Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Dylan Ferrandis tekent bij Star Racing Yamaha en Amerika voor twee jaar

Dylan Ferrandis heeft vandaag in de persconferentie van de Duitse Grand Prix bekend gemaakt dat hij een contract heeft getekend met het Star Racing Yamaha team.

zaterdag 7 mei 2016 20:39 | Lees verder »

Kouwenberg en Vaessen negende en tiende in 1e manche EMX250

De eerste manche van het EMX250 Kampioenschap in het Duitse Teutschenthal is gewonnen door Hunter Lawrence van het Monster Energy Kawasaki team. Kampioenschapleider Thomas Kjer Olsen werd tweede voor Anton Gole.

zaterdag 7 mei 2016 18:14 | Lees verder »

Film: Een aantal snelle ronden met Jeffrey Herlings op de 450

Eerder deze week konden jullie al beelden van Jeffrey Herlings bekijken op de KTM 450 in Lelystad en Rhenen. We hadden nog een aantal beelden van zijn training in Lelystad achter gehouden en deze kunnen jullie nu hieronder bekijken.

zaterdag 7 mei 2016 18:03 | Lees verder »

Willemsen en Bax kwalificeren zich sterk in GP zijspancross in Tsjechië

De zijspancombinatie Willemsen/Beunk hebben zich vandaag in Kramolin, Tsjechië als tweede weten te kwalificeren. In de tweede kwalificatieheat wisten ze achter Giraud/Musset als tweede over de finish te komen.

zaterdag 7 mei 2016 17:57 | Lees verder »

Antonio Cairoli van start tot finish in de MXGP kwalificatieheat in Duitsland

Antonio Cairoli heeft de MXGP kwalificatieheat in het Duitse Teutschenthal gewonnen. Cairoli trainde pas als zestiende maar pakte kopstart en wist na een gecontroleerde wedstrijd de pole position te veroveren.

zaterdag 7 mei 2016 17:29 | Lees verder »

Verkouden Herlings pakt de pole in Grand Prix van Duitsland

Jeffrey Herlings staat op pole position voor de Grand Prix van Duitsland. De verkouden Herlings won op overtuigende wijze de kwalificatieheat en had uiteindelijk een voorsprong van 15 seconden op Jeremy Seewer, die in de slotfase Pauls Jonass nog wist te passeren.

zaterdag 7 mei 2016 16:38 | Lees verder »

Nancy van de Ven strijdend naar een tweede plaats in 1e manche WK Dames Duitsland

Yamaha-rijdster Nancy van de Ven heeft een hele sterke eerste manche gereden in het wereldkampioenschap dames in het Duitse Teutschenthal.

zaterdag 7 mei 2016 15:56 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Las Vegas live (21:30)

De laatste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vannacht verreden in Las Vegas.

zaterdag 7 mei 2016 11:48 | Lees verder »

Open clubwedstrijd in Alphen op zondag 8 mei

De mensen die morgen, 8 mei, een clubwedstrijd willen rijden, kunnen terecht bij MCCA Crossbos in Alphen. Hier wordt op zondag een open clubwedstrijd georganiseerd.

zaterdag 7 mei 2016 09:56 | Lees verder »

Succes en tegenslag voor het JTX Racing team in int.wedstrijd in Rhenen

Het JTX Racing team heeft in de internationale wedstrijd in Rhenen succes en tegenslag gekend. John Cuppen en Loeka Thonies streden voor top tien plaatsen en Loeka in de eerste manche van de 125cc klasse zelfs voor een top vijf plaats.

zaterdag 7 mei 2016 09:42 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Duitsland

De zevende wedstrijd om het wereldkampioenschap wordt verreden in het Duitse Teutschenthal. Op zaterdag is het een drukke dag met al de eerste manches van de dames, EMX150, EMX250 en de dames. Alles is live te volgen en te zien!

vrijdag 6 mei 2016 22:39 | Lees verder »

IMBA leider Michael Hool twijfelachtig voor tweede IMBA in Tsjechië

Het lijkt erop dat Michael Hool aankomende zondag niet van start zal gaan in de tweede wedstrijd om het IMBA Open Kampioenschap in Dalecin, Tsjechië.

vrijdag 6 mei 2016 20:49 | Lees verder »

Aleksandr Tonkov en GP Duitsland: De beslissing valt morgen

Aleksandr Tonkov van Wilvo Standing Construct Yamaha zal morgenochtend samen met zijn team beslissing of hij wel of niet van start zal gaan in de Grand Prix van Duitsland.

vrijdag 6 mei 2016 17:29 | Lees verder »

Luca Nijenhuis meldt af voor EK MX2 in Duitsland

Luca Nijenhuis van het Pfeil Kawasaki team zal aankomend weekend niet van start gaan in de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Duitse Teutschenthal.

vrijdag 6 mei 2016 14:47 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk pakt podiumplaats in int.wedstrijd in Rhenen

Roan van de Moosdijk van het DP19 Racing Yamaha team is in de internationale wedstrijd in Rhenen op het podium geeindigd.

vrijdag 6 mei 2016 14:45 | Lees verder »

Film: Hoge toerentallen, jonge talenten en een uitdagend circuit in Rhenen

Tijdens de internationale wedstrijd in Rhenen was de eerste manche van de 125cc klasse mooi om te zien. Jago Geerts en Roan van de Moosdijk gingen hierin tot het uiterste met Raivo Dankers daar op een derde plaats niet ver achter.

vrijdag 6 mei 2016 14:24 | Lees verder »

Schouderblessure van Filip Bengtsson erger dan verwacht

Filip Bengtsson van het Castrol Power 1 Moto Base team zal aankomend weekend niet van start gaan in de zevende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Duitse Teutschenthal.

donderdag 5 mei 2016 22:29 | Lees verder »

Film: Jeffrey Herlings kan het ook in de MX1 en wint beide manches in Rhenen

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft vandaag in de internationale wedstrijd in Rhenen laten zien dat hij ook goed met een MX1 machine over weg kan

donderdag 5 mei 2016 21:41 | Lees verder »

Pinkstercross MCVB 2016

In het weekend van 14 en 15 mei staat traditioneel de Pinkstercross weer op het programma. Op circuit Zaarderheiken in Venlo bijt zaterdag de jeugd het spits af. Op zondag is het de beurt aan de senioren.

donderdag 5 mei 2016 20:48 | Lees verder »

Steven Lenoir: stap voor stap

Hoewel de MXGP steeds mondialer wordt, is er geen enkel ander Europees land met zoveel talent als Frankrijk. Natuurlijk zijn er de absolute toppers zoals Romain Febvre, Gautier Paulin, Marvin Musquin en Dylan Ferrandis.

donderdag 5 mei 2016 20:19 | Lees verder »