Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Nijenhuis en Wiemann in de top tien in wintercross Dolle

Luca Nijenhuis van het Pfeil Kawasaki team is het seizoen sterk begonnen tijdens de wintercross in het Duitse Dolle. Nijenhuis wist in de gecombineerde MX1/MX2 klasse zevende te worden in het dagklassement met een 6-8-10 in de manches.

maandag 29 februari 2016 12:01 | Lees verder »

Offroadrit Ruinen zondag 13 maart 2016

Motorclub MC'80 te Ruinen organiseert op zondag 13 maart 2016 traditiegetrouw haar jaarlijkse offroad rit. De route gaat over een prachtig parcours van ongeveer 46 kilometer over landerijen en door prachtige bosgebieden.

zondag 28 februari 2016 22:56 | Lees verder »

Hendrickx/van den Bogaart en Mike van Grinsven eerste leiders in het ONK zijspan en Quads

De publieke belangstelling voor de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads in Lochem was groot.

zondag 28 februari 2016 21:38 | Lees verder »

Gebroken pols voor Adam Sterry

Adam Sterry van het Wilvo Virus Performance KTM Team heeft tijdens de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Losail, Qatar zijn pols gebroken. Sterry kwam in de tijdtraining op een schans hard ten val en blesseerde hierbij zijn pols.

zondag 28 februari 2016 21:23 | Lees verder »

Foto's en uitslagen NK Jeugd Boekel

Vandaag werd er op het zandcircuit van Boekel gestreden voor de punten om het Nederlands Kampioenschap Jeugd van de KNMV. Eric Laurijssen was hierbij aanwezig en bezorgde ons een mooie fotogallery.

zondag 28 februari 2016 21:17 | Lees verder »

Thomas Ramette prolongeert Britse Arenacross titel

De Fransman Thomas Ramette heeft in London de Britse Arenacross titel geprolongeerd. In de finale ging hij het gevecht aan met kampioenschapleider Cedric Soubeyras.

zondag 28 februari 2016 19:52 | Lees verder »

Cody Webb wint WK Superenduro in Brazilië

De vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap superenduro in het Braziliaanse Belo Horizonte is gewonnen door Cody Webb met een 1-2-2 in de heats. Hiermee bleef hij Colton Haaker en Jonny Walker voor.

zondag 28 februari 2016 13:39 | Lees verder »

Nieuws en uitslagen ONK Zijspan en Quads in Lochem

Vandaag wordt in het Gelderse Lochem de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap zijspancross en quads verreden in Lochem. Ook wordt er vandaag voor de punten gestreden om het NK MX1 en MX2.

zondag 28 februari 2016 10:19 | Lees verder »

Dungey pakt Musquin in laatste ronde AMA Supercross Atlanta en wint

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team heeft de achtste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Atlanta gewonnen.

zondag 28 februari 2016 08:02 | Lees verder »

Circuit Lelystad op zondag 28 februari geopend voor trainingen

Het is een aantal dagen mooi weer geweest en dankzij het vele werk wat er aan de baan is verricht, kan het circuit van Lelystad morgen worden geopend voor trainingen.

zaterdag 27 februari 2016 21:55 | Lees verder »

Davy Pootjes morgen al onder het mes in Belgie

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory team heeft in de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Losail, Qatar zijn sleutelbeen.

zaterdag 27 februari 2016 21:54 | Lees verder »

Aankomende week brillenactie bij MX Shop Venray

In de week van 29 februari t/m 5 maart kunt u bij MX Shop Venray profiteren van een interessante brillenactie. Wat de actie precies inhoud kunt u bekijken op de flyer.

zaterdag 27 februari 2016 21:35 | Lees verder »

Mike van Grinsven klaar voor de start van het ONK Quads in Lochem

Voor Mike van Grinsven uit Heesch begint morgen het Open Nederlands Quads op het circuit van Lochem. Van Grinsven heeft zich deze winter goed voorbereid op de wedstrijd en hij kijkt dan ook al enkele weken uit naar deze eerste wedstrijd.

zaterdag 27 februari 2016 21:06 | Lees verder »

Ongenaakbare Tim Gajser wint ook tweede manche in Qatar

Tim Gajser van het Gariboldi Honda Team heeft beide manches van de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Qatar weten te winnen.

zaterdag 27 februari 2016 19:51 | Lees verder »

Gebroken sleutelbeen voor Davy Pootjes

Davy Pootjes van het Red Bull KTM Factory team die in de eerste manche van de Grand Prix in Qatar op een zesde plaats rijdend ten val kwam, heeft hierbij zijn sleutelbeen gebroken.

zaterdag 27 februari 2016 19:01 | Lees verder »

Dubbelslag voor Jeffrey Herlings in Grand Prix van Qatar

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft zijn eerste Grand Prix zege van dit seizoen binnen. De rijder uit Elsendorp kwam in de tweede manche slecht weg bij de start maar bij het ingaan van de derde bocht reed hij al aan de leiding.

zaterdag 27 februari 2016 18:46 | Lees verder »

Nancy van de Ven op het podium in Grand Prix van Qatar

De eerste Nederlandse podiumplaats is binnen. Yamaha-rijdster Nancy van de Ven is in de tweede manche van het WK dames in Qatar op een vierde plaats over de finish gekomen en verzekerde zich hiermee van een derde plaats in het dagklassement.

zaterdag 27 februari 2016 17:50 | Lees verder »

Coldenhoff zevende in eerste manche MXGP in Qatar

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory Team is in de eerste manche van de MXGP klasse in Qatar op een zevende plaats over de finish gekomen. De rijder uit Heesch weerde zich kranig en reed in de beginfase netjes in de top vijf.

zaterdag 27 februari 2016 16:51 | Lees verder »

Herlings wint 1e manche in Qatar, zware crash voor Pootjes

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste manche van het wereldkampioenschap MX2 in Qatar weten te winnen. De rijder uit Elsendorp wachtte tot in de slotfase om leider Dylan Ferrandis te passeren en won de manche.

zaterdag 27 februari 2016 15:51 | Lees verder »

Van de Ven derde in eerste manche GP Dames Qatar

Nancy van de Ven is in de eerste manche van het WK Dames in Qatar op een derde plaats geeindigd. De dame uit Vlissingen nam kopstart maar moest in de beginfase Livia Lancelot en Courtney Duncan laten passeren.

zaterdag 27 februari 2016 14:50 | Lees verder »