Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Gecontroleerde manchezege voor Jeffrey Herlings in GP van Mexico

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Leon, Mexico gewonnen.

zondag 17 april 2016 19:58 | Lees verder »

Michael Hool eerste leider in het IMBA Open Kampioenschap

Michael Hool van MX Shop Venray heeft de eerste wedstrijd om het IMBA Open Kampioenschap in Grenaa, Denemarken gedomineerd. De Limburger uit Heerlen won alle drie de manches en is hiermee de eerste leider in het kampioenschap.

zondag 17 april 2016 17:50 | Lees verder »

Dubbelslag voor Ivano van Erp in het EK 65cc in Slowakije

Ivano van Erp van het Beursfoon Rockstar KTM team heeft de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap 65cc in het Slowaakse Senkvice gewonnen. Van Erp wist beide manches te winnen en is nu de nieuwe leider in het kampioenschap.

zondag 17 april 2016 16:48 | Lees verder »

Film: Kort gesprek met Jeffrey Herlings op zaterdag in Mexico

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft zijn zinnen duidelijk gezet op een derde wereldtitel. Hij is in een geweldige vorm en wist op zaterdag de kwalificatieheat van de GP in Mexico winnen!

zondag 17 april 2016 08:53 | Lees verder »

Volledig TV verslag AMA Supercross St.Louis

De veertiende ronde om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in St. Louis is gewonnen door Ryan Dungey en Jeremy Martin. Dungey lijkt op de titel af te stevenen maar in het East Coast Lites Supercross Kampioenschap is er nog niets van te zeggen want Malcolm Stewart en Aaron Plessinger staan hier slechts 1 punt van elkaar af.

zondag 17 april 2016 08:40 | Lees verder »

Ryan Dungey wint ook de AMA Supercross in St. Louis

Ryan Dungey en Jeremy Martin hebben de veertiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in St. Louis gewonnen. Dungey stond in de finale flink onder druk van Ken Roczen totdat de Duitser in een bocht een fout maakte en viel.

zaterdag 16 april 2016 23:51 | Lees verder »

Van start tot finish voor Tim Gajser in de MXGP kwalificatieheat in Mexico

Tim Gajser van het Gariboldi Honda team heeft van start tot finish aan de leiding gereden in de MXGP kwalificatieheat in Leon, Mexico. Gajser was heer en meester en won de heat met een voorsprong van zes seconden op Antonio Cairoli.

zaterdag 16 april 2016 23:36 | Lees verder »

Jeffrey Herlings pakt de pole position in GP MX2 Mexico

Jeffrey Herlings heeft tijdens de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Leon, Mexico de pole position weten te veroveren.

zaterdag 16 april 2016 22:44 | Lees verder »

Ivano van Erp op pole bij het EK Jeugd Slowakije

In het Slowaakse Senkvice werden vandaag de kwalificaties verreden voor de tweede selectiewedstrijd van het Europees Kampioenschap 65/85.

zaterdag 16 april 2016 17:06 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in St. Louis live (15:30)

De veertiende ronde om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vanavond verreden in St.Louis. Vanwege het tijdsverschil in Amerika beginnen de kwalificaties al om 15:30 uur. Deze kunt u live via internet bekijken!

zaterdag 16 april 2016 14:57 | Lees verder »

Verschillende kratten nog niet aangekomen bij GP in Mexico

Het tijdschema van de Grand Prix van Mexico is op zaterdag aangepast omdat een aantal kratten nog niet zijn aangekomen. Onder de teams waarvan het materiaal nog niet is aangekomen zit ook het Wilvo Virus Performance KTM team van Shaun Simpson.

vrijdag 15 april 2016 19:19 | Lees verder »

WK seizoen ten einde voor Mandy Koning door schouderblessure

Mandy Koning had voor dit jaar de intentie om alle Europese wedstrijden om het wereldkampioenschap dames te gaan rijden. Helaas zal ze deze droom moeten laten varen want ze heeft onlangs een schouderblessure opgelopen.

donderdag 14 april 2016 22:19 | Lees verder »

MON EK's in Denemarken en Zwitserland

De coureurs uit het nationale team die uitkomen in de klassen 85cc, MX 2 Jeugd, MX Open en Zijspan gaan zondag voor het eerst dit jaar de eer van hun land verdedigen.

woensdag 13 april 2016 19:22 | Lees verder »

Tweede editie 24MX International SX op 8 oktober

‘s Werelds beste supercross rijders zullen opnieuw hun opwachting maken in Stockholm. Op 8 oktober vindt namelijk de tweede 24MX International Supercross plaats op een SX baan met AMA afmetingen in de fantastische Tele2 Arena.

dinsdag 12 april 2016 11:49 | Lees verder »

Gebroken ketting houdt Mike van Grinsven naast het podium in het EK Quads in Denemarken

WSP Quadrijder Mike van Grinsven heeft in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap quads in het Deense Slagelse tegenslag gekend. In de eerste manche brak op een tweede plaats rijdend zijn ketting waardoor hij niet tot scoren kwam.

maandag 11 april 2016 15:14 | Lees verder »

Steffi Laier domineert eerste IMBA dames in Genk

De eerste wedstrijd om het IMBA Dames Kampioenschap in het Belgische Genk is gewonnen door Steffi Laier.

maandag 11 april 2016 08:17 | Lees verder »

Tim Gajser wint tweede manche MXGP in Argentinie en pakt eindzege

De tweede manche van de MXGP klasse in Argentinie is gewonnen door Tim Gajser. De Gariboldi Honda-rijder nam gelijk de koppositie in handen en liep met snelle rondetijden weg bij Antonio Cairoli.

zondag 10 april 2016 21:47 | Lees verder »

100ste GP manchezege voor Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings lijkt onklopbaar. In de tweede manche van de Grand Prix van Argentinie legde hij opnieuw iedereen zijn wil op en pakte zijn vierde dubbelslag van dit seizoen en maar liefst zijn 100ste manchezege uit zijn carriere.

zondag 10 april 2016 20:52 | Lees verder »

Gebroeders Bax houden schade beperkt in Grand Prix zijspancross in Oss

Gebroeders Bax hebben in de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspancross in Oss de schade beperkt weten te houden.

zondag 10 april 2016 20:50 | Lees verder »

Max Nagl pakt zijn eerste manchezege van het seizoen in Argentinie

Max Nagl van het Rockstar Energy Husqvarna MXGP team heeft de eerste manche van de Grand Prix van Argentinie weten te winnen. Nagl pakte een goede start en nam al snel de leiding in de wedstrijd in handen.

zondag 10 april 2016 18:53 | Lees verder »