Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Jeffrey Herlings mist start van het Italiaans Kampioenschap door ontstoken pols

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team zal niet van start gaan in de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo.

zaterdag 28 januari 2017 19:28 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Phoenix live (20:30)

De vierde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap staat vanavond gepland in Phoenix. Het kampioenschap begon spannend met Ken Roczen en Ryan Dungey maar helaas zal Roczen voorlopig buiten de strijd zijn.

zaterdag 28 januari 2017 08:44 | Lees verder »

Chatfield wint Britse Arenacross in Belfast en wordt de nieuwe leider

Adam Chatfield van het Buildbase Honda team heeft op vrijdagavond de vierde wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Belfast weten te winnen. Chatfield nam kopstart en reed een ijzersterke finale.

zaterdag 28 januari 2017 08:07 | Lees verder »

Fransen domineren kwalificatie Britse Arenacross in Belfast

De Fransen Thomas Ramette, Cedric Soubeyras en Cyrille Coulon hebben in de tijdtraining voor de vierde wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Belfast de snelste tijden neer weten te zetten.

vrijdag 27 januari 2017 17:57 | Lees verder »

Axel van de Sande niet van start in Le Touquet

Axel van de Sande zal op zondag 5 februari niet van start gaan in Le Touquet. Van de Sande heeft tijdens de Red Bull Knock Out in Scheveningen in polsblessure opgelopen en kampt hier momenteel nog steeds mee.

donderdag 26 januari 2017 22:49 | Lees verder »

Film: Gavin Faith doorbreekt zegereeks van Jace Owen in de AMA Arenacross Series

De zegereeks van Jace Owen in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap is doorbroken door regerend kampioen, Gavin Faith.

woensdag 25 januari 2017 09:59 | Lees verder »

James Stewart lijkt op Honda terug te keren in de AMA Supercross Series

Nu Malcolm Stewart terug is in het Amerikaans Supercross Kampioenschap is het wachten wanneer zijn broer James zijn terugkeer zal maken.

woensdag 25 januari 2017 09:27 | Lees verder »

Motocross Kester verhuist wellicht definitief naar de Woestijn

Het Belgisch kampioenschap motocross heeft dit jaar plaats tijdens het weekend van 29 en 30 juli 2017. De wedstrijden worden niet gereden op Den Dael, zoals vorig jaar, maar wel op een terrein nabij de Kapel van de Woestijn in Gooik.

dinsdag 24 januari 2017 14:16 | Lees verder »

Gekneusde longen voor Justin Bogle

Het zat Justin Bogle van het Yoshimura RCH Suzuki team niet mee vorige week. Tijdens een training kwam hij al hard ten val en toen hij aan de leiding reed in de heat race van de supercross in Anaheim, ging het opnieuw flink mis.

maandag 23 januari 2017 18:28 | Lees verder »

Blessure Ken Roczen veel erger dan verwacht

De blessure die Ken Roczen afgelopen zaterdag tijdens de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim heeft opgelopen is erger dan verwacht.

maandag 23 januari 2017 17:10 | Lees verder »

Rick Elzinga klaar voor eerste grote wedstrijd in Italie

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team heeft een goede voorbereiding achter de rug en zal aanstaande zondag zijn eerste grote wedstrijd van het seizoen rijden in Riola Sardo. Dit is de eerste wedstrijd om het prestigieuze Italiaanse kampioenschap.

maandag 23 januari 2017 10:22 | Lees verder »

Cyril Genot sluit overeenkomst met Falcon Motorsport

De jonge Belg Cyril Genot heeft een overeenkomst gesloten met het Duitse Falcon Motorsport. Genot reed vorig seizoen voor het Silver Action KTM team en later voor het Diga Procross team in het Europees Kampioenschap MX2 en de ADAC Youngster Cup.

zondag 22 januari 2017 19:36 | Lees verder »

Open armbreuk voor Ken Roczen

Honda Amerika heeft zojuist bekend gemaakt dat Ken Roczen bij zijn valpartij in Anaheim 2 een open breuk in zijn onderarm heeft gelopen. Roczen zal hierdoor verschillende weken buiten de strijd zijn en kan zijn kansen op de titel dus vergeten!

zondag 22 januari 2017 09:43 | Lees verder »

Cyrille Coulon verstevigt koppositie in Britse Arenacross Series

De Fransman Cyrille Coulon heeft de derde ronde om het Brits Arenacross Kampioenschap in Manchester weten te winnen. Coulon begon als leider in het kampioenschap aan de wedstrijd en heeft met zijn zege zijn koppositie verstevigd.

zondag 22 januari 2017 08:39 | Lees verder »

Film: Dungey wint Anaheim 2, zware crash voor Ken Roczen

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team heeft de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim gewonnen. Dungey won de finale voor Marvin Musquin en Cole Seely.

zondag 22 januari 2017 08:05 | Lees verder »

Cedric Soubeyras snelste in tijdtraining Brits Arenacross Kampioenschap in Birmingham

De Fransman Cedric Soubeyras was eerder vandaag de snelste rijder op de baan tijdens de trainingen voor de derde wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Birmingham.

zaterdag 21 januari 2017 17:52 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Anaheim live

Vanavond om 21:30 uur kunt u de kwalificaties voor de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim live bekijken.

zaterdag 21 januari 2017 10:01 | Lees verder »

Herlings en Coldenhoff, HSF en van de Moosdijk live te zien in het Italiaans Kampioenschap

Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff gaan volgend weekend beiden van start in het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo. In deze wedstrijd gaan ze het opnemen tegen de absolute wereldtop.

vrijdag 20 januari 2017 13:20 | Lees verder »

Internationale wedstrijd in Red Sand, Spanje afgelast

Hevige regenval heeft ervoor gezorgd dat de eerste grote internationale wedstrijd van seizoen 2017 in RedSand, Spanje niet door zal gaan. Het is gistermiddag begonnen met regenen en momenteel regent het nog.

vrijdag 20 januari 2017 09:36 | Lees verder »

SHOT Race Gear terug op de Nederlandse kaart

SHOT bestaat al meer dan 20 jaar, en heeft de afgelopen jaren meer dan 15 nationale en wereldtitels behaald in verschillende MX klassen! Als leidinggevend merk in Frankrijk bieden wij een volledig gamma Cross - en Endurokleding aan met helmen, brillen & laarzen enz...

vrijdag 20 januari 2017 08:45 | Lees verder »