Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Eli Tomac en Monster Energy Kawasaki sluiten meerjarig contract

Eli Tomac en het Monster Energy Kawasaki team hebben samen een meerjarig contract gesloten. Tomac is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen binnen het Monster Energy Kawasaki team.

maandag 10 april 2017 22:24 | Lees verder »

Film: Zware blessures voor Chris Alldredge

De Amerikaan Chris Alldredge is zaterdag in de AMA Supercross in Seattle ten val gekomen en heeft hierbij ernstige verwondingen opgelopen.

maandag 10 april 2017 15:25 | Lees verder »

De Waal en Kanters scoren ruime top tien plaats in de Dutch Masters in Harfsen

Micha Boy de Waal en Jim Kanters van het No Fear Jumbo BT Motorsport team hebben in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen beiden een ruime top tien plaats weten te behalen.

maandag 10 april 2017 15:18 | Lees verder »

Arnaud Tonus heerst in het Zwitsers Open in Payerne

Arnaud Tonus van Wilvo Yamaha heeft de tweede ronde van het Zwitsers kampioenschap op zijn naam geschreven. Tonus was in zowel de eerste als tweede manche de sterkste en pakte voor eigen publiek dus een klinkende zege.

maandag 10 april 2017 10:07 | Lees verder »

Nicholls en Kullas aan de macht in het Brits Kampioenschap in Lyng

Op het circuit van Lyng heeft Jake Nicholls de overwinning weten te pakken in de tweede wedstrijd van het Brits Kampioenschap.

zondag 9 april 2017 23:02 | Lees verder »

Rick Elzinga vijfde in het Frans Kampioenschap in Castelnau de Levis

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team is in de derde wedstrijd om het Frans Kampioenschap 125cc in Castelnau de Levis in de top vijf geeindigd.

zondag 9 april 2017 22:37 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint de Dutch Masters in Harfsen en wordt de nieuwe leider

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen gewonnen gewonnen.

zondag 9 april 2017 22:36 | Lees verder »

Jeremy van Horebeek heerst in de int.wedstrijd in Mons

Jeremy van Horebeek was vandaag duidelijk de sterkste in de internationale cross in Mons. De Monster Energy Yamaha-rijder won beide manches.

zondag 9 april 2017 19:14 | Lees verder »

Jens Getteman eerste leider in de ADAC Masters Series

De Belg Jens Getteman heeft de eerste wedstrijd om de ADAC Masters in Drehna weten te winnen. Getteman won de wedstrijd met een 1-3 in de manches voor Dennis Ullrich 2-2 en Nikolaj Larsen 12-1.

zondag 9 april 2017 19:04 | Lees verder »

Dungey en Tomac nu gelijk in punten na Seattle

Marvin Musquin heeft de veertiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Seattle weten te winnen. De titelkandidaten Eli Tomac en Ryan Dungey moesten beiden een inhaalrace rijden.

zondag 9 april 2017 08:20 | Lees verder »

Knieblessure voor Cole Seely

HRC Honda rijder Cole Seely heeft de veertiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Seattle door een knieblessure moeten missen.

zondag 9 april 2017 08:20 | Lees verder »

Highlights: Dungey en Tomac nu gelijk in punten na Seattle

Marvin Musquin heeft de veertiende wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Seattle weten te winnen. De titelkandidaten Eli Tomac en Ryan Dungey moesten beiden een inhaalrace rijden.

zondag 9 april 2017 08:20 | Lees verder »

Jorge Prado pakt de pole bij de ADAC in Drehna

Jorge Prado van het Red Bull KTM team heeft bij de eerste wedstrijd om de ADAC Masters Series in Drehna de pole position weten te veroveren. In de andere groep was het Nikolaj Larsen die als snelste trainde!

zaterdag 8 april 2017 17:10 | Lees verder »

De AMA supercross blessure lijst; vierentwintig rijders in de ziekenboeg

Zoals iedereen weet word er bij de AMA supercross altijd op het scherpst van de snede gereden. Helaas kost dit de nodige slachtoffers en staat de blessure lijst momenteel op vierentwintig rijders, een overzicht.

zaterdag 8 april 2017 14:48 | Lees verder »

Mark Chamberlain nieuwe teammanager van het Britse team

Naar aanleiding van het recente ontslag van Neil Prince als MXoN Team manager, zou het ACU Motocross Comité Neil graag bedanken voor het harde werken en alles wat hij in de afgelopen vijf jaar heeft gepresteerd.

zaterdag 8 april 2017 12:15 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties AMA Supercross in Seattle live

Vanaf 22:00 uur vanavond zijn de kwalificaties van de AMA Supercross in Seattle live te bekijken. Ryan Dungey en Eli Tomac staan nog slechts vier punten van elkaar af.

zaterdag 8 april 2017 10:17 | Lees verder »

Jeremy Martin mist de supercross van Seattle na trainingsval

Jeremy Martin heeft op social media laten weten dat hij niet aan de start komt tijdens de Seattle supercross komend weekend. De Honda rijder kwam afgelopen week zwaar ten val tijdens een training voor de outdoors en is daardoor gedwongen om dit weekend toe te kijken.

donderdag 6 april 2017 22:06 | Lees verder »

Heupblessure houdt Austin Forkner aan de kant bij de supercross in Seattle

Na een pauze van zeven weken gaat het West Coast Lites Supercross Kampioenschap aanstaande zaterdag verder in Seattle. Helaas zullen we rookie Austin Forkner van het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team in deze wedstrijd moeten missen.

donderdag 6 april 2017 10:42 | Lees verder »

Christian Craig vervangt Ken Roczen bij Honda tijdens de outdoors

Zojuist is bekend gemaakt dat Christian Craig de plaats van Ken Roczen in zal vullen tijdens de AMA Outdoor Nationals. Het contract tussen HRC Honda en Craig is voor alle wedstrijden.

dinsdag 4 april 2017 21:33 | Lees verder »

Start 19e Bonenberg Cup in Ermelo

Op zaterdag 1 april was het eindelijk zover. De uitgestelde start van het negentiende seizoen van de Bonenberg Suzuki Cup werd verreden bij MC Volgas in Ermelo.

dinsdag 4 april 2017 21:19 | Lees verder »