Tweede AMBC open beker clubcross in aantocht

Aanstaande zaterdag 6 juli staat de tweede open beker clubcross gepland georganiseerd door motorclub AMBC uit Staphorst welke verreden zal worden op het speciaal aangelegde gelegenheidscircuit gelegen langs de A28 in Staphorst

Tweede AMBC open beker clubcross in aantocht

Deze wedstrijden zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-AMBC leden. Alle rijders strijden mee voor de dagprijzen alleen de clubleden dingen mee voor titels in het clubkampioenschap. Er word dit seizoen wederom gestart in de alle solo-klassen van de 50cc jeugd tot de 40+ klasse. Voor alle NK-rijders is er een speciale A-klasse welke wordt opgedeeld in de MX2-A categorie en de MX1-A categorie. Tijdens de eerste cross die onlangs op 8 juni verreden werd bleek al dat dit circuit erg in de smaak viel bij de rijders en dat de AMBC zelfs enkele Grand Prix rijders onder de deelnemers mocht verwelkomen. Prachtig dat de veel geplaagde club die nog immer niet haar eigen crossbaan mag gebruiken dergelijke waardering krijgt voor haar harde werk en dat zelfs de beste rijders uit Nederland hun waardering tonen. Wellicht valt er aanstaande zaterdag weer volop te genieten voor het publiek met deelname van enkele toprijders. 

Kampioenschap mede mogelijk dankzij plaatselijke ondersteuning
De AMBC is verheugd dat men ook in 2019 weer een volledig clubkampioenschap kan organiseren. Dit is mogelijk dankzij de hulp van welwillende mensen en instanties zoals landeigenaren en de Gemeente Staphorst. Maar niet in de laatste plaats door de sponsoren die de club ondersteunen. De sponsorcommissie van de motorclub heeft getracht dit seizoen sponsoren geinterresseerd te krijgen in dit clubkampioenschap motorcross en heeft een vijftal ondernemers bereid gevonden hun naam aan deze titelstrijd te verbinden. Deze ondernemers zijn de titelsponsors van het AMBC clubkampioenschap motorcross 2019. Tijdens de wedstrijden aanstaande zaterdag zal de club deze vijf ondernemers zijnde Van Essen de vakschilder, A. Veijer tegel- en badkamer montage, Vogelzang materieel service, ASB autoservice Brakke en R. Veijer installatietechniek, allen afkomstig uit Staphorst in het zonnetje zetten en hun bedanken voor hun vertrouwen en hulp. 

Clubkampioenschap
Om in aanmerking te komen voor het clubkampioenschap dient de deelnemer wel lid te zijn van de AMBC-Staphorst. Voor €20 per jaar (tot 16 jaar €15) ben je al lid van de vereniging. Hiervoor krijg je korting op het inschrijfgeld van de clubcrossen en strijd je mee voor het kampioenschap. Door middel van nieuwsbrieven worden de leden voortdurend op de hoogte gehouden van het nieuws binnen de vereniging.
Er wordt voor deze open beker cross niet met voor- inschrijving gewerkt. Elke deelnemer kan ’s ochtends naar het parcours komen en ter plaatse inschrijven.

Aanvangstijden:
Inschrijving: 8.30-9:30 uur
Aanvang trainingen: 9.30 uur
Aanvang wedstrijden: 11.30 uur
Inschrijfkosten: (per wedstrijd)
Leden: € 15
Niet- leden: € 20
Deelnemende klassen: 50cc - 65cc - 85cc - Hobbyklasse - 40+ klasse - MX125 - MX250 - MX500 - MX 250/500 A

Locatie:
terrein kruising Dekkersweg/Gorterlaan
Entree en parkeren is vrij

 

Lees verder op MotocrossPlanet.nl

Terug naar nieuws overzicht

Groot assortiment verlichting

  • LED Lichtbalken
  • Inspectielampen
  • Werklampen
  • Diversen halogeen, xenon en LED lampjes
Led Lichtbalk
LED Lichtbalk - rechte balk - 736W - 2400 Lumen
€ 118,56

Uit voorraad leverbaar

Led inspectielamp
M-Tech LED inspectie / looplamp - oplaadbaar
€ 53,94

Uit voorraad leverbaar

Xenon D1S lamp
Powertec D2S Platinum +130% - Set
€ 61,67

Uit voorraad leverbaar

24V lamp H7
Philips H7 24V MasterDuty BlueVision - Set
€ 66,03

Uit voorraad leverbaar

w5w lampjes
LED W5W 12V - Basic 5x Led diode - Wit - Set
€ 5,41

Uit voorraad leverbaar

Schijnwerper
OSRAM LED Inspectielamp / schijnwerper PRO HELI 1000
€ 165,29

Uit voorraad leverbaar

LED Set
Ombouwset H7 - LED verlichting
€ 41,71

Uit voorraad leverbaar

Dagrij verlichting
Philips LED Dagrij vedrlichting set - Langwerpig
€ 107,88

Uit voorraad leverbaar

Bekijk alle artikelen!