Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Glenn Coldenhoff derde in thuis Grand Prix in Assen

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de tweede manche van de MXGP klasse in Assen op een derde plaats over de finish gekomen. Coldenhoff pakte kopstart en reed in de eerste paar ronden aan de leiding.

zondag 28 augustus 2016 17:51 | Lees verder »

Jeffrey Herlings wint voor eigen publiek in Assen

Na zijn tegenslag in de kwalificatieheat op zaterdag heeft Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team vandaag orde op zaken gesteld en de Grand Prix weten te winnen.

zondag 28 augustus 2016 16:38 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff mooi derde in eerste manche MXGP in Assen

Glenn Coldenhoff is in de eerste manche van de MXGP klasse in Assen op een derde plaats geeindigd. Het was afzien in de modderige omstandigheden maar de soepele rijstijl van Coldenhoff bracht hem een knappe derde plaats.

zondag 28 augustus 2016 15:06 | Lees verder »

Herlings, Bogers en van Berkel 2,3 en 4 in eerste manche Assen

De eerste manche van het WK MX2 in Assen was een slijtageslag. Het begon al met een valpartij bij de start waarbij Brian Bogers, Calvin Vlaanderen en Sven van der Mierden betrokken waren.

zondag 28 augustus 2016 13:54 | Lees verder »

Nancy van de Ven wint 2e manche WK dames in Assen

Nancy van de Ven heeft de tweede manche van het WK dames in Assen weten te winnen. In het gevecht met Courtney Duncan kwam ze ten val waardoor het erop leek dat ze kansloos was voor de zege.

zondag 28 augustus 2016 12:44 | Lees verder »

Ton van Grinsven tweede in het WK veteranen

Ton van Grinsven heeft gevochten als een leeuw en wist op het door de regen loodzwaar geworden circuit in Assen tweede te worden in de tweede manche van het WK veteranen.

zondag 28 augustus 2016 12:23 | Lees verder »

Bouwense en Valk ook sterk in 2e manche EMX150 Assen

Mack Bouwense en Lynn Valk hebben in de tweede manche van het Honda Europees Kampioenschap 150 in Assen opnieuw goede resultaten neer weten te zetten.

zondag 28 augustus 2016 12:00 | Lees verder »

Febvre, Paturel en van Doninck voor Yamaha naar manufactures trophy in Duitsland

Op zaterdag 8 oktober organiseert Youthstream voor de eerste keer de Manufacturers Trophy in de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

zaterdag 27 augustus 2016 23:40 | Lees verder »

Forkner en Roczen sluiten AMA seizoen af met zege in Iron Man

Ken Roczen en Austin Forkner hebben de laatste wedstrijd om het Outdoor National Kampioenschap in Iron Man weten te winnen. Roczen sloot het seizoen af met een dubbele manchezege.

zaterdag 27 augustus 2016 23:33 | Lees verder »

WK Zijspancross Roggenburg - Kwalificaties

Onder zomerse omstandigheden zijn vandaag de kwalificaties verreden op het prachtige circuit in het Zwitserse Roggenburg.

zaterdag 27 augustus 2016 19:16 | Lees verder »

Ton van Grinsven tweede in eerste manche WK Veterans in Assen

Ton van Grinsven heeft een hele sterke eerste manche van het WK veteranen in Assen gereden. Van Grinsven werd achter Mats Nilsson tweede.

zaterdag 27 augustus 2016 18:22 | Lees verder »

Bekijk de eerste manches van de outdoor national in Iron Man live 19:00 uur

De laatste wedstrijd om het Amerikaans Outdoor National Kampioenschap wordt vanavond verreden in Iron Man. Ondanks dat de kampioenen al bekend zijn, verwachten we toch een mooie strijd tussen o.a. Ken Roczen en Eli Tomac. De eerste manches beginnen om 19:00 uur!

zaterdag 27 augustus 2016 17:55 | Lees verder »

Ga met Crossy op de foto in Assen en maak kans op kaarten voor SX Zuidbroek

Zaterdag en zondag is de Dutch Supercross aanwezig met zijn promotieteam bij MXGP te Assen. Wil je kans maken op kaarten ga met hem op de foto en post ze op de facebookpagina van de Dutch Supercross.

zaterdag 27 augustus 2016 17:51 | Lees verder »

Glenn Coldenhoff laat het Assense publiek opnieuw juichen

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is er in de MXGP kwalificatieheat in Assen opnieuw in geslaagd om het publiek op de banken te krijgen. De rijder uit Heesch pakte kopstart en leidde in de beginfase.

zaterdag 27 augustus 2016 17:26 | Lees verder »

Wilvo komt met eigen MXGP team in 2017

Wilvo zal in 2017 met een eigen Grand Prix team aan de start komen in het wereldkampioenschap MXGP. Dit jaar runde Louis Vosters (eigenaar Wilvo) het Wilvo Standing Construct Yamaha team samen met Tim Mathys.

zaterdag 27 augustus 2016 16:57 | Lees verder »

Herlings valt uit in MX2 kwalificatieheat, Prado wint

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is in de kwalificatieheat van het wereldkampioenschap MX2 in Assen uitgevallen.

zaterdag 27 augustus 2016 16:34 | Lees verder »

Van de Ven van laatste naar vijf in eerste manche WMX in Assen

Nancy van de Ven is in de eerste manche van het WK dames in Assen op een vijfde plaats geëindigd. Van de Ven kwam bij de start ten val en begon als laatste aan de wedstrijd.

zaterdag 27 augustus 2016 16:33 | Lees verder »

Mack Bouwense wint eerste manche EMX150 in Assen

De eerste Nederlandse zege is binnen. Mack Bouwense is erin geslaagd om de eerste manche van de EMX150 klasse gewonnen. Ook Lynn Valk leverde een knappe prestatie door elfde te worden!

zaterdag 27 augustus 2016 15:04 | Lees verder »

Film over de carriere van Jeffrey Herlings eind dit jaar in de bioscoop

Wereldkampioen wordt je niet zomaar. Talent alleen is niet genoeg. Ontelbare uren van fysieke training, pijn, verdriet en teleurstelling heeft Jeffrey Herlings moeten doorstaan om op dit niveau te komen.

zaterdag 27 augustus 2016 09:10 | Lees verder »

Live beelden, live timing en uitslagen GP Assen

Dit weekend wordt 1 van de meest sfeervolle Grand Prix's verreden op het TT circuit van Assen. De wedstrijd van vorig jaar was een groot succes en we gaan er vanuit dat het ook dit jaar geweldig gaat zijn!

zaterdag 27 augustus 2016 07:27 | Lees verder »