WLM rijders Jacky Tausch en Erik de Bruyn wiste beide na een natte dag het podium te behalen

In de eerste manche wist Tausch op zijn Hannamax SXF450 meteen de leiding te pakken en volgde de Bruyn op zijn Laurense Motors MX350F op de 2e plaats.

Na een klein foutje van Tausch in de eerste ronden wist de Bruyn door te schuiven naar de leiding. Tausch zette de achtervolging in en wist de leiding weer over te nemen.

Beide coureurs wisten hun plekken te behouden en kwamen als eerste en tweede over de finish.

Voor de tweede manche trokken er een paar stevige buien over het circuit. De baan lag er heel het weekend perfect bij maar deze buien waren net iets te veel.

De baan was erg nat. Tausch wist weer goed uit het hek te komen en pakte de leiding in handen. De Bruyn kwam iets minder weg en wist zich al snel van de 6e plaats naar de 3e plaats te rijden. Net wanneer hij in de buurt van de 2e man kwam maakt hij een foutje en verliest de controle over de motor. Na een Flinke crash weet hij zich te herpakken en rijd van de 4e plek terug naar de 3e plaatst. Tausch rijd een super wedstrijd en weet uit de problemen te blijven.

Met twee overwinningen staat hij op de hoogste trede. De Bruyn wordt totaal 3e.

De Twee WLM coureurs staan ook beide in de top 3 van het kampioenschap. Met nog een handje vol wedstrijden te gaan staat Tausch aan de leiding en de Bruyn op een 3e plaats.

Beide rijders bedanken hun sponsoren voor de hulp en kijken uit naar de komende wedstrijd in Geldermalsen op 2 oktober.