Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Indrukwekkende deelnemerslijst voor Kester

AMC Dworp is erin geslaagd een wel heel indrukwekkend deelnemersveld bijeen te krijgen voor de finale van het Belgisch Kampioenschap Inters op de nieuwe omloop van Kester.

vrijdag 9 september 2016 15:51 | Lees verder »

Drie jaar contractverlenging voor Colton Haaker met Husqvarna

Colton Haaker heeft zijn contract met het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team met drie jaar verlengd. Haaker begon in 2015 als support-rijder bij Husqvarna en tekende voor 2016 een contract bij het officiele fabrieksteam van Husqvarna.

woensdag 7 september 2016 19:07 | Lees verder »

Xavier Boog stapt over naar Honda in 2017

Na jarenlang op Kawasaki te hebben gereden voor het Bud Racing Kawasaki team, heeft Xavier Boog nu een contract getekend met het Honda SR Motoblouz team.

woensdag 7 september 2016 14:29 | Lees verder »

Extra Nederlander op deelnemerslijst GP Glen Helen, USA

Aankomende zondag wordt de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap verreden in het Amerikaanse Glen Helen. Vorig weekend in Charlotte kwamen er vijf Nederlanders aan de start en in Glen Helen zijn dit er zes.

dinsdag 6 september 2016 23:13 | Lees verder »

Deelnemerslijst GP Glen Helen, USA

Aankomende zondag wordt de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap verreden in het Amerikaanse Glen Helen. Net als in Charlotte komen er vijf Nederlanders aan de start.

dinsdag 6 september 2016 23:13 | Lees verder »

Petrov, Rubini en Sterry voor CLS Kawasaki in 2017

Kawasaki heeft haar MX2 line up voor 2017 bekend gemaakt. Het team zal bestaan uit Petar Petrov, Adam Sterry en Stephen Rubini.

dinsdag 6 september 2016 20:09 | Lees verder »

Selecties Belgische nationale teams 2016 zijn gekend

De Raad van bestuur keurde de selecties van de nationale teams goed die ons land zullen vertegenwoordigen tijdens de diverse landenwedstrijden in de maanden september en oktober.

maandag 5 september 2016 23:30 | Lees verder »

Video: 2016 Vets MX des Nations in het Britse Farleigh Castle

Top Fast Films heeft een mooie videoclip gemaakt van de Vets MX des Nations in het Britse Farleigh Castle. Vele toppers van eerder kwamen hier aan de start waaronder Jeff Emig, Grant Langston, Kurt Nicoll, Brian Jorgensen, Gordon Crockard, John Dowd e.a.

maandag 5 september 2016 23:22 | Lees verder »

Nijkamp en ten Velde schaven wedstrijdritme bij in het Duits Kampioenschap Enduro

Ismo ten Velde en Robin Nijkamp van het WPM KTM team hebben deelgenomen aan het Duits Kampioenschap enduro om zo weer in het ritme te komen voor de naderende wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro.

maandag 5 september 2016 23:15 | Lees verder »

John Cuppen wint beide manches in het NK MX2 in Geldermalsen

John Cuppen van het JTX Racing KTM team heeft beide manches van het Nederlands Kampioenschap MX2 in Geldermalsen weten te winnen.

maandag 5 september 2016 23:10 | Lees verder »

Gebroeders Lawrence onder de vleugels van Stefan Everts en Suzuki

Vorige week konden we jullie al melden dat Zachary Pichon een overeenkomst had gesloten met het Suzuki World MX2 team onder leiding van Stefan Everts.

maandag 5 september 2016 19:11 | Lees verder »

Malcolm Stewart zal knokken voor de titel King of Arnhem

Malcolm Stewart, AMA East Coast Supercross Kampioen, komt naar de supercross in Arnhem om de strijd aan te gaan met o.a. Jason Anderson en Romain Febvre voor de titel King of Arnhem.

zondag 4 september 2016 11:15 | Lees verder »

Ook Malcolm Stewart aan de start in de supercross in Arnhem

Malcolm Stewart, AMA East Coast Supercross Kampioen, komt naar de supercross in Arnhem om de strijd aan te gaan met o.a. Jason Anderson en Romain Febvre voor de titel King of Arnhem.

zondag 4 september 2016 11:15 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff ijzersterk in tweede manche in Amerika

Glenn Coldenhoff heeft in de tweede manche van de GP in Amerika een hele sterke wedstrijd gereden. Coldenhoff reed in de beginfase op een tweede plaats en finishte achter Eli Tomac en Tim Gajser als derde.

zondag 4 september 2016 03:51 | Lees verder »

Herlings strijdend derde in tweede manche GP MX2 in Charlotte

Jeffrey Herlings is in de tweede manche van de GP MX2 in Amerika op een derde plaats geeindigd. Lang had hij de GP zege in handen maar toen Cooper Webb hem passeerde, moest Herlings genoegen nemen met een tweede plaats in het dagklassement.

zondag 4 september 2016 02:49 | Lees verder »

Tim Gajser wereldkampioen MXGP

Tim Gajser heeft in de eerste manche van de GP van Amerika de wereldtitel in de MXGP klasse weten te pakken. De manche werd gedomineerd door Eli Tomac.

zondag 4 september 2016 00:58 | Lees verder »

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is wereldkampioen MX2

Na een spannende strijd met de Amerikanen Austin Forkner en Cooper Webb was het Herlings die als winnaar over de finish kwam en voor de derde keer in zijn carrière de wereldtitel in de wacht wist te slepen.

zondag 4 september 2016 00:00 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff derde in tijdtraining GP USA

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de tijdtraining van de Grand Prix in Amerika een hele snelle derde tijd neergezet. De Amerikaan Eli Tomac was het snelste voor Tim Gajser.

zaterdag 3 september 2016 21:50 | Lees verder »

Herlings opnieuw snel in tijdtraining GP USA en zet derde tijd

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is in de tijdtraining van de Grand Prix in Amerika opnieuw dicht bij de snelste tijd gekomen.

zaterdag 3 september 2016 21:07 | Lees verder »

Jeffrey Herlings snel in vrije training GP USA

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft in de vrije training van de Grand Prix van Amerika gelijk zijn visitekaartje afgegeven.

zaterdag 3 september 2016 19:53 | Lees verder »