Thomas Ramette prolongeert Britse Arenacross titel

De Fransman Thomas Ramette heeft in London de Britse Arenacross titel geprolongeerd. In de finale ging hij het gevecht aan met kampioenschapleider Cedric Soubeyras.

zondag 28 februari 2016 19:52 | Lees verder »

Dungey pakt Musquin in laatste ronde AMA Supercross Atlanta en wint

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team heeft de achtste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Atlanta gewonnen.

zondag 28 februari 2016 08:02 | Lees verder »

Ongenaakbare Tim Gajser wint ook tweede manche in Qatar

Tim Gajser van het Gariboldi Honda Team heeft beide manches van de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Qatar weten te winnen.

zaterdag 27 februari 2016 19:51 | Lees verder »

Gebroken sleutelbeen voor Davy Pootjes

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory team die in de eerste manche van de Grand Prix in Qatar op een zesde plaats rijdend ten val kwam, heeft hierbij zijn sleutelbeen gebroken.

zaterdag 27 februari 2016 19:01 | Lees verder »

Dubbelslag voor Jeffrey Herlings in Grand Prix van Qatar

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft zijn eerste Grand Prix zege van dit seizoen binnen. De rijder uit Elsendorp kwam in de tweede manche slecht weg bij de start maar bij het ingaan van de derde bocht reed hij al aan de leiding.

zaterdag 27 februari 2016 18:46 | Lees verder »

Nancy van de Ven op het podium in Grand Prix van Qatar

De eerste Nederlandse podiumplaats is binnen. Yamaha-rijdster Nancy van de Ven is in de tweede manche van het WK dames in Qatar op een vierde plaats over de finish gekomen en verzekerde zich hiermee van een derde plaats in het dagklassement.

zaterdag 27 februari 2016 17:50 | Lees verder »

Coldenhoff zevende in eerste manche MXGP in Qatar

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory Team is in de eerste manche van de MXGP klasse in Qatar op een zevende plaats over de finish gekomen. De rijder uit Heesch weerde zich kranig en reed in de beginfase netjes in de top vijf.

zaterdag 27 februari 2016 16:51 | Lees verder »