Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Uitgebreide videoterugblik op de GP winst van Nancy van de Ven

Nancy van de Ven uit Vlissingen heeft maandag de Grote Prijs van Valkenswaard op haar naam geschreven. De wedstrijd telt mee voor het wereldkampioenschap voor vrouwen.

maandag 28 maart 2016 22:23 | Lees verder »

Zie hoe Jeffrey Herlings zijn vijftigste GP zege pakte

Motorcrosser Jeffrey Herlings heeft maandag de Grote Prijs van Valkenswaard op zijn naam geschreven. De Elsendorper was in beide manches oppermachtig. Herlings heeft nu vijftig Grand Prix-zeges achter zijn naam staan, een mijlpaal in zijn loopbaan.

maandag 28 maart 2016 22:01 | Lees verder »

Video: Blessure speelt Glenn Coldenhoff parten tijdens GP Valkenswaard, Heeschenaar wordt negende

Glenn Coldenhoff moest maandag genoegen nemen met een negende plek tijdens de GP in Valkenswaard. De KTM-rijder uit Heesch kwam in de eerste manche ten val en eindigde uiteindelijk als dertiende.

maandag 28 maart 2016 21:52 | Lees verder »

Video: Blessure speelt Glenn Coldenhoff parten tijdens GP Valkenswaard

Glenn Coldenhoff moest maandag genoegen nemen met een negende plek tijdens de GP in Valkenswaard. De KTM-rijder uit Heesch kwam in de eerste manche ten val en eindigde uiteindelijk als dertiende.

maandag 28 maart 2016 21:52 | Lees verder »

Febvre pakt Cairoli in laatste ronde MXGP manche in Valkenswaard

Romain Febvre heeft in de laatste ronde van de tweede manche in Valkenswaard achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli weten te passeren. Beide rijders streden voor de overwinning maar uiteindelijk was het Febvre die won voor Cairoli en van Horebeek.

maandag 28 maart 2016 17:45 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint zijn vijftigste Grand Prix in Valkenswaard

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is erin geslaagd om op het Eurocircuit van Valkenswaard zijn vijftigste Grand Prix zege te pakken. Herlings nam in de tweede manche gelijk de leiding en reed ver weg bij zijn achtervolgers.

maandag 28 maart 2016 16:48 | Lees verder »

Tim Gajser zegeviert in 1e manche MXGP, Coldenhoff 13

Tim Gajser heeft in het zware Valkenswaard de eerste manche van de MXGP klasse gewonnen. De Sloveen rekende af met de Duitser Max Magl en de regerend wereldkampioen Romain Febvre.

maandag 28 maart 2016 14:56 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint modderige eerste manche in Valkenswaard

Een regenbui van een uur veranderde het Eurocircuit in Valkenswaard tot een grote modderpoel maar Jeffrey Herlings beheerste deze omstandigheden perfect en domineerde de wedstrijd.

maandag 28 maart 2016 13:43 | Lees verder »

Bas Vaessen vierde in tweede manche EMX250 in Valkenswaard

Bas Vaessen van het Suzuki World MX2 team is in de tweede manche van het Europees Kampioenschap MX2 in Valkenswaard op een vierde plaats geeindigd. Vaessen kwam slecht weg bij de start maar reed een sterke wedstrijd en kwam als vierde over de finish.

maandag 28 maart 2016 12:06 | Lees verder »

Nancy van de Ven wint Nederlandse Grand Prix dames in Valkenswaard

Yamaha-rijdster Nancy van de Ven is erin geslaagd om haar thuis Grand Prix in Valkenswaard te winnen. De dame uit Vlissingen won op zondag de eerste manche en pakte ook vandaag kopstart!

maandag 28 maart 2016 11:09 | Lees verder »

Vos derde in tweede manche EMX300 in Valkenswaard, Kras op het podium

Patrick Vos die in de aanloop op de eerste wedstrijd om het EMX300 Kampioenschap in Valkenswaard werd verrast door de diefstal van zijn crossmotor, heeft zich geweldig herpakt en is in de tweede manche op een derde plaats over de finish gekomen.

maandag 28 maart 2016 10:28 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Valkenswaard

Vandaag wordt de derde wedstrijd om het wereldkampioenschap motorcross verreden in Valkenswaard. Voor de mensen die niet afreizen naar het Eurocircuit is het mogelijk om de kwalificatieheats en de manches van de EMX en WMX klassen live te zien.

maandag 28 maart 2016 09:56 | Lees verder »

Kouwenberg achtste in eerste manche EMX250 in Valkenswaard

Nick Kouwenberg van het Jtech Honda team is de beste Nederlander geworden in de eerste manche van het EMX250 kampioenschap in Valkenswaard.

zondag 27 maart 2016 18:15 | Lees verder »

Coldenhoff met pijnlijke ribben zesde in MXGP kwalificatieheat Valkenswaard

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de MXGP kwalificatieheat voor de Grand Prix in Valkenswaard op een zesde plaats over de finish gekomen.

zondag 27 maart 2016 17:32 | Lees verder »

Brian Bogers breekt sleutelbeen in kwalificatieheat Valkenswaard

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team heeft in de kwalificatieheat van de Grand Prix in Valkenswaard zijn sleutelbeen gebroken. De Eindhovenaar kwam bij de start ten val omdat hij Max Anstie, door voor hem viel, niet meer kon ontwijken.

zondag 27 maart 2016 17:21 | Lees verder »

Herlings niet te houden in MX2 kwalificatieheat in Valkenswaard

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team was niet te houden in de MX2 kwalificatieheat in Valkenswaard. De rijder uit Elsendorp nam tijdens de eerste ronde de koppositie in handen en liep gedurende de wedstrijd steeds verder weg bij de concurrentie.

zondag 27 maart 2016 16:30 | Lees verder »

Nancy van de Ven flikt het en wint 1e manche WK Dames in Valkenswaard

Het is Yamaha-rijdster Nancy van de Ven gelukt om de eerste manche van het WK Dames in Valkenswaard te winnen. De dame uit Vlissingen startte op een tweede plaats achter WK leidster Courtney Duncan.

zondag 27 maart 2016 16:01 | Lees verder »

Mike Kras wint eerste EMX300 in Valkenswaard

Mike Kras van MX Shop Venray heeft de eerste manche van het EMX300 kampioenschap in Valkenswaard weten te winnen. Op zijn door Louis van de Ven geprepareerde KTM machine pakte hij kopstart en ging er gelijk als een haas vandoor om een gat te slaan.

zondag 27 maart 2016 15:04 | Lees verder »

Afgelast: Clubwedstrijd MCC Biest-Houtakker

Helaas kan de clubwedstrijd vandaag niet door gaan. Het heeft dusdanig veel geregend vannacht dat zowel het circuit als het rennerspark onbegaanbaar is geworden.

zondag 27 maart 2016 09:34 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Valkenswaard

Op zondag en maandag wordt de derde wedstrijd om het wereldkampioenschap motorcross verreden in Valkenswaard. Voor de mensen die niet afreizen naar het Eurocircuit is het mogelijk om de kwalificatieheats en de manches van de EMX en WMX klassen live te zien.

zondag 27 maart 2016 00:34 | Lees verder »