Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Jeffrey Herlings heerst in eerste manche in Argentinië

Jeffrey Herlings heeft de eerste manche van de Grand Prix in Argentinië gedomineerd. De crosser uit Elsendorp won de manche met een voorsprong van meer dan dertig seconden. Max Anstie werd tweede en Aleksandr Tonkov finishte als derde.

zondag 10 april 2016 18:01 | Lees verder »

Film: Dungey en Plessinger winnen AMA Supercross in Indianapolis

Ryan Dungey heeft zijn zevende zege van dit seizoen in het Amerikaans Supercross Kampioenschap veilig weten te stellen in Indianapolis. Het was geen makkelijke zege want Ken Roczen hield hem flink onder druk!

zondag 10 april 2016 07:58 | Lees verder »

Nederlanders goed voorin in het EK 65cc, 85cc en Quads in Denemarken

In het Deense Slagelse wordt dit weekend de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 65cc, 85cc en Quads verreden. De Nederlanders hebben het op de kwalificatiedag goed gedaan!

zaterdag 9 april 2016 22:12 | Lees verder »

Sterke zege voor Tim Gajser in de MXGP kwalificatieheat in Argentinie

Tim Gajser heeft de MXGP kwalificatieheat van de Grand Prix in Argentinie gewonnen. Gajser nam gelijk na de start de leiding in de wedstrijd in handen en nam een voorsprong toen Antonio Cairoli en Romain Febvre met elkaar in aanraking kwamen en vielen.

zaterdag 9 april 2016 21:40 | Lees verder »

Overtuigende zege van Herlings in de kwalificatieheat in Argentinie

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft op overtuigende wijze de kwalificatieheat van de Grand Prix in Argentinie op zijn naam geschreven.

zaterdag 9 april 2016 20:48 | Lees verder »

Bekijk de kwalificatieheats GP Argentinië live 20:00 uur

Vanavond om 20:00 uur zijn de kwalificatieheats van de Grand Prix van Argentinië live te zien. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf registreren en een abonnement afsluiten.

zaterdag 9 april 2016 19:01 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties AMA Supercross Indianapolis live

Vanavond om 18:30 zijn de kwalificaties van ronde 13 om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Indianapolis live te bekijken op internet. In de stream zitten vele interviews maar ook goede interviews!

zaterdag 9 april 2016 13:35 | Lees verder »

Pitchat met Tim Gajser in Argentinië

Tim Gajser is tot op dit moment de verrassing van het seizoen in de MXGP klasse. De jonge Sloveen won de eerste Grand Prix in Qatar en staat momenteel tweede in de tussenstand. Lisa Leyland zocht hem vandaag op en nam een interview met hem op!

vrijdag 8 april 2016 23:34 | Lees verder »

Justin Hill moet ook AMA Supercross in Indianapolis missen

Justin Hill van het Troy Lee Designs KTM team zal morgen niet aan de start komen bij de AMA Supercross in Indianapolis. Hill kwam in Santa Clara ten val en moest vanwege een hersenschudding zijn wedstrijd vroegtijdig beëindigen.

vrijdag 8 april 2016 19:13 | Lees verder »

MX-dames dalen af naar België voor EK

Ook spannend: de dames uit de nationale equipe van MON rijden zondag hun eerste EK-wedstrijd in het Belgische Genk.

donderdag 7 april 2016 18:31 | Lees verder »

Gannon Audette vervangt de geblesseerde Arnaud Tonus bij Pro Circuit Kawasaki

Gannon Adette zal in het resterende deel van het East Coast Lites Supercross Kampioenschap de geblesseerde Arnaud Tonus vervangen binnen het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team.

woensdag 6 april 2016 20:49 | Lees verder »

VE Racing en Glenn Bielen maken er 2 op 2 van bij BK der beloften

Afgelopen weekend stond er de Internationale Motocross de Molenbergen in Wuustwezel op het programma. Voor de Beloften klasse telde deze wedstrijd alsook mee voor het Belgisch kampioenschap.

woensdag 6 april 2016 20:45 | Lees verder »

KTM en Husqvarna blikken met twee mooie filmpjes terug op het kampioenschap.

Het wereldkampioenschap Superenduro is gewonnen door de Amerikaan Colton Haaker. In een hele spannende finale wist hij zijn landgenoot Cody Webb te verslaan. Ook Jonny Walker bemoeide zich lang met de strijd om de titel.

woensdag 6 april 2016 20:34 | Lees verder »

Animatielap AMA SX circuit Indianapolis

Ronde dertien van het Amerikaans Supercross Kampioenschap strijkt neer in Indianapolis. Ryan Dungey lijkt op de titel af te stevenen. Bekijk hieronder het circuit waar zaterdag op gereden wordt!

woensdag 6 april 2016 20:12 | Lees verder »

Ben Townley ziet af van deelname aan de GP's in Argentinië en Mexico

Ben Townley zal de Grand Prix wedstrijden in Argentinië en Mexico moeten missen. De rijder van het Suzuki world MXGP team liep voor de Grand Prix van Valkenswaard een virus op.

woensdag 6 april 2016 18:02 | Lees verder »

Blessure update Brent Vandoninck

Afgelopen zondag kwam Brent Vandoninck tijdens de internationale wedstrijd in Wuustwezel hard ten val in de tweede manche.

dinsdag 5 april 2016 23:18 | Lees verder »

Heup uit de kom voor Brent van Doninck in Wuustwezel

Na een goede tweede plaats van Brent van Doninck in de eerste manche van de internationale wedstrijd in Wuustwezel, kreeg hij in de tweede manche een flinke tegenslag te verwerken.

zondag 3 april 2016 21:41 | Lees verder »

Jonass en Nagl de sterksten in de int.wedstrijd in Wuustwezel

De internationale wedstrijd in het Belgische Wuustwezel is gewonnen door Pauls Jonass en Max Nagl. Jonass won beide manches in de MX2 klasse en pakte de dagzege voor Max Anstie (3-2).

zondag 3 april 2016 19:20 | Lees verder »

Dungey en Webb zegevieren in AMA Supercross in Santa Clara

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team blijft maar winnen in het Amerikaans Supercross Kampioenschap en lijkt zijn titel te gaan prolongeren.

zondag 3 april 2016 08:02 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Santa Clara live (20:30)

De supercrossfans zitten goed vanavond want vanaf 20:30 uur zijn de kwalificaties van de twaalfde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Santa Clara live te bekijken. Ryan Dungey en Malcolm Stewart leiden het kampioenschap!

zaterdag 2 april 2016 10:10 | Lees verder »