Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Yentel Martens wint spannende tweede EMX300 in Letland

Yentel Martens van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft de spannende tweede van de EMX300 klasse in het Letse Kegums weten te winnen.

zondag 1 mei 2016 09:35 | Lees verder »

Ryan Dungey pakt AMA Supercrosstitel in East Rutherford, Roczen wint

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team heeft zijn derde AMA Supercrosstitel in de 450 klasse veilig weten te stellen tijdens de voorlaatste wedstrijd in East Rutherford.

zondag 1 mei 2016 08:21 | Lees verder »

Driedubbele sleutelbeenbreuk voor Davy Pootjes

Het zit Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory team niet mee dit jaar. Tijdens de eerste Grand Prix in Qatar brak hij zijn sleutelbeen, beschadigde een zenuw in zijn schouder en liep hierbij ook een gebroken rib op.

zaterdag 30 april 2016 19:09 | Lees verder »

Zie hoe Jeffrey Herlings en Tim Gajser de pole positions pakten in Letland

De kwalificatieheats van de Grand Prix in Letland zitten erop. Jeffrey Herlings en Tim Gajser staan op pole position en lieten vandaag een hele sterke indruk achter. Voor degene die nog niets van de kwalificaties gezien heeft, hebben we de hoogtepunten!

zaterdag 30 april 2016 18:56 | Lees verder »

Uitslagen kwalificaties EK Jeugd in St. Isidorushoeve

Vandaag stonden in St. Isidorushoeve de kwalificaties op het programma voor de derde selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap Jeugd Noord/West. We hebben de uitslagen van de kwalificatieheat 65cc en de tijdtraining in de 85cc.

zaterdag 30 april 2016 17:43 | Lees verder »

Bas Vaessen tweede in eerste manche EMX250 in Letland

Bas Vaessen van het Suzuki World MX2 team is in de eerste manche van het Europees Kampioenschap MX2 in het Letse Kegums op een knappe tweede plaats over de finish gekomen.

zaterdag 30 april 2016 17:26 | Lees verder »

Tim Gajser pakt de pole in de MXGP klasse in Letland

De Sloveen Tim Gajser heeft de kwalificatieheat van de MXGP klasse in het Letse Kegums weten te winnen. Het was Antonio Cairoli die eigenlijk de hele wedstrijd aan de leiding reed.

zaterdag 30 april 2016 16:41 | Lees verder »

Jeffrey Herlings onklopbaar in MX2 kwalificatieheat in Letland

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team was vandaag onklopbaar in de MX2 kwalificatieheat van de Grand Prix van Letland. De rijder uit Elsendorp had twee ronden nodig om Jeremy Seewer te passeren en liep uiteindelijk nog achttien seconden weg.

zaterdag 30 april 2016 15:42 | Lees verder »

Net geen derde plaats voor Roan van de Moosdijk in EMX125 in Letland

Roan van de Moosdijk van het DP19 Racing Yamaha team is in de eerste manche van het Europees Kampioenschap 125cc in het Letse Kegums dicht bij een derde plaats gekomen.

zaterdag 30 april 2016 14:57 | Lees verder »

Mike Kras wint eerste manche EMX300 in Letland

Mike Kras van MX Shop Venray heeft de eerste manche van het EMX300 Kampioenschap in het Letse Kegums weten te winnen. Kras startte rond de vijfde plaats maar ging in de beginfase agressief en kwam naar voren gevlogen.

zaterdag 30 april 2016 14:04 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Letland

De zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap wordt dit weekend verreden op het circuit van Kegums in Letland. Met drie EMX klassen daarnaast is het een druk weekend. Alles is vandaag live te volgen en alle wedstrijden zijn live te zien!

zaterdag 30 april 2016 09:59 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in East Rutherford live (18:30)

Het AMA Supercross Kampioenschap loopt ten einde. Vanavond wordt de voorlaatste wedstrijd verreden in East Rutherford. Vanaf 18:30 uur zijn de kwalificaties live op internet te zien.

zaterdag 30 april 2016 09:45 | Lees verder »

Conrad Mewse stapt per direct over naar het WK MX2

Conrad Mewse van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing zal per direct de overstap maken naar het wereldkampioenschap MX2. Mewse wist in Valkenswaard de eerste wedstrijd van het EMX250 Kampioenschap en is voor Letland de leider in de tussenstand.

vrijdag 29 april 2016 20:58 | Lees verder »

Update reisproblemen naar de Grand Prix van Letland

Eerder vandaag hebben we al twee updates gedaan over de problemen die verschillende Nederlandse rijders ondervinden om in Letland te komen. Naast Raf Meuwissen is ook Raivo Dankers achtergebleven op Schiphol en die zal nu ook vanaf Brussel naar Riga vliegen.

vrijdag 29 april 2016 20:45 | Lees verder »

Eric Leijtens over Oslo naar Riga maar is zeker op tijd

We ontvingen net bericht uit het kamp van Eric Leijtens dat hij eind deze middag naar Oslo zal vliegen om vervolgens vanavond vanaf daar door te vliegen naar Riga.

vrijdag 29 april 2016 16:27 | Lees verder »

Problemen voor verschillende Nederlanders bij vlucht naar GP Letland

De Grand Prix van Letland mag voor verschillende Nederlandse rijders wel een dagje later beginnen dan morgen. Raf Meuwissen, Eric Leijtens en Freek van der Vlist stapten vandaag rustig op Schiphol in het vliegtuig naar Riga, Letland.

vrijdag 29 april 2016 15:41 | Lees verder »

Problemen voor Nederlanders bij vlucht naar GP Letland

De Grand Prix van Letland mag voor verschillende Nederlandse rijders wel een dagje later beginnen dan morgen. Raf Meuwissen, Eric Leijtens en Freek van der Vlist stapten vandaag rustig op Schiphol in het vliegtuig naar Riga, Letland.

vrijdag 29 april 2016 15:41 | Lees verder »

Stapt Ken Roczen over op Honda?

Na twee jaar voor het Soaring Eagle Jimmy John's RCH Suzuki team te hebben gereden onder leiding van Ricky Carmichael en Carey Hart, lijkt het erop dat Ken Roczen dit team aan het einde van het jaar zal gaan verlaten.

vrijdag 29 april 2016 11:20 | Lees verder »

Robin Bakens terug op de motor

De Belgische Kawasaki rijder Robin Bakens zit sinds dit weekend terug op de motor. De sympathieke Waaslander heeft zijn gebroken pols en elleboog laten genezen en heeft samen met dokter Nuyts en zijn kinésist Frederik Adriaensens besloten om de motor training te hervatten.

donderdag 28 april 2016 19:04 | Lees verder »

Glenn Bielen pakt zwaar bevochte punten in Mill

Afgelopen weekend werd in het Nederlandse Mill de tweede manche van de ‘Dutch Masters of Motocross’ verreden. Na de sterke resultaten in het Belgische kampioenschap trok Glenn Bielen dan ook vol vertrouwen richting deze wedstrijd.

donderdag 28 april 2016 19:04 | Lees verder »