DIGA Procross GasGas Factory Racing kiest voor Shot

Shot Race Gear kondigt met trots een nieuwe, meerjarige samenwerking met DIGA Procross GASGAS Factory Racing MX2 aan. Het ambitieuze, jonge Duitse team uit Keulen zal het tegen de gevestigde waarden opnemen met rijdersduo Isak Gifting (20) en Simon Längenfelder (16).

DIGA Procross GasGas Factory Racing kiest voor Shot

In hun derde volledige WK seizoen -het eerste op GASGAS- zette teammanager Justin Amian enkele nieuwe mijlpalen neer. GP rookie Längenfelder ging in 2020 sterk van start op de MC250: hij reed naar zijn eerste top-5 WK reeks, haalde de top-10 in een GP eindstand en pakte een welverdiend podium tijdens de Tsjechische kampioenschapsronde van Dalečín.

Hoewel het seizoen van het Duitse toptalent voortijdig ten einde kwam door ‘n blessure reed invaller Isak Gifting zich verrassend sterk in de kijker in de tweede helft van het MX2 wereldkampioenschap. De meervoudige Zweedse kampioen maakte dan ook schijnbaar moeiteloos de overstap van de EMX250 naar de GP’s. Isak liet verschillende top-5 noteringen in de eindstand optekenen en eindigde tweede in de afsluitende manche van Lommel III.

Lees verder op MotocrossPlanet.nl

Terug naar nieuws overzicht