Motorcrossbaan Hendriksbos in Nunspeet

Omschrijving

Het circuit 'Hendriksbos' is een zeer zware zandbaan gelegen in het bos aan de Elspeeterweg 2 in Nunspeet.

De baan met z’n startveld van 65 meter en lengte van 1.480 meter is een uitdaging voor iedere crosser op welk niveau dan ook. Voor de jeugd is er een prachtige baan en zelfs voor de 50cc-rijders is er een minibaantje. Het zand wat in de loop der jaren behoorlijk van structuur veranderd is, kan nog steeds behoorlijk veel water hebben. Deze baan behoort dan ook tot 1 van de banen die het langst open is in regenachtige omstandigheden.

Van vroeger tot nu is er veel veranderd. De eisen worden hoger, de regels worden steeds meer aangescherpt. Het crossen zoals vroeger met de vrijwilligers die met het geldtrommeltje over het terrein liepen om 5 gulden te vangen, is veranderd. Tegenwoordig stop je voor de slagboom om je te melden met de geldige documenten.

Maar wat niet veranderde, is de passie voor de cross en trial op ons terrein. Daar zetten zich wekelijks vrijwilligers voor in om dit ook te behouden. De baan is in 2019 goedgekeurd als KNMV-/MON-baan tot december 2021. Wij zijn trots op ons circuit! 

Openingstijden

Momenteel geen openingstijden beschikbaar

Benieuwd hoe deze baan eruit ziet?

Bekijk hier de videos van deze baan

Tarieven bij Hendriksbos

Omschrijving Prijs
LIDMAATSCHAP € 95,-
Dagpasjes € 15,-