Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Overig nieuws

Sleutelbeenblessure voor Trey Canard

Red Bull KTM rijder Trey Canard heeft gisteren na een val tijdens het trainen op Pala Raceway een sleutelbeenblessure opgelopen.

woensdag 26 april 2017 08:31 | Lees verder »

Adam Sterry lange tijd uitgeschakeld door knieblessure

Adam Sterry van het Monster Energy Kawasaki team zal voorlopig uitgeschakeld zijn.

dinsdag 25 april 2017 21:57 | Lees verder »

Kevin Strijbos minimaal zes weken uitgeschakeld

Kevin Strijbos van het Suzuki World MXGP team zal verschillende wedstrijden om het wereldkampioenschap moeten missen door een elleboogblessure die hij op heeft gelopen in de Grand Prix van Trentino.

dinsdag 25 april 2017 11:51 | Lees verder »

Dean Ferris wint ook het Australisch Kampioenschap in Appin, Tonkov achtste

Na zijn zege in de eerste wedstrijd om het Australisch Outdoor Kampioenschap heeft Dean Ferris ook de tweede wedstrijd in Appin gewonnen. Ferris pakte de dagzege met een 2-1 in de manches.

maandag 24 april 2017 10:12 | Lees verder »

Hoogtepunten en een reactie van Jeffrey Herlings bij MXGP Valkenswaard

Eindelijk een succesje voor Jeffrey Herlings. Bij de Grand Prix van Valkenswaard pakte de motorcrosser uit Oploo zondagmiddag voor het eerst dit seizoen een podiumplek. Hij werd tweede.

zondag 23 april 2017 20:05 | Lees verder »

Nick Kouwenberg tweede in thuis EK in Valkenswaard

Nick Kouwenberg van het ASTES4-TESAR Yamaha team is er bij de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in Valkenswaard in geslaagd om een podiumplaats in de wacht te slepen.

zondag 23 april 2017 20:01 | Lees verder »

Herlings derde in tweede manche en tweede in GP Valkenswaard

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is in de tweede manche van de MXGP klasse in Valkenswaard opnieuw op een derde plaats geeindigd.

zondag 23 april 2017 17:52 | Lees verder »

Dubbelslag voor Pauls Jonass in GP MX2 in Valkenswaard

Pauls Jonass van het Red Bull KTM Factory team heeft na zijn zege in de eerste manche van de Grand Prix MX2 ook de tweede manche gedomineerd.

zondag 23 april 2017 16:49 | Lees verder »

Jeffrey Herlings sterk derde in eerste manche MXGP in Valkenswaard

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft een dijk van een eerste manche gereden in de MXGP Grand Prix in Valkenswaard.

zondag 23 april 2017 14:55 | Lees verder »

Pauls Jonass wint eerste manche MX2 in Valkenswaard

Pauls Jonass van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Valkenswaard gewonnen. Jonass stond de hele manche onder druk van Julien Lieber maar hield het hoofd koel en won.

zondag 23 april 2017 13:50 | Lees verder »

MXGP Valkenswaard live te zien op de NOS

Voor de thuisblijvers hebben we goed nieuws want beide manches van de MXGP klasse in Valkenswaard worden live uitgezonden op de website van de NOS.

zondag 23 april 2017 12:36 | Lees verder »

Nick Kouwenberg op het podium in EMX250 in Valkenswaard

Nick Kouwenberg van het ASTES4-TESAR Yamaha team is er bij de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in Valkenswaard in geslaagd om een podiumplaats in de wacht te slepen.

zondag 23 april 2017 12:04 | Lees verder »

Rick Elzinga twaalfde in tweede manche EMX125 Valkenswaard, Haarup wint

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team is in de tweede manche van het EMX125cc kampioenschap in Valkenswaard op een twaalfde plaats over de finish gekomen.

zondag 23 april 2017 10:23 | Lees verder »

Elleboog blessure voor Kevin Strijbos

Voor Kevin Strijbos van het Suzuki World MXGP team was het een pijnlijke zaterdag in Valkenswaard. Strijbos heeft al een aantal weken last van zijn elleboog.

zondag 23 april 2017 08:53 | Lees verder »

Mike van Grinsven succesvol geopereerd en is weer thuis

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team is op vrijdag eindelijk uit het ziekenhuis ontslagen. De crosser uit Heesch kwam op zaterdag tijdens de kwalificatie voor de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap in Oldebroek ongelukkig ten val en brak hierbij zijn bekken op twee plaatsen.

zondag 23 april 2017 08:53 | Lees verder »

Tomac pakt negende zege van het seizoen in AMA Supercross Kampioenschap in Salt Lake City

Eli Tomac van het Monster Energy Kawasaki team heeft bij de vijftiende wedstrijd om het AMA Supercross Kampioenschap in Salt Lake City opnieuw de winst gepakt.

zondag 23 april 2017 07:30 | Lees verder »

Herlings rijdt sterk in kwalificatierace

Jeffrey Herlings liet vandaag op het perfect geprepareerde Eurocircuit zien dat hij op de weg terug is. De Brabander reed een zeer sterke kwalificatierace, een wedstrijd waarin de startposities van de beide voor het wereldkampioenschap tellende races van zondag worden bepaald.

zaterdag 22 april 2017 19:51 | Lees verder »

Uitgebreide fotogallery GP Valkenswaard op zaterdag

Er was vandaag veel te zien op het Eurocircuit van Valkenswaard. Van de EMX klassen werden al de eerste manches verreden en uiteraard stonden de kwalificatieheats op het programma. Luc Wright legde alles vast op foto en bezorgde ons een mooie gallery.

zaterdag 22 april 2017 19:31 | Lees verder »

Nick Kouwenberg derde in eerste manche EMX250 Valkenswaard

Nick Kouwenberg is op een derde plaats geëindigd in de eerste manche van de EMX250 klasse in Valkenswaard. Kouwenberg kwam van rond de tiende plaats terug naar een derde plaats en scoorde hiermee belangrijke punten.

zaterdag 22 april 2017 18:28 | Lees verder »

Herlings en Coldenhoff vechten zich naar voren in MXGP kwalificatieheat Valkenswaard

Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff hebben gevochten voor wat ze waard waren in de kwalificatieheat van de MXGP klasse in Valkenswaard en dit resulteerde in een vierde plaats voor Herlings en een tiende plaats voor Coldenhoff.

zaterdag 22 april 2017 17:40 | Lees verder »