Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Bastiaan Nijen Twilhaar voelt zich kiplekker in de Dakar Rally

In alle vroegte gingen de deelnemers maandagmorgen op weg voor een stuk van 400 km over de weg om vervolgens te beginnen aan een proef van slechts 160 km.

dinsdag 10 januari 2017 10:14 | Lees verder »

Amerikaan Ricky Brabec wint zevende etappe Dakar Rally

De zevende etappe van de Dakar Rally van La Paz naar Uyuni is gewonnen door Honda fabrieksrijder Ricky Brabec. Vanwege de regenval was de proef flink ingekort en liep uiteindelijk over 160 kilometer.

maandag 9 januari 2017 18:16 | Lees verder »

Filip Bengtsson met nieuwe motivatie van start in 2017

Vorige week konden wij melden dat de Zweed Filip Bengtsson een overeenkomst heeft gesloten met het JHMX KTM team. Een nieuwe kans voor de sympathieke 25-jarige motocrosser, hoogtijd om even bij te praten.

maandag 9 januari 2017 14:48 | Lees verder »

7 Nederlanders aan de start in eerste Grand Prix in Qatar

De start van het wereldkampioenschap 2017 komt steeds dichterbij. In het weekend van 24 en 25 februari zal het starthek voor de eerste keer vallen in Qatar en hier zullen zeven Nederlanders aan de start komen.

maandag 9 januari 2017 11:53 | Lees verder »

Jace Owen wint zijn eerste Amerikaanse Arenacross in Cincinnati

De Amerikaan Jace Owen, ook ieder jaar te zien in de Dutch Supercross in Zuidbroek, heeft de eerste wedstrijd om het Amerikaans Arenacross Kampioenschap in Cincinnati gewonnen.

zondag 8 januari 2017 08:36 | Lees verder »

Pellegrini en Irusti eerste leiders in het Brits Arenacross Kampioenschap

De eerste wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Manchester zijn gewonnen door de Italiaan Angelo Pellegrini en de Fransman Yannis Irsuti.

zondag 8 januari 2017 08:20 | Lees verder »

Volledig TV verslag AMA Supercross Anaheim 1

De eerste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim zit erop. Ken Roczen en Shane McElrath hebben de eerste klap uitgedeeld en lijken in topvorm te zijn. We hebben het volledige TV verslag voor u zodat u niets hoeft te missen van wat er allemaal is gebeurd in Anaheim 1.

zondag 8 januari 2017 08:00 | Lees verder »

Roczen en McElrath winnen Anaheim 1

Ken Roczen en Shane McElrath zijn de eerste leiders in het Amerikaans Supercross Kampioenschap.

zondag 8 januari 2017 07:45 | Lees verder »

Wesley Pittens knap negende in WK Superenduro in Duitsland

Yamaha-rijder Wesley Pittens is in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap superenduro in het Duitse Riesa in de top tien geeindigd.

zaterdag 7 januari 2017 22:57 | Lees verder »

Film: Wesley Pittens knap negende in WK Superenduro in Duitsland

Yamaha-rijder Wesley Pittens is in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap superenduro in het Duitse Riesa in de top tien geeindigd.

zaterdag 7 januari 2017 22:57 | Lees verder »

Bekijk de trainingen van de supercross in Anaheim live

De kwalificaties van de eerste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap zijn momenteel in volle gang. Deze zijn middels een livestream te bekijken. Het gaat enkel om de kwalificaties want voor de wedstrijden kunt u een abonnement afsluiten!

zaterdag 7 januari 2017 22:36 | Lees verder »

Thomas Ramette op pole in de Britse Arenacross in Manchester

Naast Anaheim 1 gaat dit weekend ook het Brits Arenacross Kampioenschap van start in Manchester. Eerder vandaag trainde Thomas Ramette het snelste voor Cyrille Coulon en Cedric Soubeyras. Bekijk hieronder de uitslagen van de trainingen.

zaterdag 7 januari 2017 17:05 | Lees verder »

Zesde etappe Dakar Rally afgelast

De zesde etappe van de Dakar Rally is vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast. Op zaterdag zal de hele Dakar karavaan in colonne naar de Boliviaanse hoofdstad La Paz rijden.

zaterdag 7 januari 2017 09:40 | Lees verder »

James Stewart binnenkort terug achter het starthek

James Stewart zal niet van start gaan tijdens de eerste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim.

zaterdag 7 januari 2017 08:38 | Lees verder »

Hugo Basaula vervangt Tommy Searle bij Kawasaki

Eerder deze week kon u op motocrossplanet lezen dat Tommy Searle tijdens een training in Californië een knieblessure heeft opgelopen.

vrijdag 6 januari 2017 22:50 | Lees verder »

Straftijd voor Barreda na illegaal tanken, Quintanilla nieuwe leider in Dakar

Vanwege illegaal tanken in de vierde etappe van de Dakar Rally hebben de Honda fabrieksrijders een uur straftijd gekregen.

vrijdag 6 januari 2017 11:58 | Lees verder »

Toby Price breekt dijbeen in vierde etappe Dakar Rally

Toby Price van het Red Bull KTM Factory team heeft vandaag tijdens de vierde etappe van de Dakar Rally een flinke tegenslag voor de kiezen gehad. Price reed in leidende positie toen hij de controle over de machine verloor en ten val kwam.

donderdag 5 januari 2017 18:24 | Lees verder »

Open dag vd Laar Racing

Zondag 8 januari is de jaarlijkse open dag bij vd Laar Racing in Gemert. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde showroom/werkplaats en kan tevens genieten van een aantal mooie aanbiedingen!

donderdag 5 januari 2017 18:12 | Lees verder »

Alpinestars Tech 10 Radiant crosslaarzen (roze/geel) nu verkrijgbaar bij V1mx.

Het 2017 supercross seizoen in Amerika gaat aankomend weekend van start. Speciaal hiervoor heeft Alpinestars een zeer unieke Tech 10 met fluo roze en gele kleurencombinatie geïntroduceerd.

donderdag 5 januari 2017 17:23 | Lees verder »

Christian Craig van start in East Coast Lites Supercross Kampioenschap

Christian Craig heeft op woensdag bekend gemaakt dat hij dit jaar niet in het West Coast Lites Supercross Kampioenschap maar aan de East Coast zal starten. Craig werd vorig jaar derde in de titelstrijd en wist 1 finale te winnen.

donderdag 5 januari 2017 09:13 | Lees verder »