Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Is Axel van de Sande een eendagsvlieg of het begin van een legende

Wint Axel van de Sande voor de tweede keer Red Bull Knock Out en wordt hij een legende? Vorig jaar won de jonge Belg Axel van de Sande totaal onverwachts zijn rookie Red Bull Knock Out.

maandag 31 oktober 2016 18:44 | Lees verder »

Wil jij optimaal voorbereid met de strandcross Deals bij Mx-Deals!

MX Deals heeft een compleet strandcross pakket bestaande uit meerdere producten die jou een stapje voor geven op de rest! En dat tegen uiterst scherpe prijzen!

maandag 31 oktober 2016 18:40 | Lees verder »

MX of European Nations in 2017 in Polen

Na een jaar van afwezigheid zullen de MX of European Nations en de Women European Nations terug keren op de kalender. De wedstrijd zal verreden worden op het oude Grand Prix circuit van Gdansk in Polen.

maandag 31 oktober 2016 11:26 | Lees verder »

Fantastische EK Enduro finale in Harfsen

De afgelopen dagen stond Harfsen in het teken van de finale van het Europees Kampioenschap Enduro. Al vanaf maandag 24 oktober waren de eerste deelnemers gearriveerd om de typisch Nederlandse klassementsproeven te verkennen.

maandag 31 oktober 2016 09:32 | Lees verder »

Do en Ramette winnen tweede avond Frans SX Kampioenschap Amneville

Thomas Do en Thomas Ramette hebben de tweede avond van de Franse SX Tour in Amneville gewonnen. Yannis Irsuti werd tweede voor Florent Richier, die op vrijdag de finale had gewonnen en aan de leiding staat in de tussenstand.

zondag 30 oktober 2016 20:42 | Lees verder »

Film: Duizenden fans genieten van zonnige Dakar PreProloog in Valkenswaard

Duizenden Dakarfans genoten zondag op het Eurocircuit in Valkenswaard van ronkende motoren, scheurende rallywagens en driftende trucks.

zondag 30 oktober 2016 20:35 | Lees verder »

Adrien van Beveren wint Strandrace in Duinkerken

Het Frans Kampioenschap Strandrace ging vandaag verder in Duinkerken. De Yamaha-rijders Adrien van Beveren en Axel van de Sande domineerden de wedstrijd. Van Beveren won voor van de Sande. De Belg Steve Ramon legde beslag op een derde plaats.

zondag 30 oktober 2016 20:21 | Lees verder »

Amerikanen Mages en Martinez winnen Dutch Supercross Zuidbroek

De Amerikanen Steven Mages en Cole Martinez hebben het totaalklassement van de Dutch Supercross in Zuidbroek weten te winnen. Mages kwam uit voor het team van Gerco van der Vegt en wist op zaterdag al het totaalklassement van de SX2 klasse.

zondag 30 oktober 2016 20:12 | Lees verder »

Film: Charles LeFrancois verrassende winnaar finale SX1 Dutch Supercross Zuidbroek

De Fransman Charles LeFrancois zorgde in de SX1 finale van de Dutch Supercross in Zuidbroek voor een verrassing. De rijder van het team dat onder leiding stond van Jan Simon ter Heide, Rondom Reclame en Tim van Houten Motorsports profiteerde van een valpartij van Jace Owen en reed onbedreigd naar de zege.

zondag 30 oktober 2016 08:15 | Lees verder »

Film: Meurs en Kras strijden voor de zege in tweede finale SX2 Dutch Supercross Zuidbroek

Jeffrey Meurs en Mike Kras hebben in de tweede finale van de SX2 klasse in Zuidbroek gestreden voor de overwinning. Meurs reed vlak voor de finish aan de leiding maar werd gepasseerd door de Amerikaan Steven Mages en werd tweede. Mike Kras finishte als vierde.

zondag 30 oktober 2016 08:01 | Lees verder »

Uitslagen tweede dag EK Enduro in Harfsen

Ook vandaag werd er volop gestreden voor de punten om het Europees Kampioenschap Enduro. Thierry Pittens won de E1, Wesley Pittens de E2 en Lucas Dolfing werd tweede in de E3.

zaterdag 29 oktober 2016 21:20 | Lees verder »

Luca Nijenhuis van laatste naar 2 in heat SX Zuidbroek

Luca Nijenhuis heeft in de kwalificatieheat van de Dutch Supercross in Zuidbroek een puike inhaalrace gereden. Nijenhuis viel met de start maar kwam als een tornado door het veld naar voren gestormd en werd nog tweede, wat voldoende was voor rechtstreekse kwalificatie.

zaterdag 29 oktober 2016 19:54 | Lees verder »

Brayton en Mellross winnen derde ronde Australisch SX Kampioenschap

Justin Brayton en Hayden Mellross hebben de derde ronde om het Australisch Supercross Kampioenschap weten te winnen. Brayton won de finale van de SX1 klasse voor Dean Reardon en Kyle Peters.

zaterdag 29 oktober 2016 19:00 | Lees verder »

Lars Griekspoor tweede in strandrace in Duinkerken

Lars Griekspoor van Team Griekspoor is in de anderhalf uur durende strandrace van Duinkerken op een tweede plaats geëindigd.

zaterdag 29 oktober 2016 13:22 | Lees verder »

Top teams naar John van den Berk winterstage in Spanje

De winterstage van John van den Berk in Spanje lijkt zoals voorgaande jaren een groot succes te worden.

zaterdag 29 oktober 2016 12:47 | Lees verder »

Kaarten Dutch Supercross in Zuidbroek gewoon nog aan de deur verkrijgbaar

Momenteel doen zich de geruchten voor dat er geen kaarten meer verkrijgbaar zijn voor de Dutch Supercross in Zuidbroek. Dit is niet het geval want de kaarten zijn op zaterdag en zondag gewoon aan de deur verkrijgbaar.

zaterdag 29 oktober 2016 12:07 | Lees verder »

Film: Cedric Soubeyras wint eerste avond SX Tour in Amneville

Cedric Soubeyras heeft de eerste avond van de Franse SX Tour in Amneville gewonne. Soubeyras bleef in de finale Thomas Ramette en Valentin Teillet voor.

zaterdag 29 oktober 2016 11:49 | Lees verder »

Vlog van Raivo Dankers tijdens eerste dag Dutch Supercross Zuidbroek

Raivo Dankers is dit weekend druk in de weer bij de Dutch Supercross om Vlogjes te maken van het evenement. Zijn eerste vlog van de vrijdag staat nu online.

zaterdag 29 oktober 2016 11:41 | Lees verder »

Uitslagen eerste dag EK Enduro in Harfsen

De eerste dag van het Europees Kampioenschap Enduro in Harfsen was een pittige. De rijders moesten drie zware ronden afleggen en hierin gebeurde nog al eens wat.

vrijdag 28 oktober 2016 23:06 | Lees verder »

Carglass-Honda Racing klaar voor het 2017 Europees Kampioenschap Motocross

Honda en Carglass zijn verheugd om een nieuw team aan te kondigen dat zal deelnemen aan het Europees 250 motocross kampioenschap: Carglass-Honda Racing.

vrijdag 28 oktober 2016 16:10 | Lees verder »