Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

ONK en WK Zijspancross op de Witte Ruysheuvel in Oss

Hoe komen de combinaties de winter uit, in Oss zullen we het zien, er worden ook veel buitenlandse combinaties verwacht op 13 maart als voor bereiding op de Grand Prix.

maandag 15 februari 2016 15:48 | Lees verder »

Clement Desalle mist de start van het wereldkampioenschap

Clement Desalle van het Monster Energy Kawasaki Team heeft zondag in de superfinale van de internationale wedstrijd in het Franse Valence de ellepijp van zijn linkerarm gebroken.

maandag 15 februari 2016 11:34 | Lees verder »

Herlings wint superfinale Valence, armbreuk voor Desalle?

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft de bij de internationale wedstrijd in het Franse Valence de superfinale weten te winnen.

zondag 14 februari 2016 18:41 | Lees verder »

Cervellin, van Horebeek en Bobryshev pakken Italiaanse titels

Michele Cervellin (MX2), Jeremy van Horebeek (MX1) en Evgeny Bobryshev (Elite) zijn vandaag in Ottobiano Italiaans Kampioen geworden.

zondag 14 februari 2016 17:11 | Lees verder »

Herlings en Desalle winnen ook tweede manche in Valence

Na hun zeges van in de eerste manche hebben Jeffrey Herlings en Clement Desalle ook de tweede manche van de internationale wedstrijd in Valence weten te winnen.

zondag 14 februari 2016 15:59 | Lees verder »

Clement Desalle wint eerste manche MX1 in Valence

De Belg Clement Desalle heeft de eerste manche van de internationale wedstrijd in het Franse Valence weten te winnen. De Monster Energy Kawasaki-rijder wist in deze manche Kevin Strijbos, Shaun Simpson en Ben Townley voor te blijven.

zondag 14 februari 2016 14:23 | Lees verder »

Jeffrey Helings zegeviert in eerste manche MX2 Valence

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft de eerste manche van de internationale wedstrijd in het Franse Valence weten te winnen. Herlings won de manche met een voorsprong van 16 seconden op Jeremy Seewer.

zondag 14 februari 2016 13:45 | Lees verder »

Herlings en Strijbos pakken de pole positions in Valence

Jeffrey Herlings en Kevin Strijbos gingen vanochtend in Valence het snelste rond over het circuit. Herlings pakte de pole position in de MX2 klasse voor Benoit Paturel en Thomas Covington.

zondag 14 februari 2016 11:37 | Lees verder »

Bekijk de finale van het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano live 13:40

Op het zandcircuit van Ottobiano wordt vandaag de laatste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap verreden. Het wordt spannend want Evgeny Bobryshev en Jeremy van Horebeek staan beiden op scherp om de titel te pakken.

zondag 14 februari 2016 10:34 | Lees verder »

Film: Dubbelslag voor Jacob Hayes in de US Arenacross Series

Jacob Hayes van het Monster Energy Babbitt's Kawasaki Team heeft in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap in Birmingham goede zaken gedaan.

zondag 14 februari 2016 10:22 | Lees verder »

Thomas Ramette wins the British Arenacross in Sheffield

Thomas Ramette heeft in de voorlaatste wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Sheffield goede zaken gedaan. Ramette wist de finale te winnen en hield hiermee zijn titelkansen in leven.

zondag 14 februari 2016 08:09 | Lees verder »

Dungey en Savatgy de sterksten in AMA Supercross in San Diego

Ryan Dungey en Joey Savatgy hebben de zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in San Diego weten te winnen. Dungey won de finale in de 450 klasse voor Cole Seely en Ken Roczen.

zondag 14 februari 2016 07:43 | Lees verder »

Inschrijving MSF Sports motorcross week geopend van 7 t/m 12 augustus

De MSF sports motorcross week staat bekend om de meest leerzame en gezelligste motorcross week van het noorden met ieder jaar een leuk gemiddeld aantal deelnemers.

zaterdag 13 februari 2016 20:15 | Lees verder »

TvD enduro off road training 11 maart

Op vrijdag 11 maart geef Toine van Dijk samen met Carlo Hulsen een enduro offroad training op de Landsard in Eindhoven, wil je een leuke en een leerzame dag, of andere data.

zaterdag 13 februari 2016 17:16 | Lees verder »

Geschil met grondeigenaar dwingt Zwarte Cross tot noodgreep

Zwarte Cross staakt de verkoop van campingkaarten omdat de organisatie van het festival in Lichtenvoorde niet over het hele grondgebied kan beschikken, zoals dat tijdens voorgaande edities wel altijd het geval was.

zaterdag 13 februari 2016 15:55 | Lees verder »

Jeffrey Herlings het snelste in Valence op zaterdag

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory Team heeft in de vrije training van de internationale wedstrijd in het Franse Valence laten zien dat hij en zijn Red Bull KTM ook op de harde circuits goed uit de voeten kunnen.

zaterdag 13 februari 2016 15:33 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in San Diego live

De zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vannacht verreden in San Diego. De kwalificaties zijn vanaf 21:30 uur live te volgen!

zaterdag 13 februari 2016 14:38 | Lees verder »

Christian Craig maakt lites carriere af bij Geico Honda

De Amerikaan Christian Craig heeft in een interview tijdens de persdag voor de AMA supercross in San Diego bevestigd dat hij zijn lites carriere uit zal rijden voor het Geico Honda team.

zaterdag 13 februari 2016 14:18 | Lees verder »

De mooiste onboard acties van de AMA Supercross in Phoenix

Davi Millsaps, Cole Seely en Mitchell Oldenburg namen vorig weekend tijdens de vijfde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Phoenix mooie onboard beelden op. De mooiste momenten zijn in drie filmpjes gezet die je hieronder kunt bekijken.

zaterdag 13 februari 2016 13:57 | Lees verder »

Keert Josh Grant terug in de competitie?

Josh Grant heeft vandaag een foto op instagram geplaatst waarbij hij mensen bedankt en een foto van een gelikte Suzuki heeft gepost.

vrijdag 12 februari 2016 23:39 | Lees verder »