Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Team Nederland tweede in sidecarcross of nations

Team Nederland is in Frankrijk tweede geworden in de sidecarcross of nations. Gebroeders Bax wisten hun beide manches te winnen en hadden een belangrijk aandeel in het succes van Nederland.

zondag 9 oktober 2016 20:13 | Lees verder »

Luca Nijenhuis Duits Kampioen MX2

Luca Nijenhuis van het Pfeil Kawasaki team is er in de laatste wedstrijd om het Duits Kampioenschap MX2 in geslaagd om de titel in de wacht te slepen. Voor Nijenhuis is dit zijn tweede Duitse titel in zijn carriere.

zondag 9 oktober 2016 18:21 | Lees verder »

Jeffrey Herlings laat sterke indruk achter in de SMX Cup in Gelsenkirchen

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft in de supermotocross in het Duitse Gelsenkirchen een sterke indruk achtergelaten.

zondag 9 oktober 2016 18:19 | Lees verder »

Film: Jeroen Bussink pakt podiumplaats in de YZ125 Cup in Gelsenkirchen

Jeroen Bussink haalde het gisteravond in de eerste editie van de SMX Cup in het Duitse Gelsenkirchen tot op het podium in de YZ125 Cup. Bussink nam in de finale gelijk de leiding in handen.

zondag 9 oktober 2016 13:35 | Lees verder »

Film: TM rijder Sander Agard-Michelsen wint SMX Cup 125cc

Op zaterdag 8 oktober stond de SMX Cup in Gelsenkirchen op de kalender. Ditmaal werd er in het voetbalstadion van Schalke 04 de Veltins arena gereden.

zondag 9 oktober 2016 13:21 | Lees verder »

Zie hoe Herlings het gevecht aan ging met Ryan Dungey voor de zege in de SMX Cup

Het zat Jeffrey Herlings in de eerste twee finales niet helemaal mee bij de SMX Cup in Gelsenkirchen. Hij kwam twee keer op een vijfde plaats over de finish maar dit waren niet de plaatsen waar hij tevreden mee was.

zondag 9 oktober 2016 13:11 | Lees verder »

Monster Energy Pfeil Kawasaki team versterkt het deelnemersveld in Zuidbroek

Nog vier weken en dan gaan alle remmen los bij de Dutch Supercross in Zuidbroek. Zoals ieder jaar kunt u hier genieten van mooie supercrosswedstrijden waarbij vele internationale toppers aan de start verschijnen.

zondag 9 oktober 2016 11:21 | Lees verder »

Herlings verslaat Dungey in rechtstreeks duel in derde manche SMX

In de derde manche van de SMX Cup in het Duitse Gelsenkirchen zat het Jeffrey Herlings eindelijk een keer mee. Hij kwam van rond de vijfde plaats terug naar voren en wist het gat tot aan leider Ryan Dungey te dichten.

zaterdag 8 oktober 2016 23:03 | Lees verder »

Herlings van laatste naar 5 in de tweede manche SMX in Gelsenkirchen

Jeffrey Herlings heeft het geluk niet aan zijn zijde in de SMX Cup. In de tweede manche pakte hij kopstart maar werd in de eerste bocht aangetikt en viel.

zaterdag 8 oktober 2016 21:52 | Lees verder »

Gajser wint eerste manche SMX, Herlings 5 na val

Tim Gajser heeft de eerste manche van de SMX Cup in Gelsenkirchen gewonnen. Ryan Dungey bleef tot in de slotfase aan zijn wiel en werd tweede voor Zach Osborne.

zaterdag 8 oktober 2016 20:50 | Lees verder »

Jeffrey Herlings mist winst in superpole op een tiende

Jeffrey Herlings kwam in de superpole van de SMX in Gelsenkirchen net iets tekort om de pole te pakken. Gajser was net iets sneller en Osborne zette de derde tijd

zaterdag 8 oktober 2016 19:55 | Lees verder »

Herlings snelste in tweede vrije training Manufacturers Cup

Jeffrey Herlings zei het eerder deze week al dat hij zich steeds beter thuis begint te voelen op het rijden van supercrossbanen. Dit bewees hij zojuist in de tweede vrije training waarin hij de snelste tijd neer wist te zetten voor Marvin Musquin en Tim Gajser.

zaterdag 8 oktober 2016 17:31 | Lees verder »

Gajser snelste in vrije training SMX Duitsland, Herlings 5

In de vrije training van de Manufacturers Cup in Gelsenkirchen is het Tim Gajser die de snelste tijd neer heeft weten te zetten. Het zit allemaal dicht bij elkaar want de top acht zit allemaal in dezelfde seconde. Jeffrey Herlings trainde als vijfde.

zaterdag 8 oktober 2016 16:31 | Lees verder »

Animatielap over Supercross circuit Arnhem

Op zaterdag 22 oktober wordt er in het GelreDome in Arnhem een grote internationale Supercross verreden met o.a. Malcolm Stewart, Romain Febvre, Tim Gajser, Nick Kouwenberg e.a.

zaterdag 8 oktober 2016 11:48 | Lees verder »

Blake Baggett stapt over op KTM en tekent bij BTO Sport

Blake Baggett zal na twee seizoenen voor het Yoshimura Suzuki team te hebben gereden, de overstap maken naar het BTO Sports KTM team.

vrijdag 7 oktober 2016 23:48 | Lees verder »

Jeffrey Meurs en Janssen Products samen het EMX300 Kampioenschap in

Jeffrey Meurs en Janssen Products zijn samen tot een overeenkomst gekomen om in 2017 van start te gaan in het volledige EMX300 Kampioenschap en de Dutch Masters of Motocross.

vrijdag 7 oktober 2016 19:11 | Lees verder »

Film: Tim Gajser blikt vooruit op de SMX Cup

Gariboldi Honda-rijder Tim Gajser is terug van een blessure en zal morgen voor Team Honda aan de start komen in de Manufacturers Cup in Gelsenkirchen. Lisa Leyland zocht hem vandaag op en stelde hem een aantal interessante vragen.

vrijdag 7 oktober 2016 18:54 | Lees verder »

Tim Gajser: de wereldkampioen wil de eerste koning van Arnhem worden

Wereldkampioen Tim Gajser (HRC Gariboldi Racing) heeft een geweldig seizoen achter de rug in de MXGP klasse.

donderdag 6 oktober 2016 19:56 | Lees verder »

Drie vragen aan Tim Gajser voor de supercross in Arnhem

Op zaterdag 22 oktober komt tweevoudig wereldkampioen Tim Gajser naar Arnhem om daar o.a. tegen Romain Febvre en Malcolm Stewart te strijden voor de titel ''King of Arnhem''. Deze week stelde de organisatie hem drie vragen over het evenement.

donderdag 6 oktober 2016 16:42 | Lees verder »

Barcia en Paturel out voor Manufacturers Cup in Gelsenkirchen

Yamaha heeft op het laatste moment een aantal wijzigingen door moeten voeren in haar team voor de Manufacturers Cup in de Veltins Arena. In eerste instantie zouden Romain Febvre, Justin Barcia, Benoit Paturel en Brent van Doninck voor Yamaha rijden.

donderdag 6 oktober 2016 16:30 | Lees verder »