Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Brent van Doninck dit weekend terug aan de start in GP MX2 in Letland

IBrent van Doninck van het Kemea Yamaha team zal aankomend weekend terug aan de start verschijnen tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums.

donderdag 28 april 2016 17:11 | Lees verder »

Dankers en v.d. Moosdijk toch van start in EMX125 in Letland

Aankomend weekend wordt de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP en MX2 verreden in het Letse Kegums.

donderdag 28 april 2016 16:58 | Lees verder »

Ben Townley dit weekend terug aan de start in de GP van Letland

Tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap is het Suzuki World MXGP team weer compleet. Na een afwezigheid van twee wedstrijden zal Ben Townley terug keren in de competitie.

woensdag 27 april 2016 23:44 | Lees verder »

Rugblessure houdt Aleksandr Tonkov van deelname aan de GP van Letland

Aleksandr Tonkov van Wilvo Standing Construct Yamaha zal aankomend weekend niet van start gaan in de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums.

woensdag 27 april 2016 21:28 | Lees verder »

Chad Reed bevestigt de GP van Groot-Brittannië en Italië

Al enige tijd ging het gerucht dat de Australiër Chad Reed dit jaar twee Grand Prix's zal rijden. Vandaag heeft hij dit officieel bevestigd. Reed zal starten in de Grand Prix van Engeland in Matterley Basin en in de Grand Prix van Lombardije in Mantova.

woensdag 27 april 2016 18:04 | Lees verder »

Dylan Ferrandis dit weekend terug aan de start in GP van Letland

Dylan Ferrandis van het Monster Energy Kawasaki team zal aankomend weekend tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Letland zijn comeback maken in de competitie.

dinsdag 26 april 2016 22:20 | Lees verder »

Ceriel Klein Kromhof valt in voor 24MX Lucas Oil Honda

Vanaf dit weekend in Letland komt de Nederlander Ceriel Klein Kromhof naast Steven Lenoir uit als vervangrijder voor 24MX Lucas Oil Honda.

dinsdag 26 april 2016 11:46 | Lees verder »

Goede prestaties Mike Bolink bij Dutch Masters in Mill

Was de eerste wedstrijd in Axel voor het overige een groot succes, voor Mike die niet door de kwalificatie kwam was het dat niet. Voor de tweede wedstrijd waren er uiteindelijk precies veertig deelnemers.

dinsdag 26 april 2016 11:42 | Lees verder »

Roczen wint AMA Supercross in Foxborough, nog geen titel voor Dungey

Red Bull KTM-rijder Ryan Dungey is er tijdens de vijftiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Foxborough nog niet in geslaagd om de titel veilig te stellen.

zondag 24 april 2016 00:52 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Foxborough live (16:00)

Het Amerikaans Supercross Kampioenschap loopt ten einde. Vanavond staat de supercross in Foxborough op het programma. De kwalificaties van deze supercross zijn vanaf 16:00 uur live te zien!

zaterdag 23 april 2016 10:40 | Lees verder »

Christophe Pourcel out voor AMA Supercross in Foxborough

De Fransman Christophe Pourcel zal aanstaande zaterdag niet aan de start komen in de vijftiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Foxborough.

vrijdag 22 april 2016 23:47 | Lees verder »

James Stewart niet meer van start in het Amerikaans Supercross Kampioenschap

James Stewart van het Yoshimura Suzuki team zal dit jaar niet meer aan de start komen in het Amerikaans Supercross Kampioenschap.

donderdag 21 april 2016 23:58 | Lees verder »

Ceriel Klein Kromhof voor Lucas Oil 24MX Honda Racing in GP van Letland

Tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Letse Kegums hebben we met Ceriel Klein Kromhof naast Glenn Coldenhoff nog een Nederlander achter het starthek staan.

donderdag 21 april 2016 22:47 | Lees verder »

Mel Pocock dit weekend terug in het Brits Kampioenschap

Voor Mel Pocock staat aanstaande zondag een emotionele dag te wachten. Pocock liep begin vorig jaar een zware handblessure op tijdens het Brits Kampioenschap op Hilton Park en op dat moment was het afwachten of hij ooit terug zou komen in de wedstrijden.

donderdag 21 april 2016 20:39 | Lees verder »

Gautier Paulin terug op de motor in Lelystad

De Fransman Gautier Paulin is vandaag weer voor het eerst op de motor gestapt nadat hij midden maart een ruggenwervel en een rib brak tijdens een training in Lommel. De Honda fabrieksrijder deed dit op het circuit van Lelystad.

dinsdag 19 april 2016 21:10 | Lees verder »

Blessurenieuws van Covington, Graulus, Lupino en Simpson na Mexico

Tijdens de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 en MXGP in Mexico waren er verschillende rijders die na een flinke klapper van het circuit af strompelden. Onder deze rijders was ook de Belg Damon Graulus van het Jtech Honda team.

dinsdag 19 april 2016 15:01 | Lees verder »

Blessurenieuws van Covington, Graulus, Lupino en Simpson

Tijdens de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 en MXGP in Mexico waren er verschillende rijders die na een flinke klapper van het circuit af strompelden. Onder deze rijders was ook de Belg Damon Graulus van het Jtech Honda team.

dinsdag 19 april 2016 15:01 | Lees verder »

Tim Gajser pakt derde Grand Prix zege in Mexico

Tim Gajser heeft in de tweede manche van de Grand Prix van Mexico Romain Febvre in een rechtstreeks duel weten te verslaan. Gajser en Febvre zaten gelijk achter elkaar en liep tijdens de wedstrijd meer dan een halve minuut weg bij Max Nagl.

zondag 17 april 2016 23:43 | Lees verder »

Tien uit tien voor Jeffrey Herlings in het WK MX2

Jeffrey Herlings blijft ongeslagen in het wereldkampioenschap MX2. Tijdens de vijfde wedstrijd in Mexico wist hij opnieuw beide manches te winnen. In de tweede manche nam Herlings kopstart en zette de volledige wedstrijd naar zijn hand.

zondag 17 april 2016 22:47 | Lees verder »

Romain Febvre wint eerste manche MXGP in Mexico

Romain Febvre heeft de eerste manche van de MXGP klasse in Mexico weten te winnen. In de beginfase was het gelijk Tim Gajser die er als een haas vandoor ging en lang aan de leiding reed.

zondag 17 april 2016 21:02 | Lees verder »