Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Justin Brayton komt goed weg na zware val

Tijdens de supercross in Arlington kwam Justin Brayton tijdens de finale zwaar ten val. De rijder uit het Smartop Motoconcepts Honda team nam de holeshot maar verkeek zich op de eerste schans waarna hij zwaar ten val kwam.

maandag 13 februari 2017 11:21 | Lees verder »

Video terugblik int.wedstrijd in Lacapelle Marival

Lacapelle Marival vormde op zondag het decors voor de laatste grote internationale wedstrijd voor de eerste Grand Prix in Qatar. Clement Desalle en Benoit Paturel wisten hier de wedstrijd te winnen.

maandag 13 februari 2017 10:59 | Lees verder »

Desalle en Paturel winnen int.wedstrijd in Lacapelle Marival

Clement Desalle en Benoit Paturel hebben de internationale wedstrijd in het Franse Lacapelle Marival gewonnen. Desalle won de MX1 klasse en wist aan het einde van de dag ook de superfinale te winnen.

zondag 12 februari 2017 18:38 | Lees verder »

Lars van Berkel wint int.wedstrijd in Crevilente, Spanje

Lars van Berkel van het Vamo Honda Racing Team heeft de internationale wedstrijd in het Spaanse Crevilente weten te winnen.

zondag 12 februari 2017 18:09 | Lees verder »

Antonio Cairoli domineert superfinale en pakt de Italiaanse elite titel

Antonio Cairoli heeft op overtuigende wijze de superfinale van het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano weten te winnen en hiermee de Italiaanse elite titel in de wacht weten te slepen.

zondag 12 februari 2017 17:10 | Lees verder »

Raivo Dankers scoort top drie plaats in het Italiaans Kampioenschap

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team heeft vandaag in de laatste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap 125cc in Ottobiano een top drie plaats weten te behalen.

zondag 12 februari 2017 16:11 | Lees verder »

Tegenslag voor Herlings en Coldenhoff in eerste manche in Ottobiano

De eerste manche van het Italiaans Kampioenschap MX1 in Ottobiano is voor Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff uitgelopen op een deceptie.

zondag 12 februari 2017 15:26 | Lees verder »

Jorge Prado pakt Italiaanse MX2 titel, Vlaanderen 4e in eerste manche

De Spanjaard Jorge Prado heeft in de eerste manche in Ottobiano de Italiaanse titel in de MX2 klasse veilig weten te stellen.

zondag 12 februari 2017 14:36 | Lees verder »

Jonass en Jasikonis op pole position in int.wedstrijd in Lacapelle Marival

Naast de derde ronde om het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano wordt er vandaag een ook een grote internationale wedstrijd verreden in het Franse Lacapelle Marival.

zondag 12 februari 2017 12:10 | Lees verder »

Jeffrey Herlings pakt pole position in het Italiaans Kampioenschap

Ondanks een beperkte voorbereiding heeft Jeffrey Herlings tijdens de laatste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano de pole position weten te veroveren.

zondag 12 februari 2017 11:42 | Lees verder »

Bekijk het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano met vele Nederlanders live om 13:00 uur

De laatste en beslissende wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap wordt vandaag verreden op het zandcircuit van Ottobiano. Vele Nederlanders waaronder Jeffrey Herlings, en Glenn Coldenhoff komen hier aan de start.

zondag 12 februari 2017 08:45 | Lees verder »

Bekijk het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano met vele Nederlanders live om 13:45 uur

De laatste en beslissende wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap wordt vandaag verreden op het zandcircuit van Ottobiano. Vele Nederlanders waaronder Jeffrey Herlings, en Glenn Coldenhoff komen hier aan de start.

zondag 12 februari 2017 08:45 | Lees verder »

Cedric Soubeyras boekt belangrijke zege in het Brits Arenacross Kampioenschap

De voorlaatste wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Sheffield is gewonnen door de Fransman Cedric Soubeyras.

zondag 12 februari 2017 08:27 | Lees verder »

Volledig TV verslag finales AMA Supercross in Arlington

Voor de eerste keer in zijn carriere was het Marvin Musquin die met de zege aan de haal ging tijdens de zesde ronde om het AMA Supercross Kampioenschap in Arlington. Cole Seely werd tweede en Jason Anderson passeerde de finishvlag op een derde plaats.

zondag 12 februari 2017 08:05 | Lees verder »

Film: Marvin Musquin pakt zijn allereerste AMA Supercross overwinning

De Fransman Marvin Musquin heeft in de zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross in Arlington zijn allereerste overwinning uit zijn carriere weten te pakken.

zondag 12 februari 2017 07:38 | Lees verder »

Nederlandse toppers op zondag van start in Italiaans Kampioenschap in Ottobiano

Op zondag worden in het Italiaanse Ottobiano de kampioenen gekroond. Antonio Cairoli heeft de beste papieren in handen in de MX1 en Elite klasse en Jorge Prado voert het klassement aan in de MX2 klasse.

zaterdag 11 februari 2017 20:16 | Lees verder »

Het moment van de waarheid voor Jorge Prado

Hij is pas 16 jaar oud maar Jorge Prado word nu al geconfronteerd met één van de belangrijkste momenten van prille carrière. Hij krijgt de kans van zijn om voor het Red Bull KTM Factory Racing Team uit te komen in het Wereldkampioenschap waar hij zal beginnen aan zijn eerste volledige seizoen.

zaterdag 11 februari 2017 16:41 | Lees verder »

Jeremy Martin terug aan het hek in Arlington

Na dat we al konden melden dat Trey Canard vanavond zijn comeback kunnen we nu ook melden dat Jeremy Martin vanavond zijn opwachting zal maken in Arlington.

zaterdag 11 februari 2017 15:19 | Lees verder »

Sven van der Mierden maakt de overstap naar de MX1 klasse

Na verschillende jaren actief te zijn geweest in de MX2 klasse, met als hoogtepunt een achtste plaats in de Dutch Masters of Motocross in 2016, zal Sven van der Mierden dit jaar de overstap maken naar de MX1 klasse.

zaterdag 11 februari 2017 15:07 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Arlington live vanaf 16:30 uur

De zesde ronde om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vanavond verreden in Arlington. De kwalificaties beginnen al op tijd en dit geeft ons Nederlanders mooi de tijd om deze vanaf 16:30 uur live te bekijken.

zaterdag 11 februari 2017 11:17 | Lees verder »