Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Bas Vaessen zesde in tweede manche EMX250 in Duitsland

Bas Vaessen van het Suzuki World MX2 team is in de tweede manche van het EMX250 Kampioenschap in het Duitse Teutschenthal op een zesde plaats geeindigd.

zondag 8 mei 2016 12:08 | Lees verder »

Nancy van de Ven derde in tweede manche WMX in Duitsland

Yamaha-rijdster Nancy van de Ven is in de tweede manche van de Grand Prix dames in het Duitse Teutschenthal op een derde plaats geeindigd.

zondag 8 mei 2016 11:15 | Lees verder »

Maxime Renaux zes tot acht weken uitgeschakeld door armbreuk

Maxime Renaux van het Kemea Yamaha team is op zaterdag tijdens de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Duitse Teutschenthal ten val gekomen en heeft hierbij zijn bovenarm gebroken.

zondag 8 mei 2016 10:17 | Lees verder »

Webb en Stewart pakken de lites titels in Las Vegas, Dungey wint 450 klasse

Cooper Webb en Malcolm Stewart hebben de supercrosstitels in de lites klasse in de wacht weten te slepen. In de West Coast werd het nog spannend want omdat Joey Savatgy de East/West Shoot Out won en Cooper Webb niet verder kwam dan een elfde plaats, was het verschil uiteindelijk slechts 1 punt.

zondag 8 mei 2016 08:22 | Lees verder »

Film: Gavin Faith pakt zijn eerste Amerikaanse Arenacross titel

Gavin Faith van het Monster Energy Babbitt's Kawasaki team heeft in Las Vegas zijn allereerste Amerikaanse Arenacrosstitel weten te pakken. In Las Vegas finishte hij achter Chris Blose op een tweede plaats.

zaterdag 7 mei 2016 22:36 | Lees verder »

Dylan Ferrandis tekent bij Star Racing Yamaha en Amerika voor twee jaar

Dylan Ferrandis heeft vandaag in de persconferentie van de Duitse Grand Prix bekend gemaakt dat hij een contract heeft getekend met het Star Racing Yamaha team.

zaterdag 7 mei 2016 20:39 | Lees verder »

Kouwenberg en Vaessen negende en tiende in 1e manche EMX250

De eerste manche van het EMX250 Kampioenschap in het Duitse Teutschenthal is gewonnen door Hunter Lawrence van het Monster Energy Kawasaki team. Kampioenschapleider Thomas Kjer Olsen werd tweede voor Anton Gole.

zaterdag 7 mei 2016 18:14 | Lees verder »

Film: Een aantal snelle ronden met Jeffrey Herlings op de 450

Eerder deze week konden jullie al beelden van Jeffrey Herlings bekijken op de KTM 450 in Lelystad en Rhenen. We hadden nog een aantal beelden van zijn training in Lelystad achter gehouden en deze kunnen jullie nu hieronder bekijken.

zaterdag 7 mei 2016 18:03 | Lees verder »

Willemsen en Bax kwalificeren zich sterk in GP zijspancross in Tsjechië

De zijspancombinatie Willemsen/Beunk hebben zich vandaag in Kramolin, Tsjechië als tweede weten te kwalificeren. In de tweede kwalificatieheat wisten ze achter Giraud/Musset als tweede over de finish te komen.

zaterdag 7 mei 2016 17:57 | Lees verder »

Antonio Cairoli van start tot finish in de MXGP kwalificatieheat in Duitsland

Antonio Cairoli heeft de MXGP kwalificatieheat in het Duitse Teutschenthal gewonnen. Cairoli trainde pas als zestiende maar pakte kopstart en wist na een gecontroleerde wedstrijd de pole position te veroveren.

zaterdag 7 mei 2016 17:29 | Lees verder »

Verkouden Herlings pakt de pole in Grand Prix van Duitsland

Jeffrey Herlings staat op pole position voor de Grand Prix van Duitsland. De verkouden Herlings won op overtuigende wijze de kwalificatieheat en had uiteindelijk een voorsprong van 15 seconden op Jeremy Seewer, die in de slotfase Pauls Jonass nog wist te passeren.

zaterdag 7 mei 2016 16:38 | Lees verder »

Nancy van de Ven strijdend naar een tweede plaats in 1e manche WK Dames Duitsland

Yamaha-rijdster Nancy van de Ven heeft een hele sterke eerste manche gereden in het wereldkampioenschap dames in het Duitse Teutschenthal.

zaterdag 7 mei 2016 15:56 | Lees verder »

Bekijk de kwalificaties van de AMA Supercross in Las Vegas live (21:30)

De laatste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap wordt vannacht verreden in Las Vegas.

zaterdag 7 mei 2016 11:48 | Lees verder »

Open clubwedstrijd in Alphen op zondag 8 mei

De mensen die morgen, 8 mei, een clubwedstrijd willen rijden, kunnen terecht bij MCCA Crossbos in Alphen. Hier wordt op zondag een open clubwedstrijd georganiseerd.

zaterdag 7 mei 2016 09:56 | Lees verder »

Succes en tegenslag voor het JTX Racing team in int.wedstrijd in Rhenen

Het JTX Racing team heeft in de internationale wedstrijd in Rhenen succes en tegenslag gekend. John Cuppen en Loeka Thonies streden voor top tien plaatsen en Loeka in de eerste manche van de 125cc klasse zelfs voor een top vijf plaats.

zaterdag 7 mei 2016 09:42 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Duitsland

De zevende wedstrijd om het wereldkampioenschap wordt verreden in het Duitse Teutschenthal. Op zaterdag is het een drukke dag met al de eerste manches van de dames, EMX150, EMX250 en de dames. Alles is live te volgen en te zien!

vrijdag 6 mei 2016 22:39 | Lees verder »

IMBA leider Michael Hool twijfelachtig voor tweede IMBA in Tsjechië

Het lijkt erop dat Michael Hool aankomende zondag niet van start zal gaan in de tweede wedstrijd om het IMBA Open Kampioenschap in Dalecin, Tsjechië.

vrijdag 6 mei 2016 20:49 | Lees verder »

Aleksandr Tonkov en GP Duitsland: De beslissing valt morgen

Aleksandr Tonkov van Wilvo Standing Construct Yamaha zal morgenochtend samen met zijn team beslissing of hij wel of niet van start zal gaan in de Grand Prix van Duitsland.

vrijdag 6 mei 2016 17:29 | Lees verder »

Luca Nijenhuis meldt af voor EK MX2 in Duitsland

Luca Nijenhuis van het Pfeil Kawasaki team zal aankomend weekend niet van start gaan in de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Duitse Teutschenthal.

vrijdag 6 mei 2016 14:47 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk pakt podiumplaats in int.wedstrijd in Rhenen

Roan van de Moosdijk van het DP19 Racing Yamaha team is in de internationale wedstrijd in Rhenen op het podium geeindigd.

vrijdag 6 mei 2016 14:45 | Lees verder »