Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Gekneusde longen voor Justin Bogle

Het zat Justin Bogle van het Yoshimura RCH Suzuki team niet mee vorige week. Tijdens een training kwam hij al hard ten val en toen hij aan de leiding reed in de heat race van de supercross in Anaheim, ging het opnieuw flink mis.

maandag 23 januari 2017 18:28 | Lees verder »

Blessure Ken Roczen veel erger dan verwacht

De blessure die Ken Roczen afgelopen zaterdag tijdens de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim heeft opgelopen is erger dan verwacht.

maandag 23 januari 2017 17:10 | Lees verder »

MEGA PRIJZENPOT DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS 2017

Het prijzengeld van de Dutch Masters of Motocross is dit seizoen naar recordhoogte gestegen. Er wordt over vier wedstrijden een totaalbedrag van € 147.900,- voor de MX1 en MX2 uitgekeerd!

maandag 23 januari 2017 16:02 | Lees verder »

Film Superpole Goes: 1 ronde voluit met Kouwenberg, Kras, Wybo, LeFrancois e.a.

De superpole bij de supercross in Goes zorgde voor spanning en sensatie. De rijders gingen voluit om zich te verzekeren van een goede plaats achter het starthek in de finale. We hebben beelden van alle rijders waarin u de kleine verschillen tussen de rijders kunt bekijken.

maandag 23 januari 2017 15:56 | Lees verder »

Graham Jarvis wint voor de eerste keer de Extreme Enduro in Ales

Het internationale extreme enduro seizoen ging afgelopen zaterdag van start in het Zuid Franse Ales. De zware 7 uur durende wedstrijd werd op naam geschreven van Graham Jarvis.

maandag 23 januari 2017 15:52 | Lees verder »

Kalender DMX Zuid bekend

Nu de nationale kalenders bekend zijn gemaakt zijn ook de districten druk bezig met het opzetten van een mooie competitie. Districten Zuid heeft deze week een mooie kalender gepubliceerd.

maandag 23 januari 2017 10:40 | Lees verder »

Rick Elzinga klaar voor eerste grote wedstrijd in Italie

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team heeft een goede voorbereiding achter de rug en zal aanstaande zondag zijn eerste grote wedstrijd van het seizoen rijden in Riola Sardo. Dit is de eerste wedstrijd om het prestigieuze Italiaanse kampioenschap.

maandag 23 januari 2017 10:22 | Lees verder »

Cyril Genot sluit overeenkomst met Falcon Motorsport

De jonge Belg Cyril Genot heeft een overeenkomst gesloten met het Duitse Falcon Motorsport. Genot reed vorig seizoen voor het Silver Action KTM team en later voor het Diga Procross team in het Europees Kampioenschap MX2 en de ADAC Youngster Cup.

zondag 22 januari 2017 19:36 | Lees verder »

Twee gebroken enkels voor Romano Aspers

Romano Aspers, Nederlands Kampioen 85cc kleine wielen in 2016, ging het afgelopen weekend voor het eerst van start in een supercross. Helaas liep dit fout af want Romano brak beide enkels.

zondag 22 januari 2017 19:21 | Lees verder »

MXGP Rookies lanceren tweede vlog

Vlak voordat de MXGP Rookies naar Spanje vertrokken voor hun eerste winterstage, is hun eerste vlog gepubliceerd. In dit video logboek leidden ze de kijkers rond op het Sportcentrum Papendal.

zondag 22 januari 2017 16:52 | Lees verder »

Circuit Lelystad vandaag geopend voor training (13:00 uur)

De club van Lelystad heeft alles in het werk gesteld en is erin geslaagd om haar circuit vandaag te kunnen openen.

zondag 22 januari 2017 11:49 | Lees verder »

Wat hadden de podiumfinishers te zeggen na Anaheim 2?

Na de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim hadden de toppers veel te zeggen. Hoor van o.a. de podiumfinishers in de lites en 450 klasse hoe hun wedstrijd is verlopen.

zondag 22 januari 2017 11:39 | Lees verder »

Open armbreuk voor Ken Roczen

Honda Amerika heeft zojuist bekend gemaakt dat Ken Roczen bij zijn valpartij in Anaheim 2 een open breuk in zijn onderarm heeft gelopen. Roczen zal hierdoor verschillende weken buiten de strijd zijn en kan zijn kansen op de titel dus vergeten!

zondag 22 januari 2017 09:43 | Lees verder »

Cyrille Coulon verstevigt koppositie in Britse Arenacross Series

De Fransman Cyrille Coulon heeft de derde ronde om het Brits Arenacross Kampioenschap in Manchester weten te winnen. Coulon begon als leider in het kampioenschap aan de wedstrijd en heeft met zijn zege zijn koppositie verstevigd.

zondag 22 januari 2017 08:39 | Lees verder »

Film: Dungey wint Anaheim 2, zware crash voor Ken Roczen

Ryan Dungey van het Red Bull KTM Factory team heeft de derde wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Anaheim gewonnen. Dungey won de finale voor Marvin Musquin en Cole Seely.

zondag 22 januari 2017 08:05 | Lees verder »

Film: Charles Lefrancois heer en meester in finale SX Goes

Charles LeFrancois van het Pol Motors JSR Rondom team heeft de finale van de Supercross in Goes gedomineerd. LeFrancois won de finale voor zijn landgenoten Ludovic Macler en Julien Lebeau.

zondag 22 januari 2017 00:44 | Lees verder »

Film: Kouwenberg en Kras op scherp in heat races SX Goes

De Nederlanders Mike Kras en Nick Kouwenberg stonden op scherp in de heat races van de Supercross in Goes. Beiden wisten ze hun heat te winnen en laten hiermee zien dat ze met de snelste mee kunnen in de finale!

zaterdag 21 januari 2017 22:50 | Lees verder »

Film: Mike Kras vecht voor heatzege in Supercross Goes

Mike Kras van het Pol Motors Husqvarna team kwam in de Heat race voor de Supercross in Goes dichtbij de zege. Kras vocht mooie duels uit met de Amerikaan Ross Johnson en de Fransman Ludovic Macler en werd uiteindelijk achter Macler tweede. De andere heat werd gewonnen door de Belg Jens Getteman.

zaterdag 21 januari 2017 19:02 | Lees verder »

Cedric Soubeyras snelste in tijdtraining Brits Arenacross Kampioenschap in Birmingham

De Fransman Cedric Soubeyras was eerder vandaag de snelste rijder op de baan tijdens de trainingen voor de derde wedstrijd om het Brits Arenacross Kampioenschap in Birmingham.

zaterdag 21 januari 2017 17:52 | Lees verder »

Film: Charles LeFrancois staat op pole position voor de Supercross in Goes.

Op zijn JSR Rondom Pol Motors Suzuki zette hij de snelste tijd op de klokken. De Belg Jens Getteman trainde als tweede voor Ludovic Macler. Beste Nederlander was Mike Kras op een vierde plaats en Jurgen Wybo maakte de top vijf plaats.

zaterdag 21 januari 2017 16:59 | Lees verder »