Sometimes,
you find yourself in the middle of nowhere.
And sometimes,
in the middle of nowhere, you find yourself.
Continue
OPEN

Alle nieuws

Lenteaanbiedingen bij 24MX! Dragon- & Raven-brillen. Airoh- & Bell-helmen!

Lentedeals! Trakteer jezelf eens op een nieuwe premium helm van Airoh of Bell en een frisse bril van Raven of Dragon. Er zijn nu veel modellen met gereduceerde prijs om uit te kiezen! We willen ook onze beroemde en zeer populaire racetent aanbevelen die in campagne is.

donderdag 9 april 2020 18:36 | Lees verder »

Throwback Thursday - Ken Roczen op de Honda 250 2-takt van Jeremy McGrath

Vorig jaar stapte Ken Roczen op de Honda 250cc 2-takt van Jeremy McGrath waarin hij in 1996 Amerikaans Supercross Kampioenschap werd.

donderdag 9 april 2020 14:10 | Lees verder »

Calvin Vlaanderen om 16:00 uur live op MXGP live

Lisa Leyland zal vandaag om 16:00 uur een live interview doen met Calvin Vlaanderen van het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team.

donderdag 9 april 2020 13:59 | Lees verder »

Aanpassingen circuit Motorsport Park Gelderland Midden

Ondanks de lastige periode van het Corona Virus is Motorsportpark Gelderland Midden druk in de weer om de baan tip top in orde te hebben voor het moment dat er weer getraind kan worden.

donderdag 9 april 2020 13:35 | Lees verder »

Film: Paulin, Seewer en Tonus blikken terug op WK start

De eerste twee Grand Prix’s zitten erop en het is afwachten wanneer de derde ronde zal plaats vinden. Het Monster Energy Yamaha Factory team met Gautier Paulin, Jeremy Seewer en Arnaud Tonus blikt terug op de seizoenstart.

donderdag 9 april 2020 11:33 | Lees verder »

Jean Michel Bayle herstellende van Corona Virus

De Fransman Jean Michel Bayle, die iedereen online de aanbeveling deed om thuis te blijven, is momenteel herstellende van het Corona virus. Bayle is weer aan de betere hand en is gewoon thuis.

donderdag 9 april 2020 11:08 | Lees verder »

Film: Minibike lol met Justin Barcia

In de rustige periode pakte Justin Barcia de kans om een dag met Josh Herrin op een Minibike te rijden. Bekijk hieronder een leuke video van de dag!

woensdag 8 april 2020 21:20 | Lees verder »

Film: Glenn Coldenhoff vertelt hoe het is om thuis te zijn

Topfit stond Glenn Coldenhoff klaar voor het wereldkampioenschap MXGP. Echter door het Corona virus zit hij nu verplicht thuis. Hoe dit voor hem is, kun je in de onderstaande video zien.

woensdag 8 april 2020 19:28 | Lees verder »

Corona trainingsoefeningen voor motorsporters

BMB jeugdcoach Yves Devlaminck heeft samen met motorcrosser en master in de Lichamelijke Opvoeding, Jammy Cornil, een aantal trainingssessies opgesteld specifiek gericht naar motorcrossers maar zeker en vast ook nuttig in de andere motorsport disciplines.

woensdag 8 april 2020 19:18 | Lees verder »

Hoe motorcrossers zich nu met extreme mountainbikes vermaken?

Tijdens deze crisis zijn crossers aangewezen op de bikes waar nog wel mee getraind mag worden zoals mountainbikes en racefietsen. Om de uitdaging en inspanning van het crossen vergelijkbaar te maken zijn er extreme mountainbikes van Boxxbike getest! In deze video zie je ervaringen en schoonmaaktips terug.

woensdag 8 april 2020 19:00 | Lees verder »

Zie hoe Arnaud Tonus fit blijft in de corona periode

Arnaud Tonus van Monster Energy Yamaha Factory MXGP laat zien hoe hij in deze lastige periode met het corona virus fit blijft.

woensdag 8 april 2020 12:46 | Lees verder »

Film: Het begin van het WK MX2 met in de hoofdrol Jago Geerts en Ben Watson

Het begin van het wereldkampioenschap was voor het Monster Energy Yamaha Factory MX2 team zeer succesvol. Jago Geerts won twee van de vier manches en staat momenteel tweede in de tussenstand.

woensdag 8 april 2020 12:08 | Lees verder »

Gautier Paulin: Over mijn vorm maak ik me geen zorgen, ik ben fit!

Nu we met ons allen dagen wegstrepen op de kalender en hopen dat de wereld het corona virus snel onder controle heeft, is het interessant om te zien hoe de rijders deze moeilijke periode door komen.

woensdag 8 april 2020 11:53 | Lees verder »

Wat doet Ben Watson in de Corona periode?

Ben Watson vertelt hoe hij de Corona periode door komt. Bekijk de video hieronder!

dinsdag 7 april 2020 20:47 | Lees verder »

Lentenieuws! FOX streetwear 2020 bij 24MX

Onze laatste aanbiedingen. Wil je er goed uitzien op je motor en je levensstijl weerspiegelen? Laten we de nieuwe FOX 2020 streetwear-collectie presenteren met veel nieuwtjes. Nieuwe uitrusting of bescherming nodig? We hebben heel veel koopjes op het gebied van Raven-bescherming en Alpinestars MX-kleding.

dinsdag 7 april 2020 17:59 | Lees verder »

ECU actie bij RSE Racing

In de hele maand April heeft RSE MX een actie met GET en Vortex ecu,s. Koop een GET of Vortex ecu en krijg een custom mapping GRATIS die RSE MX hier op de testbank maakt voor uw motor. Van 940€ nu voor maar 715€.

dinsdag 7 april 2020 17:25 | Lees verder »

Zie de titelstrijd tussen Albertijn / Everts en Martens/Hansson in 1994

In 1994 streden Greg Albertijn en Stefan Everts om de wereldtitel in de 250 klasse en in de 500 klasse vochten Marcus Hansson en Jacky Martens tot in de laatste wedstrijd om de titel.

dinsdag 7 april 2020 15:11 | Lees verder »

Film: Hoe dient u de Putoline DX11 kettingspray op de juiste manier te gebruiken

DX11 Kettingspray is een synthetisch kettingsmeermiddel. De unieke, waterafstotende samenstelling dringt diep door in de kettingschakels en legt een beschermende laag. DX11 is super hechtend en slingert niet af. Het zorgt voor perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage, reduceert wrijving en is schoon in gebruik. DX 11 Kettingspray is geschikt voor een hoog prestatieniveau in open, O-/X-/Z-Ring kettingen van Road en Off Road motoren.

dinsdag 7 april 2020 14:59 | Lees verder »