Alle nieuws

Brian Bogers mist de GP's van Argentinie en Mexico

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team zal de vierde en vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Argentinie en Mexico moeten missen. De Eindhovenaar brak op zondag in de kwalificatieheat van de GP in Valkenswaard zijn sleutelbeen.

Tuesday 29 March 2016 21:05 | Lees verder »

Dubbelslag voor Dylan van Veghel bij de MON in Well

Dylan van Veghel heeft de MON-wedstrijd in Well op zijn naam weten te schrijven. Van Veghel was in beide manches van de MX2 klasse de sterkste en pakte het maximale aantal punten.

Tuesday 29 March 2016 20:17 | Lees verder »

Motocross Grand Prix of the Netherlands 27 & 28 augustus TT circuit Assen

RTL GP: MXGP IN 16 uitzendingen bij RTL 7 - START ZONDAG 17 APRIL. Uniek motorsportevenement in Drenthe krijgt vervolg met nieuwe finishlocatie, verlengde baan en WK MXGP voor dames.

Tuesday 29 March 2016 19:55 | Lees verder »

Film: Circuit van Grand Prix van Assen wordt langer en spectaculairder

Het circuit moet langer en de sprongen moeten spectaculairder. Dat is de conclusie na de eerste motorcross Grand Prix op het TT-circuit van Assen van afgelopen zomer. Vandaag was in Hilversum de aftrap voor de tweede editie met alle hoofdrolspelers aan tafel.

Tuesday 29 March 2016 16:43 | Lees verder »

Nick Kouwenberg begint het EMX250 Kampioenschap met zevende plaats in Valkenswaard

Nick Kouwenberg van het Jtech Honda team is het Europees Kampioenschap MX2 in Valkenswaard begonnen met een zevende plaats.

Tuesday 29 March 2016 16:39 | Lees verder »

Hoofdstunt Zwarte Cross 2016: zinloos edoch klimaatneutraal

Een reusachtige katapult, een topfitte stuntman met stalen zenuwen en een enorme berg oud papier zijn de ingrediënten voor de hoofdstunt van de Zwarte Cross: een sprong over de Megatent van zeker 80 meter.

Tuesday 29 March 2016 09:49 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff gaat diep in thuis Grand Prix in Valkenswaard

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in zijn thuis Grand Prix in Valkenswaard diep moeten gaan. De rijder uit Heesch had vanwege een ribblessure slechts twee keer met de motor kunnen trainen en miste daardoor toch wat ritme.

Tuesday 29 March 2016 09:45 | Lees verder »

Sidecarteam Bax pakt eerste podiumplaats van het seizoen in het Swiss Open

In het Paasweekend heeft sidecarteam Bax twee wedstrijden gereden waarbij ze haar eerste podiumplaats van dit seizoen hebben weten te behalen!

Tuesday 29 March 2016 00:13 | Lees verder »

Foto terugblik GP Valkenswaard op maandag

Na zes keer achter elkaar alles in Valkenswaard gewonnen te hebben en eerder dit jaar de GP’s van Qatar en Thailand te winnen ging iedereen ervan uit dat Jeffrey Herlings ook nu in Valkenswaard wel zou winnen.

Monday 28 March 2016 22:39 | Lees verder »

Video:Nancy van de Ven wint GP Valkenswaard

Nancy van de Ven uit Vlissingen heeft maandag de Grote Prijs van Valkenswaard op haar naam geschreven. De wedstrijd telt mee voor het wereldkampioenschap voor vrouwen.

Monday 28 March 2016 22:23 | Lees verder »

Uitgebreide videoterugblik op de GP winst van Nancy van de Ven

Nancy van de Ven uit Vlissingen heeft maandag de Grote Prijs van Valkenswaard op haar naam geschreven. De wedstrijd telt mee voor het wereldkampioenschap voor vrouwen.

Monday 28 March 2016 22:23 | Lees verder »

Zie hoe Jeffrey Herlings zijn vijftigste GP zege pakte

Motorcrosser Jeffrey Herlings heeft maandag de Grote Prijs van Valkenswaard op zijn naam geschreven. De Elsendorper was in beide manches oppermachtig. Herlings heeft nu vijftig Grand Prix-zeges achter zijn naam staan, een mijlpaal in zijn loopbaan.

Monday 28 March 2016 22:01 | Lees verder »

Video: Blessure speelt Glenn Coldenhoff parten tijdens GP Valkenswaard, Heeschenaar wordt negende

Glenn Coldenhoff moest maandag genoegen nemen met een negende plek tijdens de GP in Valkenswaard. De KTM-rijder uit Heesch kwam in de eerste manche ten val en eindigde uiteindelijk als dertiende.

Monday 28 March 2016 21:52 | Lees verder »

Video: Blessure speelt Glenn Coldenhoff parten tijdens GP Valkenswaard

Glenn Coldenhoff moest maandag genoegen nemen met een negende plek tijdens de GP in Valkenswaard. De KTM-rijder uit Heesch kwam in de eerste manche ten val en eindigde uiteindelijk als dertiende.

Monday 28 March 2016 21:52 | Lees verder »

Febvre pakt Cairoli in laatste ronde MXGP manche in Valkenswaard

Romain Febvre heeft in de laatste ronde van de tweede manche in Valkenswaard achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli weten te passeren. Beide rijders streden voor de overwinning maar uiteindelijk was het Febvre die won voor Cairoli en van Horebeek.

Monday 28 March 2016 17:45 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint zijn vijftigste Grand Prix in Valkenswaard

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is erin geslaagd om op het Eurocircuit van Valkenswaard zijn vijftigste Grand Prix zege te pakken. Herlings nam in de tweede manche gelijk de leiding en reed ver weg bij zijn achtervolgers.

Monday 28 March 2016 16:48 | Lees verder »

Tim Gajser zegeviert in 1e manche MXGP, Coldenhoff 13

Tim Gajser heeft in het zware Valkenswaard de eerste manche van de MXGP klasse gewonnen. De Sloveen rekende af met de Duitser Max Magl en de regerend wereldkampioen Romain Febvre.

Monday 28 March 2016 14:56 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint modderige eerste manche in Valkenswaard

Een regenbui van een uur veranderde het Eurocircuit in Valkenswaard tot een grote modderpoel maar Jeffrey Herlings beheerste deze omstandigheden perfect en domineerde de wedstrijd.

Monday 28 March 2016 13:43 | Lees verder »

Bas Vaessen vierde in tweede manche EMX250 in Valkenswaard

Bas Vaessen van het Suzuki World MX2 team is in de tweede manche van het Europees Kampioenschap MX2 in Valkenswaard op een vierde plaats geeindigd. Vaessen kwam slecht weg bij de start maar reed een sterke wedstrijd en kwam als vierde over de finish.

Monday 28 March 2016 12:06 | Lees verder »

Nancy van de Ven wint Nederlandse Grand Prix dames in Valkenswaard

Yamaha-rijdster Nancy van de Ven is erin geslaagd om haar thuis Grand Prix in Valkenswaard te winnen. De dame uit Vlissingen won op zondag de eerste manche en pakte ook vandaag kopstart!

Monday 28 March 2016 11:09 | Lees verder »