Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Kalender en informatie VMCN 2016 bekend

Deze week heeft de VMCN de kalender voor 2016 bekend gemaakt. Het kampioenschap bestaat in 2016 uit 15 wedstrijden en zal op 13 maart beginnen in Emmen. Naast de kalender hebben we ook belangrijke informatie over de competitie.

dinsdag 2 februari 2016 11:48 | Lees verder »

BMB Motorcross kalender 2016 breidt verder uit

Het wedstrijdprogramma voor de BMB motorcross vergunninghouders breidt verder uit met de toevoeging van een Belgian National wedstrijd in Genk op zondag 19 juni (datum onder voorbehoud) georganiseerd door AMC Evergem.

dinsdag 2 februari 2016 09:14 | Lees verder »

Rene Albers ook in 2016 actief voor VdLaarRacing in de MX2 klasse

Rene Albers zal dit jaar opnieuw uitkomen voor VdLaarRacing met als hoofddoel de Dutch Masters of Motocross MX2. Naast deze wedstrijden zal hij actief zijn bij de MON.

maandag 1 februari 2016 18:05 | Lees verder »

Achtergrond video: wie is de man achter het nieuw opgezette Go Fast Grizzly Resa Yamaha team

Afgelopen vrijdag werd het recent opgerichte Go Fast Grizzly Resa Yamaha team aan het publiek gepresenteerd.

maandag 1 februari 2016 15:30 | Lees verder »

Mooie actiebeelden HSF Logistics Motorsport team in Spanje

Het HSF Logistics Motorsport team heeft er een zinvolle trainingsstage onder leiding van John van den Berk op zitten. We ontvingen nog een mooi filmpje waarin verschillende drone beelden zijn verwerkt.

maandag 1 februari 2016 15:16 | Lees verder »

Stichting Circuit Oldebroek ontwaakt uit winterslaap

Voorzitter Henri Bekenkamp schudt zijn hoofd als hij naar buiten kijkt. De regen tikt gestaag tegen de ramen en de voorspellingen voor de rest van de dag zijn ook niet best.

maandag 1 februari 2016 15:05 | Lees verder »

Zie hoe Jeffrey Herlings won in het Italiaaanse Alghero

Op zondag werd in Alghero de eerste wedstrijd om het Italiaans kampioenschap verreden. Jeffrey Herlings maakte hier zijn comeback en wist op overtuigende wijze de MX2 klasse te winnen.

maandag 1 februari 2016 14:46 | Lees verder »

Film: Raivo Dankers loopt schouderblessure op in Spanje

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team is tijdens een trainingsstage van de KNMV in Spanje ten val gekomen. Bij de valpartij heeft de rijder uit Heesch een schouderblessure opgelopen.

maandag 1 februari 2016 00:08 | Lees verder »

Dubbelslag voor Cedric Soubeyras in New Castle

Cedric Soubeyras heeft in het Brits Arenacross Kampioenschap in New Castle een belangrijke slag geslagen. Nadat hij gisteravond al zegevierde in de finale wist hij ook vandaag te winnen. Hij deed dit voor Thomas Ramette en Adam Chatfield.

zondag 31 januari 2016 22:42 | Lees verder »

Kevin Wouts wint wintercross in Groesbeek

De Belg Kevin Wouts heeft de wintercross in Groesbeek gewonnen. De KTM-rijder won de eerste manche en had aan een tweede plaats in de tweede manche voldoende om de eindzege te pakken.

zondag 31 januari 2016 17:07 | Lees verder »

Bobryshev wint superfinale in Alghero, Herlings vierde

De ijzersterk rijdende Evgeny Bobryshev heeft de superfinale van het Italiaans Kampioenschap in Alghero weten te winnen. De Honda fabrieksrijder had een spannend gevecht met Romain Febvre die ronde na ronde duurde.

zondag 31 januari 2016 16:51 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk wint 2e manche in het Italiaans Kampioenschap 125cc

Roan van de Moosdijk van het DP Racing 19 Yamaha Team heeft de tweede manche van het Italiaans Kampioenschap 125cc in Alghero gewonnen. Van de Moosdijk nam in het midden van de wedstrijd de leiding in handen en bouwde vervolgens een veilige voorsprong op.

zondag 31 januari 2016 15:54 | Lees verder »

Adrien van Beveren wint Le Touquet, Klein Kromhof beste Nederlander op 18

Yamaha heeft de 2016 editie van Le Touquet gedomineerd. Adrien van Beveren won de wedstrijd voor Axel van de Sande en Camille Chapeliere.

zondag 31 januari 2016 15:20 | Lees verder »

Sterke overwinning van Febvre in 1e manche Italiaans Kampioenschap

Romain Febvre heeft een sterke indruk achter gelaten in de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap MX1 in Alghero. De regerend wereldkampioen MXGP startte buiten de top vijf maar bouwde zijn wedstrijd rustig op en kwam gedurende de wedstrijd steeds verder terug naar voren.

zondag 31 januari 2016 15:10 | Lees verder »

Jeffrey Herlings domineert eerste manche Italiaans Kampioenschap MX2

Jeffrey Herlings is terug, en hoe! In de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap MX2 in Alghero domineerde hij de wedstrijd en wist tot aan de zesde man op een ronde te zetten.

zondag 31 januari 2016 14:28 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk derde in eerste manche Italiaans Kampioenschap in Alghero

Roan van de Moosdijk van het DP19 Yamaha team heeft in de eerste manche van het Italiaans Kampioenschap 125cc in Alghero een goede prestatie neer weten te zetten.

zondag 31 januari 2016 13:37 | Lees verder »

Gebroken bovenbeen voor Luke Clout

De Australier Luke Clout heeft in de vierde wedstrijd om het West Coast Lites Supercross Kampioenschap in Oakland zijn bovenbeen gebroken.

zondag 31 januari 2016 13:24 | Lees verder »

Bekijk Le Touquet en het Italiaans Kampioenschap in Alghero live

Le Touquet met o.a. Marc de Reuver en het Italiaans Kampioenschap in Alghero met o.a. Jeffrey Herlings, Davy Pootjes, Glenn Coldenhoff en Roan van de Moosdijk zijn vandaag live te zien op internet.

zondag 31 januari 2016 09:13 | Lees verder »

Film: Austin Forkner pakt eerste zege in AMA Arenacross in Greensboro

Het jonge Amerikaanse talent Austin Forkner heeft in zijn tweede AMA Arenacross in zijn carriere beide finales weten te winnen.

zondag 31 januari 2016 08:41 | Lees verder »

Film: Drie oprij voor Dungey in Oakland, Savatgy pakt eerste zege in Lites

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory Team is in een bloedvorm op dit moment. Tijdens de vierde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Oakland wist hij zijn KTM machine opnieuw als winnaar over de finish te sturen.

zondag 31 januari 2016 08:06 | Lees verder »