Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

No Fear Energy-rijder Boyd van der Voorn tweede in zware NK 85cc in Oirschot

Boyd van der Voorn van het No Fear Energy team is in het Nederlands Kampioenschap 85cc grote wielen in Oirschot op het podium geeindigd.

dinsdag 21 juni 2016 16:14 | Lees verder »

Raf Meuwissen meldt af voor het EK 125cc in Mantova

Raf Meuwissen kwam het afgelopen weekend aan de start in de vijfde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Britse Matterley Basin.

dinsdag 21 juni 2016 15:15 | Lees verder »

Bradley Mesters wint een manche in het NK 65cc en wordt derde in Oirschot

Bradley Mesters van HMX Racing heeft in het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen in Oirschot een manche weten te winnen en is derde geworden in het dagklassement.

dinsdag 21 juni 2016 15:13 | Lees verder »

Damon Graulus moet GP van Italie missen door duimblessure

Afgelopen weekend kwam Damon Graulus van het 24MX Lucas Oil Honda team aan de start in de elfde ronde om het wereldkampioenschap in het Britse Matterley Basin. Lees in de volgende zinnen wat er hier mis ging voor de MXGP rookie.

dinsdag 21 juni 2016 14:15 | Lees verder »

Robin Holtmeulen blijft aan de leiding in het NK na derde plaats in Amersfoort

Robin Holtmeulen van het JTX Racing team is in het Nederlands Kampioenschap Nationalen Open van de MON in Amersfoort op het podium geeindigd.

dinsdag 21 juni 2016 14:12 | Lees verder »

Roan van de Moosdijk minimaal drie weken uitgeschakeld door polsblessure

Roan van de Moosdijk van het DP19 Racing Yamaha team heeft in de tweede manche van het Europees Kampioenschap 125cc in het Britse Matterley Basin een polsblessure opgelopen.

maandag 20 juni 2016 22:34 | Lees verder »

Jarno Verhorevoort kent moeilijke NK Open in Leusden

Jarno Verhorevoort van het Twenty Racing Suspension Suzuki Team heeft in het Nederlands Kampioenschap Open in Leusden een moeilijke dag gekend.

maandag 20 juni 2016 21:59 | Lees verder »

Race Report: NK Classics in Hummelo

Het spande erom in Hummelo, zou het circuit goed te berijden zijn voor de classic rijders op zondag 19 Juni. Maar de mannen van tcd Hummelo hebben werkelijk alles op alles gezet en ondanks de regen van zaterdagavond was het circuit zondag goed te berijden.

maandag 20 juni 2016 20:38 | Lees verder »

Sleutelbeenbreuk voor Robin Bakens

Robin Bakens ging van start in een Belgian National op het circuit van Genk. In de ochtend ging het rijden lekker en wist hij zich op een vijfde plaats te kwalificeren voor de wedstrijd.

maandag 20 juni 2016 20:19 | Lees verder »

Vierde overwinning voor Glenn Bielen in BK der beloften!

Afgelopen weekend werd in Genk de zesde manche van het Belgisch Kampioenschap motorcross in de Beloften categorie verreden. Aan de bak dus voor Glenn Bielen, die met vierentwintig punten voorsprong het weekend mocht aanvatten.

maandag 20 juni 2016 19:59 | Lees verder »

Polsbreuk voor Gert van Werven

Tijdens de eerste manche in Valkenswaard was een klein foutje er een met grote gevolgen voor Gert van Werven en Siebe v.d. Putten. Gert Van Werven is vandaag in het ziekenhuis onderzocht aan de blijvende pijn aan zijn pols. Uit onderzoek is gebleken dat er een breuk is geconstateerd in de pols.

maandag 20 juni 2016 18:33 | Lees verder »

Kevin Vieillevoye nieuwe leider in de BeNeCup Supermoto na Enter

Na de vierde wedstrijd om de BeNeCup Supermoto in Enter hebben we een nieuwe leider in de prestige klasse.

maandag 20 juni 2016 15:59 | Lees verder »

Baan veranderingen en gewijzigde openingtijden bij MC-Flevoland

MC-Flevoland gaat de aankomende week druk aan de gang met het circuit. Alles krijgt weer een update zodat alle slijtage weer weg is. Ook zal er een duidelijke lay out verandering komen.

maandag 20 juni 2016 14:31 | Lees verder »

Max Engelen loopt rugblessure op in het EK MX2 in Engeland

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport team heeft tijdens de vijfde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Britse Matterley Basin een tegenslag voor de kiezen gehad.

maandag 20 juni 2016 14:26 | Lees verder »

Film: Steve Holcombe ook de snelste op dag 2 WK Enduro in Zweden

Na zijn zege op de eerste dag van het WK Enduro in Enkoping, Zweden heeft Steve Holcombe ook de tweede dag weten te winnen.

zondag 19 juni 2016 23:38 | Lees verder »

Hool en de Kruif de sterkste in het zand van Amersfoort

Michael Hool van het AGRO Consultancy team heeft beide manches van het Nederlands Kampioenschap Open van de MON in Amersfoort weten te winnen. Hool was in beide manches onklopbaar en zette zowel de eerste als de tweede manche naar zijn hand.

zondag 19 juni 2016 23:28 | Lees verder »

Blessures voor van der Vlist en Engelen in Engeland

Freek van der Vlist en Max Engelen zijn op zaterdag tijdens de Grand Prix van Engeland ten val gekomen en hebben zich hierbij geblesseerd.

zondag 19 juni 2016 21:52 | Lees verder »

De nieuwe Seven kleding leverbaar bij MX-Deals!

Ben je op zoek naar de zeer exclusieve uitstraling van Seven, MX Deals bied als een van de weinige deze Seven kleding aan! Seven is geintroduceerd door James Stewart en draagt zijn bekende nummer 7 als logo.

zondag 19 juni 2016 21:45 | Lees verder »

Bas Vaessen in de top vijf in de tweede manche EMX250 Engeland, Leijtens 16

In de tweede manche van het Europees Kampioenschap MX2 in het Britse Matterley Basin is Bas Vaessen van het Suzuki World MX2 team op een nette vijfde plaats geeindigd.

zondag 19 juni 2016 21:12 | Lees verder »

Jeffrey Herlings ongenaakbaar in Britse Grand Prix MX2

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team blijft ongeslagen in het wereldkampioenschap. De rijder uit Elsendorp wist vandaag ook in het Britse Matterley Basin beide manches van de MX2 klasse winnend af te sluiten.

zondag 19 juni 2016 21:05 | Lees verder »