Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Calvin Vlaanderen terug bij de Grand Prix van Lombardije

De Nederlander Calvin Vlaanderen is op tijd hersteld om aankomend weekend deel te nemen aan de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Italiaanse Mantova.

woensdag 8 mei 2019 16:58 | Lees verder »

Bekijk MX Inside Episode 11 (7-5-2019) nu terug met Toine van Dijk, Stefan van Asten en Dr. van Norel

Een greep uit de onderwerpen in de show: Dr. Norel over de speciale mentaliteit van de geblesseerde motorcrossers die hij behandelde. Stefan van Asten over het voorval van afgelopen weekend waar overstekende toeschouwers geraakt werden door een rijder tijdens de manche (heftige beelden).

woensdag 8 mei 2019 16:13 | Lees verder »

Kiara Fontanesi wordt moeder

Kiara Fontanesi maakte vlak voordat het seizoen begon bekend dat ze dit jaar niet actief zal zijn in het wereldkampioenschap dames.

woensdag 8 mei 2019 11:35 | Lees verder »

Zie de spannende gevechten van de 85 en 125 klasse bij de Dutch Masters in Axel

Bekijk ook de andere videos van de wedstrijd in Axel:

woensdag 8 mei 2019 09:38 | Lees verder »

Ferris vervangt Plessinger binnen het Monster Energy Yamaha team

Al het hele jaar was Dean Ferris op zoek naar een zitje voor de AMA Outdoor nationals. Deze heeft hij gevonden bij het Monster Energy Yamaha team.

woensdag 8 mei 2019 07:06 | Lees verder »

Vanavond om 21.00uur live aan tafel bij MX Inside, Dr. Gerrit-Jan van Norel, Stefan van Asten en Toine van Dijk

Vanavond bij MX Inside. Dé Orthopedisch Chirurg van de motorsport - Dr. van Norel, docent aan de enige echte motorcross-school waar je een voltijds opleiding kunt volgen - Stefan van Asten én Co-Host Toine van Dijk.

dinsdag 7 mei 2019 19:23 | Lees verder »

Vanluchene-Van den Bogaart winnaars BK-opener in Molenbeersel

Het Belgisch kampioenschap zijspancross new style – een samenwerkingsverbond tussen BMB , VLM en MCLB – kende een daverende start afgelopen zondag 5 mei in Molenbeersel.

dinsdag 7 mei 2019 09:00 | Lees verder »

Grand Prix van Lombardije komt nog te vroeg voor Jeffrey Herlings

Er werd veel gespeculeerd dat Jeffrey Herlings aankomend weekend bij de Grand Prix van Lombardije in Mantova alweer terug achter het starthek zou staan. Helaas is dit nog niet het geval.

maandag 6 mei 2019 23:35 | Lees verder »

Valentin Guillod vervangt geblesseerde Florent Richier in het Frans Kampioenschap

De Zwitser Valentin Guillod zal in de eerstvolgende twee wedstrijden van het Frans Kampioenschap van start gaan op de Honda CRF450 van de geblesseerde Florent Richier.

maandag 6 mei 2019 21:22 | Lees verder »

Lars van Berkel blijft goed scoren in de Dutch Masters 500 in Axel

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Axel goed gescoord.

maandag 6 mei 2019 21:08 | Lees verder »

Todd Waters van start in eerste drie outdoor nationals in Amerika

Todd Waters die jarenlang actief is geweest in het wereldkampioenschap en nu weer fulltime in Australië actief is, heeft besloten om deel te nemen aan de eerste drie wedstrijden van het Amerikaanse Outdoor Kampioenschap.

maandag 6 mei 2019 19:28 | Lees verder »

Eric Leijtens eerste winnaar No Fear Cup in Gemert

Eric Leijtens heeft zondag in Gemert de eerste wedstrijd van de No Fear Cup weten te winnen. Leijtens wist in beide manches als winnaar over de finish te komen.

maandag 6 mei 2019 19:17 | Lees verder »

Opbouw crosscircuit in Staphorst begonnen

Zaterdag jongstleden 4 mei is een groep vrijwilligers van de motorclub AMBC uit Staphorst de hele dag met groot materiaal aan het werk geweest met als doel het creëren van een nieuwe crossbaan waar de populaire vereniging dit seizoen haar clubwedstrijden gaat organiseren.

maandag 6 mei 2019 19:06 | Lees verder »

Streep door ONK Motocross in Boekel op 29 en 30 juni

Er lijkt een vloek te rusten op de KNMV Motocrosswedstrijden in Boekel dit kalenderjaar. Na verschillende keren te zijn verschoven, is het wedstrijdweekend nu definitief gecanceld.

maandag 6 mei 2019 09:32 | Lees verder »

Winst voor Shana van der Vlist in Frankrijk

Dit weekend was de 2de wedstrijd voor het Europees Kampioenschap, in Vesoul. Zaterdagmorgen tijdens de vrije training lag de baan er super mooi bij en Shana had het goed naar haar zin op het circuit.

zondag 5 mei 2019 23:08 | Lees verder »

Kevin Strijbos boekt progressie in het Zweeds kampioenschap

In de tweede wedstrijd om het Zweeds kampioenschap heeft Kevin Strijbos een mooie sprong voorwaarts gemaakt. Strijbos eindigde met een 2-1-4 in de manches op een tweede plaats in het dagklassement.

zondag 5 mei 2019 22:08 | Lees verder »

Watson tweede, pech nekt Geerts

Het Monster Kemea Yamaha MX2 Team is met gemengde gevoelens naar huis teruggekeerd na de tweede ronde van de Dutch Masters in Axel.

zondag 5 mei 2019 21:55 | Lees verder »

Vaessen kent tegenslag in Brits Kampioenschap, polsblessure voor Mewse

Bas Vaessen heeft in het Brits kampioenschap in Canada Heights een moeilijke dag gekend. De crosser uit Swalmen scoorde enkel in de eerste manche met een tiende positie punten.

zondag 5 mei 2019 20:36 | Lees verder »

Zie de blijdschap van Roan van de Moosdijk en F&H Racing na winst in Axel

Roan van de Moosdijk wist tijdens de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Axel zijn allereerste manchezege te pakken. Hij vocht er de hele manche voor met Jago Geerts en Henry Jacobi.

zondag 5 mei 2019 20:23 | Lees verder »

Zie hoe Glenn Coldenhoff de tweede manche won in Axel

Glenn Coldenhoff wist op sterke wijze de tweede manche van de Dutch Masters in Axel te winnen. Zie hoe hij de hele manche onder druk stond van Armanis Jasikonis maar toch het hoofd koel wist te houden! Ook blikt Coldenhoff terug op de dag hier in Axel!

zondag 5 mei 2019 19:37 | Lees verder »