Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

2e Winterbekerwedstrijd in Westerbork

Aanstaande zaterdag wordt onze 2e winterbekerwedstrijd verreden. Op deze dag kan weer gestart worden in alle klassen van 50cc tot veteranen.

donderdag 18 februari 2016 19:11 | Lees verder »

Update seizoensopener Eersel 21 februari 2016

Vandaag kunnen we een laatste update meegeven voor wat betreft zondag op de seizoensopener. De lijst is in tussen weer aangevuld met verschillende teams in de verschillende klasse.

donderdag 18 februari 2016 18:56 | Lees verder »

In 2017 opnieuw twee zijspan GP's in Nederland

Er is vandaag een voorlopige kalender naar buiten gekomen voor het wereldkampioenschap zijspancross 2017. Op deze kalender start het kampioenschap in Markelo en eindigt in Halle. Bekijk hieronder de uitgebrachte kalender.

donderdag 18 februari 2016 18:23 | Lees verder »

Julien Lieber mist start van het WK seizoen

Julien Lieber van het Wilvo Standing Construct Yamaha team zal de start van het wereldkampioenschap MX2 moeten missen. De fanatieke Belg heeft meer tijd nodig om te herstellen van een dubbele heupoperatie van vorig jaar.

donderdag 18 februari 2016 17:14 | Lees verder »

Workshop Motocross en Voeding

Nog steeds is voeding een onderbelicht onderwerp in de motorsport. Maar net zoals jouw motor heeft ook jouw lichaam brandstof nodig om optimaal te presteren.

donderdag 18 februari 2016 10:56 | Lees verder »

Toch overzeese Grand Prix's voor Ben Watson

Ben Watson van het Hitachi Husqvarna team zou in eerste instantie dit jaar geen overzeese Grand Prix wedstrijden rijden. Echter door de ondersteuning van de Furniture Group heeft Watson het budget zodanig kloppend dat hij toch een aantal overzeese GP's gaat doen.

donderdag 18 februari 2016 10:27 | Lees verder »

Jeffrey Dewulf terug op KTM in de Dutch Masters of Motocross

In eerste instantie zou de Belg Jeffrey Dewulf dit jaar voor het KMP Honda team in de ADAC Masters competitie rijden. Dit is echter niet meer het geval want Dewulf heeft per direct de overstap gemaakt naar KTM.

woensdag 17 februari 2016 23:24 | Lees verder »

Onboardactie met Seely, Millsaps en Oldenburg in San Diego 2

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team wist tijdens de zesde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in San Diego zijn vierde zege van het seizoen te pakken.

woensdag 17 februari 2016 23:06 | Lees verder »

Het is gedaan in Almere

Het is gedaan! Er mag vanaf nu niet meer gecrost worden op de zandvlakte van Almere. Door de regen, sneeuw en andere winterse weersomstandigheden is het momenteel lastig om een circuit te vinden waar op getraind kan worden.

woensdag 17 februari 2016 19:10 | Lees verder »

Nieuws over de MXstages in 2016 o.l.v. Alain Roels

Afgelopen Carnavalsstage was fantastisch !! Nog eens bedankt aan het grote aantal aanwezige rijders en familie / vrienden.

woensdag 17 februari 2016 19:00 | Lees verder »

De start van Regiocompetitie Noord is op 6 maart in Emmen.

De regiocompetitie is vooral gericht op rijders in het noorden van Nederland. De doelstelling is om een sterke breedtesportcompetitie in de regio te ontwikkelen.

woensdag 17 februari 2016 18:18 | Lees verder »

BeTeMo: Als het moet leggen we Lommel droog volgende week

Motorcross blijft afhankelijk van het weer, zeker in het voorjaar. Omwille van een verzopen rennerskwartier moet de VLM openingscross van Houthalen annuleren.

woensdag 17 februari 2016 15:44 | Lees verder »

ONK Zijspancross in Lochem lijkt mini Grand Prix te worden

Met nog anderhalve week voor de start van het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Lochem te gaan, beginnen de aanmeldingen in een rap tempo binnen te komen.

woensdag 17 februari 2016 11:57 | Lees verder »

BK Motorcross: Herlings en De Dycker komen naar Moerbeke Waas

De openingswedstrijd van het Belgisch kampioenschap motorcross wordt verreden op zondag 20 maart 2016 in Moerbeke-Waas. Organisator is MC Scheldeland.

woensdag 17 februari 2016 11:26 | Lees verder »

Raivo Dankers eerder dan verwacht terug op de motor

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport Team kan eerder dan verwacht terug op de motor stappen. De rijder uit Heesch liep tijdens een KNMV stage in Spanje twee breukjes op in zijn schouderblad maar deze herstellen sneller dan gedacht.

woensdag 17 februari 2016 11:09 | Lees verder »

Zwarte Cross maakt nieuwe programma namen bekend

O.a. Pro-Pain, mime met Hakim, Fifty Foot Combo, Gugun Blues Shelter en “Een Tante uit Aleppo en die komt, hiep hoi!” toegevoegd aan line-up 20ste editie.

woensdag 17 februari 2016 09:43 | Lees verder »

Film: James Stewart blessure update

We hebben dit jaar helaas nog maar weinig gezien van James Stewart die door een hersenschudding nu pas terug zal keren wanneer hij helemaal hersteld is. We hebben een blessure update van de Yoshimura Suzuki-rijder die u hieronder kunt bekijken.

dinsdag 16 februari 2016 21:08 | Lees verder »

Animatielap AMA Supercross circuit Arlington

De zevende ronde om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt aankomend weekend verreden in Arlington. Het is de eerste wedstrijd van dit seizoen die aan de east Coast wordt verreden.

dinsdag 16 februari 2016 20:56 | Lees verder »

Film: De val van Ben Townley in Valence waarbij hij zijn knie blesseerde

Ben Townley liep in de superfinale van de internationale wedstrijd in Valence een knieblessure op. Op dit moment is niet duidelijk hoe ernstig deze blessure is en of Townley wel of niet kan starten in Qatar.

dinsdag 16 februari 2016 15:46 | Lees verder »

Austin Stroupe maakt seizoen af met Rockstar Energy Husqvarna

De Amerikaan Austin Stroupe heeft een contract getekend met het Rockstar Energy Husqvarna team om de rest van het Amerikaans Arenacross Kampioenschap te rijden.

dinsdag 16 februari 2016 15:35 | Lees verder »